Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az elsőt loptamRataccess írta:Huhh, alig van steelers sigemsjay írta:Ha már NFL!
Valaki nem tudna nekem össze dobni egy Steelers-es siget? Mindegy ki, vagy mi van rajta, csak a Steelers-hez kapcsolódjon!
Előre is köszönöm, üdv!Talán ezt tudom ajánlani
:
Még ez van, de már aktualitását vesztette:
+ van lementve egy hangulatos képem bigbenről, lehet összehozok belőle valamit
Huhh, alig van steelers sigemsjay írta:Ha már NFL!
Valaki nem tudna nekem össze dobni egy Steelers-es siget? Mindegy ki, vagy mi van rajta, csak a Steelers-hez kapcsolódjon!
Előre is köszönöm, üdv!
Nekem sem nyitja meg a sportgfx, kb. 5. napja - az Avast szerint valami "frame.inf" vírussal fertőzött az oldal. Idegesítő, hogy nem képesek megcsinálni.messideco írta:Ilyet nem éltem. Pedig próbáltam Safarival is megnyitani, de semmi.
Nekem a vírusirtó blokkolja.L.Messi 10 írta:Nekem behozza.messideco írta:De ez a link pl már nem megyhttp://sportgfx.com/football-wallpapers-36/
Nem rosszak, de a mostani stílusod az odaveri őketRataccess írta:Két Brady sigem van, mondjuk mindkettőt jó rég csináltam, így elég gyengékL.Messi 10 írta: Jól néz ki! Próbálj be egy Tom Brady-set, a kék-fehér-piros kombóval biztos szépen el tudnál játszani szvsz
Sztem a 150hez a 154 nem annyira magas....davidvilla77 írta:Egy picit magas mert elvileg 150px a megengedett magasság.Ilúvatar írta:Nagyon zorallllllll siget találtam
Úgyhogy használatba is veszem... De nem tudom, hogy ez picit magas-e...
Két Brady sigem van, mondjuk mindkettőt jó rég csináltam, így elég gyengékL.Messi 10 írta: Jól néz ki! Próbálj be egy Tom Brady-set, a kék-fehér-piros kombóval biztos szépen el tudnál játszani szvsz
Jól néz ki! Próbálj be egy Tom Brady-set, a kék-fehér-piros kombóval biztos szépen el tudnál játszani szvszRataccess írta:Tovább zargatlak Titeket az amerikai focis sigjeimmel
Nekem behozza.messideco írta:De ez a link pl már nem megyhttp://sportgfx.com/football-wallpapers-36/
Akartam sok mindent rakni még de meghülyült a ps. Majd miután letöltöttem egy új ps-t akkor megMessithebest írta:Szerintem balra mehetett volna 1 text,amúgy egész kira,de ott kicsit üresMessiFan írta: Megcsináltam sigben is:
![]()
Szerintem balra mehetett volna 1 text,amúgy egész kira,de ott kicsit üresMessiFan írta: Megcsináltam sigben is:
![]()