Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
VargaAron
Jugador d'estrella

2010.06.02. 21:43:33

rivaldo90 írta:
VargaAron írta:Vicc az Arsenal... 3ik legjobban utált csapat nálam (Reál, Inter, Arsenal)
Am mit is mondott Wenger? Cesc nyugodtan koncentráljon a Vbre, ő 'elintézi' az átigazolási ügyét :lol: Ezt el is intézte :lol:
Az intert az idei két "undorító" meccs után utáltad meg?? Mert én igen. Amúgy ha Cecs marad, akkor Wengernek azért nem lesz egyszerű motiválni őt azok után, hogy menni akart. Én Wenger helyében biztosan eladnám, mondjuk egy kicsit lehet, hogy elfogult vagyok.
Nem... Bundabotrány óta utálom őket, tuti hogy ők is bennevoltak. :roll: Viszont az hogy 0 hazai játékossal álljanak ki egy meccsen, hááát... De ez már nagyon OFF :D
rivaldo90
Barça B

2010.06.02. 21:40:42

VargaAron írta:Vicc az Arsenal... 3ik legjobban utált csapat nálam (Reál, Inter, Arsenal)
Am mit is mondott Wenger? Cesc nyugodtan koncentráljon a Vbre, ő 'elintézi' az átigazolási ügyét :lol: Ezt el is intézte :lol:
Az intert az idei két "undorító" meccs után utáltad meg?? Mert én igen. Amúgy ha Cecs marad, akkor Wengernek azért nem lesz egyszerű motiválni őt azok után, hogy menni akart. Én Wenger helyében biztosan eladnám, mondjuk egy kicsit lehet, hogy elfogult vagyok.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.06.02. 21:37:09

Hát eléggé keménynek tűnik az Arsenal. Bár nem szép tőlük ^^. Amugymeg dos Santos már a Fifa 10 ben is jól mozog az elején, szoktam játszatni csereként :D . hát ha nem jön Fab, akkor dos Santosból klasszist csinálunk.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
VargaAron
Jugador d'estrella

2010.06.02. 21:33:03

Vicc az Arsenal... 3ik legjobban utált csapat nálam (Reál, Inter, Arsenal)
socio66

2010.06.02. 21:31:17

Igazából először azt mondták az Arsenalos arcok,hogy csak az új vezetőséggel tárgyalnak,nem?
Akkor nem is értem miért csodálkozunk.
Jess
Jugador del Barça

2010.06.02. 21:29:12

Nem tudom mennyi esély van ezek után arra, hogy Cesc idejöjjön, de remélem hogy a Barca megoldja. Kérdés az, hogy mennyire lehet hinni ebben a kezdetleges fázisban az Arsenál kijelentésében (főleg, hogy elméletileg Cesc világosan kifejtette, hogy márpedig ő ide akar jönni..szerintem bolondok ha nem engedik el) vagy pedig csak arra várnak hogy feljebb menjen az ár...
Barcelona, jewel in the sun!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.02. 21:26:50

Szórakozzon anyjával ez a majom Arsenal a majom Wéngerével együtt. Itt van öcsém 45 millió ennyiért megvesszük, ha nem akkor nem. Majd talán egyszer nem csak 1 vagy 2 klasszis játékosuk lesz. Ez az Arsenal, irány a 3. helyért és a BL negyeddöntőig.

Ha eladnák 45-ért simán tudnának venni egy egészséges csatárt és egy egészséges védőt. Irányítójuk van egy pár így is, nem is rosszak. Nembaj majd Sol Campbell meg Gallas megoldja... meg majd Bendtner meg Eduardo. Bravo... vagy az új világsztár Samak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
papek89
Jugador d'estrella

2010.06.02. 21:17:04

d írta:
papek89 írta:1; Mourinho: Elvégezte a dolgát az Internél, Morattival közölte, ha BL-t
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem valamelyik játékosa nyilatkozta, hogy a bucsúnál megemlítette nekik, hogy személyes okai vannak a távozásának. De ez maradjon az ő dolga.
Az egyik oka az, hogy még senkinek sem sikerült megnyerni a 3 legjobb pontvadászatot edzőként, és arra hajt. Ez az egyik oka.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.02. 21:15:22

Is-is, ki is jelntette, hogy megy BL győzelem után és olasz maffiával is voltak összezörrenései, ha jól emlékszem, és lehet hinni a híradásoknak. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 21:13:20

papek89 írta:1; Mourinho: Elvégezte a dolgát az Internél, Morattival közölte, ha BL-t
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem valamelyik játékosa nyilatkozta, hogy a bucsúnál megemlítette nekik, hogy személyes okai vannak a távozásának. De ez maradjon az ő dolga.
papek89
Jugador d'estrella

2010.06.02. 21:11:58

Balinho írta: Kulturált helyeken ilyenkor engednek a felek. Lásd erre példa: Mou és az Inter, a Milan és Kaka, Barca és Dinho és még hosszasan sorolhatnám.
Szerintem ezek az esetek másabbak sokkal.
1; Mourinho: Elvégezte a dolgát az Internél, Morattival közölte, ha BL-t nyernek, továbbáll Spanyolországba. Megtette, nem akadályozta senki.
2; a Milan Kaka-át anyagi gondok miatt volt kénytelen eladni. Kaka se akarta otthagyni mindenáron a Milan-t.
3; Sanyi ló esete meg már azért is volt más, mert már itt elért nálunk mindent, és nem a játékkal foglalkozott. A csapat teljesítményének a rovására ment. Ha teljesített volna, akkor még ma is Nou Camp-ba rúgdosná a bőrt.

Ezért sztem nem az Arsenalt kellene szidni. Jogosan akarnak magasabb árat kérni. Meg Fabregas sem akar mindenáron elmenni. Csak most sok befolyásolás van körülötte. De attól függetlenül örülnék, ha jönne.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára papek89 2010.06.02. 21:15:04-kor.
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 21:10:29

Azért még csak most nyílt az átigazolási szezon, egyelőre ne legyünk biztosak semmiben. :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.02. 21:09:07

Örülök, hogy nem jön Fabregas, nem kellett volna egy halom pénzért, jobb, ha nem jön ide, nagy veszteség lett volna az ő leigazolása pénzügyi szempontból. Sportszakmai szempontból viszont jó megoldás lett volna.

Vannak még más középpályások is, őket kéne favorizálni, illetve a saját utánpótlásban is vannak jó tehetségeink.
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.06.02. 21:06:08

papek89 írta:Xavi azt mondta, hogy szerinte biztos, hogy jön Cesc. Tehát már tudhat valamit ;)
Talán Cesc mondhatta neki és az Arsenal is tudja, ezért most próbálják feljebb vinni az árát.
papek89
Jugador d'estrella

2010.06.02. 21:04:17

Xavi azt mondta, hogy szerinte biztos, hogy jön Cesc. Tehát már tudhat valamit ;)
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 21:02:21

Barca_10 írta:Azért Fabregas akarata is közrejátszana az ügyben.Mert lehet,hogy akkor inkább marad az Arsenalban mintsem hogy Madridba menjen.És-egyenlőre-sehol sem írják,hogy a Madrid akárcsak érdeklődne is felőle.
Természetesen igazad van, én csak azt mondom, szerintem ha mi nem mutatunk ilyen erős érdeklődést Fabregas iránt biztos vagyok benne, hogy a Madrid egyik első számú célpontja lenne.

Mi van?

Az a szerződés amit meg lehet kötni, azt fel is lehet mondani, hidd csak el nekem! Rengeteg példát tudnék sorolni az élet bármely területéről. Azért mert aláírok valamit, az nem azt jelenti hogy mostaztánéletemvégéig....
Anno aláírta, ma meg felbontaná, na és?
Ez nem rabszolgaság emberek!
Mi mit szolnánk hozzá, ha valamelyik játékosunk el akarna menni, mi meg azt mondanánk, hogy márpedig itt maradsz. Ne menjünk már vissza a középkorba. Vagy már ennyire kapitalisták vagyunk? Nem hiszem..

Benne vannak a szerződésében bizonyosan azok a záradékok, hogy mi történik egy ilyen esetben. De hogy nem bonthatja fel, na ez a mondat biztos nem állja meg a helyét.

Mindenki írt már alá olyat szívesen, amit aztán később már nem úgy gondolt. Van ennek törvényi háttere, felmondja és viseli a következményeit.
Nem tudhatjuk pontosan mit tartalmaz a szerződése és nyilván vannak olyan helyzetek, amikor felbonthatják.
De most valljuk be őszintén: ez tényleg az az eset? Jól érzi magát a csapatban, szeretik, tisztelik, megfizetik. Szakmailag milyen hitele lenne annak, ha ő most elkezdene nyafogva követelőzni az elengedése mellett?
Fabregas védelmére mondom: a nyilatkozatai aránylag korrektek, megmondta, hogy szívesen visszajönne, ez tiszta dolog. De én azt mondom, hogy emiatt egyáltalán nem várható el az Arsenaltól, hogy elengedje ha nem akarja. Természetesen a kérését figyelembe lehet venni, de nem kötelező rábólintani.

Itt most nem olyan szélsőséges esetről van szó, hogy mondjuk ő vagy a családja nem érzi jól magát Angliában, hogy az öltözőben mindenki utálja és elveszik az uzsonnáját az edzések szünetében. Én ezt teljesen más esetnek érzem, mint mondjuk amiket Balinho leírt. Fabregas teljesen jól elvolt az Arsenalban, csak most tetszik neki, hogy ennyire komolyan számolunk vele, na még érzi, hogy az Arsenal kissé süllyedőfélben van.

Nem azt mondom, hogy a kérését nem lehet vagy nem szabad figyelembe venni. Csak azt mondom, hogy iszonyat igazságtalanság ha az Arsenalt köpködjük, amiért nem hajlandóak (bagóért) a legnagyobb ászukat, csapatkapitányukat elengedni csak úgy.
Gali
Capitá del Barça

2010.06.02. 20:46:47

LM10 írta:Fabregas eladását az Arsenal elutasította, erre dos Santos hosszabbít 2012-ig. Furcsa, de örülök neki :D

30 milliós lesz a kivásárlási ára.
A mai nap legjobb híre.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.02. 20:46:29

Szerintem most kezdődik csak a tánc... :)

Az Arsenal első reakciója teljesen természetes, és ezt a lépést meg kellett tenniük. Elvégre foggal-körömmel ragaszkodnak a világklasszis középpályásukhoz, ami abszolút normális viselkedés.
DE
Ha Fabregas tényleg és őszintén el akar jönni az Arsenalból, akkor az ügy nagy fordulatot vehet napokon belül. Igazából az Arsenal itt nem lesz nagy tényező, mert ha Cesc elmondja a tutit, akkor nincs mit tennie a csapatnak - vagy eladják, vagy megkockáztatják a morál romlását, ami a csapat többi részének rossz hangulatát is fokozza majd (elvégre a legjobb játékosukról van szó).
Szóval én még nem aggódom így az első negatív hír hallatán. Egyáltalán nem lepődtem meg.
messi70
Jugador del Barça

2010.06.02. 20:45:34

LM10 írta:Fabregas eladását az Arsenal elutasította, erre dos Santos hosszabbít 2012-ig. Furcsa, de örülök neki :D

jobb lesz mint fabregas es nemfogjak majd banni ha vegul tenyleg nem jon fabre'
Balinho
Entrenador del Barça

2010.06.02. 20:44:40

Azért tisztázzuk, hogy elegánsabb helyeken ez azért nem így megy, mint Arsenaléknál... Egyfelől nem tudom mire örömködött Cesc a Wengerrel eltöltött beszélgetése okán, de gyanítom, hogy nem ezt az ígéretet kapta.

Kulturált helyeken ilyenkor engednek a felek. Lásd erre példa: Mou és az Inter, a Milan és Kaka, Barca és Dinho és még hosszasan sorolhatnám. Ezen esetekben a szóban forgó játékos/edző mehetett oda ahova akart, egyik helyen sem kényszerítették maradásra, vagy másik, többet ígérő csapathoz. Cesc ha minden igaz kapott egy ígéretet, hogy érdemei elismerése jeléül mehet. Márpedig mi nem egy felháborító összegért óhajtanánk elvinni, hanem tisztes summa fejében.

Erre egy ilyen válasz én szerintem felháborító, és tiszteletlen Fabregas felé is. Akarata ellenére senkit nem lehet röghöz kötni. Nem is kell messze nézni példáért...
LM10
Director del Fútbol

2010.06.02. 20:39:19

Fabregas eladását az Arsenal elutasította, erre dos Santos hosszabbít 2012-ig. Furcsa, de örülök neki :D

robag
Jugador d'estrella

2010.06.02. 20:26:32

d írta:Na ne az Arsenalt vegyük elő, hanem lássunk kicsit reálisabban.
Adtak 16 éves korában egy ajánlatot Fabregasnak, egy olyan ajánlatot, amit - ha akarjuk - mi is meg tudtunk volna tenni. Nem tettük meg, Fabregas pedig úgy értékelte, hogy jobb esélyei vannak ott, mint Barcelonában, ahol rengeteg másik játékossal kell megkűzdeni a csapatba jutásért.
Lehet, hogy a jogszabályok nem éppen ideálisak, de gyerekrablásról beszélni kész röhej.

A másik dolog, hogy miért is kellene egy játékos kérésére elengedni? Engedjék el a csapatkapitányukat, kulcsjátékosukat csak mert az kisírja magának? Ugyan már. Aláírta a szerződést, évről évre ráadásul, ráadásul számtalanszor nyilatkozta, hogy milyen jól érzi magát Londonban, még csak azt sem mondhatja, hogy magánéleti gondjai vannak, vagy nem tud beilleszkedni Angliában, vagy a csapatba. Ha úgy érzik, hogy nekik mindenáron szükségük van rá, tartsák meg. Vagy kérjék meg az árát.

Fabregas pedig egy profi játékos, ha azt mondják neki, hogy nem mehet el, mert szükség van rá, akkor bele kell törődnie és ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint addig. Erről (is) szól a profizmus. Aláírt egy szerződést, amit rendszeresen meg is hosszabbított. Ha a csapat azt mondja, hogy szükségünk van rád, nem engedhetünk el, egy szava nem lehet és nekünk sem.
Mi van?

Az a szerződés amit meg lehet kötni, azt fel is lehet mondani, hidd csak el nekem! Rengeteg példát tudnék sorolni az élet bármely területéről. Azért mert aláírok valamit, az nem azt jelenti hogy mostaztánéletemvégéig....
Anno aláírta, ma meg felbontaná, na és?
Ez nem rabszolgaság emberek!
Mi mit szolnánk hozzá, ha valamelyik játékosunk el akarna menni, mi meg azt mondanánk, hogy márpedig itt maradsz. Ne menjünk már vissza a középkorba. Vagy már ennyire kapitalisták vagyunk? Nem hiszem..

Benne vannak a szerződésében bizonyosan azok a záradékok, hogy mi történik egy ilyen esetben. De hogy nem bonthatja fel, na ez a mondat biztos nem állja meg a helyét.

Mindenki írt már alá olyat szívesen, amit aztán később már nem úgy gondolt. Van ennek törvényi háttere, felmondja és viseli a következményeit.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.06.02. 20:16:13

d írta:
SuperMessi írta:Csak aztán nehogy Perez tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot valamikor a jövőben, ugyanis a pénz beszél, kutya ugat, a profi futballban meg pláne...
Szerintem az érdeklődésünk nem kis részben amiatt is van, hogy nehogy esetleg a Madrid leigazolja. Mert igen, úgy van, ahogy mondod: nyilatkozatok ide vagy oda, lenne az a pénz, amiért Fabregas Madridba kerülne. És vele a Real rettenetesen megerősödne. De erre én most kis esélyt látok már.
Azért Fabregas akarata is közrejátszana az ügyben.Mert lehet,hogy akkor inkább marad az Arsenalban mintsem hogy Madridba menjen.És-egyenlőre-sehol sem írják,hogy a Madrid akárcsak érdeklődne is felőle.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
ke.andy
Jugador del Barça

2010.06.02. 19:56:44

Emlékszem, hogy Abidal megszerzése előtt a klubja őt sem engedte, mire egyszerűen azt mondta, hogy addig nem megy edzésre és nem vesz részt semmilyen meccsen, míg nem tárgyalnak az eladásával velünk. Nem volt túl szép húzás, de igen hatákony. Véleményem szerint mikor Fabre elment Wengerhez, csak annyit mondott, hogy nagyon szívesen játszana nálunk... Ha valaki határozottan lép fel, azt nem biztos, hogy ilyen módon tartanak... De persze ez csak az én véleményem.
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 19:49:35

SuperMessi írta:Csak aztán nehogy Perez tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot valamikor a jövőben, ugyanis a pénz beszél, kutya ugat, a profi futballban meg pláne...
Szerintem az érdeklődésünk nem kis részben amiatt is van, hogy nehogy esetleg a Madrid leigazolja. Mert igen, úgy van, ahogy mondod: nyilatkozatok ide vagy oda, lenne az a pénz, amiért Fabregas Madridba kerülne. És vele a Real rettenetesen megerősödne. De erre én most kis esélyt látok már.
Lezárt