Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem azt mondom hogy sportszerű volt de ha egyszer ilyen leleményes nyugodtan lőhet nálunk is ilyeneket!varga tamás írta:Henry gólja teljesen szabályos volt, és nekem nincs vele semmi problémám. Gondoljunk a Betis-Barca meccs 89. percére...Ott sem volt bírói sípszó.
Tipikus gól volt, de hogyha egyszer nem kéri a sorfalnak a kilenc métert, akkor megcsinálhatjagnorbert írta:A szabályok szerint érvényes gól OK, de szerintem gusztustalan.
Ez olyan mintha belőném az üres kapuba a zsugát, mikor a kapus a cipőjét köti. Az is szabályos gól nem?
Marha büszke lennék/lehetnék az elért találatra...
Azt is illik megvárni, meg ezt (hogy felálljon a sorfal) is. Szerintem.
Ha egy mód van rá Barça mezben ne rugdosson ilyeneket
Van olyan aki az üres kaput nem tudja eltalálni...gnorbert írta:A szabályok szerint érvényes gól OK, de szerintem gusztustalan.
Ez olyan mintha belőném az üres kapuba a zsugát, mikor a kapus a cipőjét köti. Az is szabályos gól nem?
Marha büszke lennék/lehetnék az elért találatra...
Azt is illik megvárni, meg ezt (hogy felálljon a sorfal) is. Szerintem.
Ha egy mód van rá Barça mezben ne rugdosson ilyeneket
LG Szlovákiában él, úgyhogy érthető a dühöngése.Barcaforever írta:Te miről beszélsz????Nem kérte a 9 métert és kész.LG írta:Mondjuk nem kellett volna megadni a golt, ugyhogy nem is gratulálok neki![]()
Te miről beszélsz????Nem kérte a 9 métert és kész.LG írta:Mondjuk nem kellett volna megadni a golt, ugyhogy nem is gratulálok neki![]()
A szabály az, hogy ha a bíró nem figyelmeztet arra, hogy meg kell várni, amíg feláll a sorfal és ő nem ad jelet a szabadrúgás elvégzésére, akkor el lehet rúgni a labdát. Ezt már az Arsenalban is megcsinálta és az is szabályos volt!LG írta:Mondjuk nem kellett volna megadni a golt, ugyhogy nem is gratulálok neki![]()
Azért nem 2 méter voltdali írta:Azért egész "ügyesen" mozgott már tegnap,nyoma sem volt a Bayern elleni sétálgatásnak.Volt pár nagyon jó megmozdulása,de azért 2 merről illett volna eltalálni az üres kaput,igaz előtte szépen elfektette a kapust