Victor_Valdes írta:Bányász írta:Holnap megyek állásinterjúra egy cd és dvd boltba.
Tuti elküldenek de egy próbát megér.Csak nem vagyok nagyon otthon a komoly zenében meg a rockban meg jazzben

Tuti valami szívatóst fog kérdezni a csávó és akkor nem tudok majd mit kezdeni vele.
Mit kellhet tudni egy ilyen álláshoz?Sztetek nézegessen googlin discográfiákat?Vagy mihez kezdjek?

Jah, gondolom olyasmit kell tudni, hogy egy szám melyik albumon van meg ilyenek, de most lehet hülyeséget mondtam.
Egy logisztikus mit csinál ?

Hát kérlek szépen jótól kérdezed...

Igazából több része van.A pontos fogalmát már nem tudom pedig meg kellett tanulnom.De pl van gyártási logisztika,szállítási logisztika,raktározási logisztika stb.És egy logisztikusnak az a feladata,h ezeket összehangolja meg megszervezze a fuvarokat egyik helyről a másikra a leggazdaságosabban meg ilyenek nagyjából.Egyébként nem rossz szakma meg nagyjából érdekel is de nem eléggé
Egyébként parancsolj:
ezt csinálja egy logisztikus
Azért az durva lenne ha a melóhoz azt kellene tudni amit írtál.Mer most néztem Beatlesnek kb 100 albuma van kis lemezekkel együtt :)szóval ember legyen a talpán aki ilyeneket tud.
Azzal vigasztalom magam ha valaki bejön egy ilyen helyre az úgyis valami miatt jön be.Nem pedig tanácsér.Azt meg meg tudom mutatni neki,h mi merre van a boltba
De télleg tanácstalan vagyok mer a telefonba azt mondta a csávó,h ismerni kell a zenét..

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure