Zlatan Ibrahimovic
- Enrique21
- Capitá del Barça
Engem meggyőztél!lui1698 írta:http://www.youtube.com/watch?v=AeAb5kVFVewBobán írta:Szerintetek Ibra jó szabad rúgás lövő?
http://www.youtube.com/watch?v=tH6O22zhh80
ennyi elég?

Azért kérném a képet,mert lemaradtam a szituról,csak itt olvastam,hogy Joan dobott egy csókot a homlokáraMichaaBee írta:wtf?Sanama írta:Én arról szeretnék kérni 1 képet,ahogy Laporta homlokon csókolja Ibra-t.
kösziahhoz egy berhazra kellene allnia
![]()
A nap kepen is latszik, hogy tobb, mint 1 fejjel magasabb.
Arrol meg felesleges vitatkozni, hogy ki tud tobbet hozzatenni a jatekunkhoz, mivel Zlatan meg nem jatszott tetmeccset nalunk, tehat innentol kezdve nincs ertelme.

ui: Ibra gondlom ült, Joan meg felállt

wtf?Sanama írta:Én arról szeretnék kérni 1 képet,ahogy Laporta homlokon csókolja Ibra-t.
köszi

A nap kepen is latszik, hogy tobb, mint 1 fejjel magasabb.
Arrol meg felesleges vitatkozni, hogy ki tud tobbet hozzatenni a jatekunkhoz, mivel Zlatan meg nem jatszott tetmeccset nalunk, tehat innentol kezdve nincs ertelme.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- lui1698
- Llegenda del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=AeAb5kVFVewBobán írta:Szerintetek Ibra jó szabad rúgás lövő?
http://www.youtube.com/watch?v=tH6O22zhh80
ennyi elég?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Én arról szeretnék kérni 1 képet,ahogy Laporta homlokon csókolja Ibra-t.
köszi
köszi

kapitány írta:TOMMAS írta:IBRA jo játékos de szerintem ETO tobbet hozzá udott adni a játékhoz mind IBRA fog tudni.Majd akkor fog bevállni ha rug legalább anyi golt egy idényben mint ETo.Nektek nemvolt létszukségesb igazolás ez de bevallhatjátok a cél mivolt LAPORTA urnak,hogy pakoljunk oda a REALNAk de még nincs vége a igazolásoknak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nyugodj meg!!! rúgni fog!!! a legszebbet a bernabeuban a bl döntőben!![]()
puyol meg fel fogja emelni a kupát!!!!!
Éppen hogy Ibra sokkal többet adhat hozzá a játékhoz!
Eto'o ha elérakták berugta. Ennyi. Ezt baromira jól csinálta. De ehhez kellett Xavi, Iniesta, Messi, Deco, Ronaldinho. Henry.
Ezzel szemben Ibra sokkal kreatívabb és összetettebb játékos. Rúg majd 20 gólt és ad 20 gólpasszt is.
- baas11
- Entrenador del Barça
DE igenis számít a Mez meg a Csuka.....Clark71 írta:Nem a mez számít meg a csuka!!!
Hanem a játékos és amit előad hétről-hétre!!!
Meccseket dönt el Bajnoki címeket!!!
Ez Ibra reméljük itt is megtartja jó szokásat mondjük jövőre madridban a BL-Döntőben!!!
Visca

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Te most ugy érzed hogy Laporta ezzel odapakolt nektek? Tényleg ezt érzed?TOMMAS írta:IBRA jo játékos de szerintem ETO tobbet hozzá udott adni a játékhoz mind IBRA fog tudni.Majd akkor fog bevállni ha rug legalább anyi golt egy idényben mint ETo.Nektek nemvolt létszukségesb igazolás ez de bevallhatjátok a cél mivolt LAPORTA urnak,hogy pakoljunk oda a REALNAk de még nincs vége a igazolásoknak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abszolút nem ez volt a célja. Nyugodtan igazoljatok csak akit akartok, ha te ettől leszel boldogabb....
TOMMAS írta:IBRA jo játékos de szerintem ETO tobbet hozzá udott adni a játékhoz mind IBRA fog tudni.Majd akkor fog bevállni ha rug legalább anyi golt egy idényben mint ETo.Nektek nemvolt létszukségesb igazolás ez de bevallhatjátok a cél mivolt LAPORTA urnak,hogy pakoljunk oda a REALNAk de még nincs vége a igazolásoknak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nyugodj meg!!! rúgni fog!!! a legszebbet a bernabeuban a bl döntőben!

puyol meg fel fogja emelni a kupát!!!!!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én azért sajnálom Hlebet, hogy beáldoztuk a svédért.. Kíváncsi lettem volna mire megy 2. évében.. Jó kis pályafutása lett neki..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
TOMMAS! Beszéltem Laportával. Ez volt a célja. Remélem, most már megnyugodtál.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Egyébként ahogy már páran mondták, én is láttam rajta egy kis szeppentséget,ami szerintem az őesetében jó dolog.
Eléggé visszafogott volt,remélem a légkör jó hatással lesz rá.
Bulizni nem hiszem,hogy nagyon el fog járni,családos fickó.
Sok Sikert Zlatan!!
Eléggé visszafogott volt,remélem a légkör jó hatással lesz rá.
Bulizni nem hiszem,hogy nagyon el fog járni,családos fickó.
Sok Sikert Zlatan!!
- Deus
- Boixos Nois
Sanama írta:http://www.youtube.com/watch?v=oedIDFZCnU4Ilúvatar írta:van valami videó a bemutatásról?most értem csak haza...
http://www.youtube.com/watch?v=zL2YGF4aaXs
hatalmas köszönet!

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Tisztelt Modik!
Lehet nem a legmegfelelőbb módszer, de hagyjátok már bent egyszer, amit ennek a nyomi Tommas-nak válaszolok, mert... Lehet csak én viselem ilyen rosszul:P
TOMMAS!
Fogd már fel végre a kretén kis smilejaiddal együtt, hogy nem nekünk kell odapakolnunk néktek, mert jelenleg még a lábnyomunkat se látjátok!
Lehet nem a legmegfelelőbb módszer, de hagyjátok már bent egyszer, amit ennek a nyomi Tommas-nak válaszolok, mert... Lehet csak én viselem ilyen rosszul:P
TOMMAS!
Fogd már fel végre a kretén kis smilejaiddal együtt, hogy nem nekünk kell odapakolnunk néktek, mert jelenleg még a lábnyomunkat se látjátok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2009.07.27. 22:33:29-kor.
IBRA jo játékos de szerintem ETO tobbet hozzá udott adni a játékhoz mind IBRA fog tudni.Majd akkor fog bevállni ha rug legalább anyi golt egy idényben mint ETo.Nektek nemvolt létszukségesb igazolás ez de bevallhatjátok a cél mivolt LAPORTA urnak,hogy pakoljunk oda a REALNAk de még nincs vége a igazolásoknak.

Hajrá real...
-
- Llegenda del Barça
ez tényleg röhejes, akárki csinálja. mintha nem arról lenne szó, h kap egy valag pénzt, h aztán a lehető legjobban játszon érte...Colin írta:Nekem csak az a bajom hogy a Realnál a mezcsókolás miatt Pelétől kezdve mindenki szidta a Madridot. Akkor ez? Na mindegy. Ettől függetlenül a világ egyik legjobbja.
a ti cirkuszotok is rendkívűl szánalmas volt ronaldo szájtörlésével, még jó, h kaká nem ragadtatta ilyenre magát (legalábbis remélem, h nem...)
PUYOL-XAVI-INIESTA
20-ért számítják be a legfrissebb hírek szerint. Ahhoz képest, hogy 5 hónap múlva 0-t érne...egész korrekt.TOMMAS írta:mMennyiért adtátok el ETOE pontosan kíváncsi vagyok rá..![]()
![]()
Amúgy nem ez a topik a megfelelő erre, hanem az Eto'o-s topik. Bár látom, új vagy, de azért szólok.
http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=
No Ibra nem lesz a spanyol szuperkupa visszavágóig! Kár pedig már alig várom, hogy láthassam játszani a Barcában!
No Ibra nem lesz a spanyol szuperkupa visszavágóig! Kár pedig már alig várom, hogy láthassam játszani a Barcában!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
mMennyiért adtátok el ETOE pontosan kíváncsi vagyok rá..

Hajrá real...
Olyan jól áll neki a Barca mez, hogy tisztára úgy tekintek rá, mintha már évek óta ebben a mezben szaladgálna. Passzol hozzá.
És remélem, a góljai pedig "be fognak passzolódni" (úgy értem robbanni inkább) az ellenfél kapujába.
Nagy kár a kéztörésért, és a pár meccs kihagyásért. De inkább most, mint szezon közepén...
És remélem, a góljai pedig "be fognak passzolódni" (úgy értem robbanni inkább) az ellenfél kapujába.
Nagy kár a kéztörésért, és a pár meccs kihagyásért. De inkább most, mint szezon közepén...
-
- Llegenda del Barça
az tény, h amit a futballon kívül a pályán művel a bosnyák az botrány, nem egyszer örjöngtem a tévé előtt, amikor néhány meccsén produkálta magát a gyerek. aztán az már más kérdés, h mindezt a csapata érdekében tette, igaz, ettől nem lett szimpatikusabb... kiváncsi vagyok, h esetleg egy-két ilyen "szélsőséges" megmozdulása mennyit fog adni az itteni hangulatnak...
mindenesetre focizni azt nagyon tud, remélem, itt inkább emiatt fogunk róla beszélni. a barca azért nem az ajax, nem az inter és főleg nem a malmö, érezhető is volt a gyereken némi megilletődöttség, persze lehet, h én láttam rosszul.. remélem, hat rá a klub-béli hangulat és jó irányban fogja befolyásolni, ha netalán szüksége lenne erre.
viszont a focipályán kívűl nagyon jó gyerek, nála tuti, h nem kell attól tartani, h az éjszaka császára lesz.

viszont a focipályán kívűl nagyon jó gyerek, nála tuti, h nem kell attól tartani, h az éjszaka császára lesz.
PUYOL-XAVI-INIESTA