2007.09.17. 21:30:33
Megértem, hogy támadtok, de én tartom a véleményem, még hogyha az új nevekkel nem si ért mindenki egyet, én sem azt gondolom, hogy csak velük lehetne, de a hangsúly a megújuláson van, nem pedig a frissítgetésen, ami történt. Oké, hogy ezek a játékosok mindenkinek a szívéhez nőttek, de senki sem pótolhatatlan, meg kell lennie a sikeréhségnek, mert most szerintetek Bojanon, Giovanin és Tourén kívül kik azok, akik úgy mennek ki a pályára, hogy "megmutatom, hogy nem véletlenül vagyok itt és felszántom a pályát"? Mert én senkit nem látok, mindnekit zavar, hogyha vesztenek, de a győzelmeért nem tesznek meg mindent. Az utóbbi meccseken nem úgy tűnt.. Nem a frissesség hiányzik, ahogy Rijkaard mondja, hanem az, hogy minden meccset meg akarjanak nyerni... Hogyha most lenne most néhány új sztárjátékosunk, akik igenis meg akarják mutatni magukat a világnak, és a saját nevelésekkel együtt, akik mindig is húznak a Barcáért, most sokkal előrébb lennénk. Nézzük meg a madridot, messzemenően gyengébb brigád, szinte minden egyes posztra van jobb játékosunk, de küzdenek, akarnak , hajtanak a pályán, és ha ez megvan, senki nem veheti el a győzelmet... Félek, hogyha nem változik semmi, akkor toronymagasan megvédik címüket...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------