Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezek voltak az első sigeim, eddig Avákat gyártottamP.U.Y.O.L. írta:
A V1 pipa, bár a háttérszínek nem teljesen harmonizálnak villával, de ha tényleg ez az első siged, akkor nagyon szép lett. V2-n túl sötét Villa...
Még nem használtam, de majdnem olyan mint a CS3/CS4, de sok ilyen egyszerűsítő dolog van benne, pl.: kivágáshokhoz stb..MessiFan írta:Megcsináltam sigben is:
Akartam többféleképpen is de a PS-em meghülyült és bármit nyomtam ki írta hogy nem lehet. Nem lehetett kilépni, menteni. Konkrétan semmit.
Valszeg le fogok tölteni egy új PS-t.
Valaki használta már az új CS5-öt? És ha igen akkor milyen?
Megcsináltam sigben is:MessiFan írta:
A V1 pipa, bár a háttérszínek nem teljesen harmonizálnak villával, de ha tényleg ez az első siged, akkor nagyon szép lett. V2-n túl sötét Villa...sjay írta:Első 2 Sig-em. Vélemények?
V1
V2
Mintha nem lenne befejezve. En meg dolgoztam volna rajta.csaNii' írta:Végre van egy kis időm Ps-ezni, szóval még1.![]()
Hmm?
Nagyon üt! Kivéve a szöveg. Én azt kivenném.davidvilla77 írta:
![]()
![]()
csaNii' írta:kicsit unatkoztam, kis eccerű![]()
![]()
Hmm??
WOWdavidvilla77 írta:
![]()
![]()
Nekem is nagyon tetszik mert különleges. Talán a Titi és Messi közötti üres teret ki lehetne tölteni egy összeolvadott Red Bulls és egy Barca címerrel. Bár lehet hülyén nézne kidavidvilla77 írta:
![]()
NAAAAAAAAA EZ már mekkora te jó égdavidvilla77 írta:
![]()
Köszi szépen nagyon tetszik!vuvu írta:szia, örülök, hogy tetszik, csináltam két változatot, csak a render lett kicserélve, meg a logó![]()
Szokásos királyság!higany írta:
![]()
![]()
Ez nagyon király lett, főleg a v1!vuvu írta:szia, örülök, hogy tetszik, csináltam két változatot, csak a render lett kicserélve, meg a logó![]()