menczel írta:
Hanem az az igazán botrányos benne hogy egy idegen, drága, fiatal tehetség miatt szorulna távolabb a kezdőtől Pedro, Bojan (és Keirrison?). Na nemár
Emlékeztetlek,hogy Mata akkor fog jönni ha Ibra megy,vagyis nem leszünk többen,hanem valaki megy és valaki jön,ugyhogy senki nem kerül távolabb a kezdőtől (a szélen Mata és Pedro,középen meg Villa és Bojan váltogathatná egymást). Abba meg én teljesen biztos vagyok,hogy Mata-val és Villa-val középen sokkal gördülékenyebbek lesznek a támadásaink mint Ibra-val középen és Villa-val a bal oldalon. Egyébként az ára 20-25 millio euro lenne,Ibra-ért ha elmegy akkor olyan 45-50 milla körül kapunk (20-25 milla legalább visszamegy a kasszába,vagy másba forgatjuk vissza),vagyis anyagi szempontból tuti,hogy nem járnánk rosszul,de szakmailag sem biztos,hogy gyengülnénk. Ettől függetlenül én Ibra maradása mellett vagyok,de ha elmegy és Mata jön akkor sem fogok eret vágni.
Ami meg a Fabregas ügyet illeti,ha jól értem a reakciókat akkor vezetőség úgy gondolja,hogy az Arsenal ezzel csak az árát akarja feljebb nyomni. Viszont mi nem fogunk további lépéseket tenni a leigazolására,mostantól Cesc-nél a labda,érje el,hogy tárgyaljon az Arsenal,ha nem tudja akkor marad ahol van. Egyébként szerintem mi nem ennyit szánunk Cesc-re (30 milla),ez csak egy alapajánlat volt,arra számitottunk,hogy az Arsenal majd azt mondja,hogy neki 60-80 milla kell,s akkor innentől elkezdődnek a tárgyalások,mi emelünk az összegen,ők csökkentenek stb. csak az Arsenal egész máshogy reagált. Szerintem jól csináljuk,ha Cesc-re háritjuk most a dolgokat,ő hosszabitott szerződést,akkor ha jönni akar tegyen is érte valamit.