Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áruld el kire gondoltál,kiváncsi lettem...VictorValdes19 írta:pl. szted kit kéne leigazolni melyik Spanyol játékost igazolnád le TEmerx írta:Nekem lenne ötletem de hát az pont nem kell abarcának..
Kit érdekel, hogy Murinhonak ki kell és ki nem?norbert55 írta:de Mourinho-nak nem kell se Henry se Márquez...Főleg Henrfy akivel még Angliába összetűzésbe keveredtek
Valdés,Puyol,Oleguer,Xavi,Iniesta,Bojan azárt van pár spanyol...Az Arsenal meg vezeti az angol bajnokságot.merx írta:kíváncsian várom az átigazolási időszakot, sokak neve megfordult pletykaszinten nameg itt "fórumszinten", de egy dolog nagyon zavar, mégpedig, hogy spanyol nevet nem látok ezek között (fabregason kívül de az ő neve irreális a lehetséges igazolások terén).
ha folytatják barcelona-ban azt, hogy külföldiek jönnek sorra, akkor 2-3 éven belül "elarsenalosodunk", az pedig rémisztő lenne![]()
most még nincs vész de egy spanyol nevet szívesen látnék ezen pletykák közöttilletve újabb spanyol tehetséget, de csak védőt!
Honnan tod h jön Mourinho?norbert55 írta:de Mourinho-nak nem kell se Henry se Márquez...Főleg Henrfy akivel még Angliába összetűzésbe keveredtek
Az egy dolog hogy mi volt....és mi lesz.norbert55 írta:de Mourinho-nak nem kell se Henry se Márquez...Főleg Henrfy akivel még Angliába összetűzésbe keveredtek
Edmílson se volt rossz, VB is, a kor is megvan...LG írta:De azért Lucio egy zseniális hátvéd, aki nem mellesleg VB. A kor meg egy védőnél nem hátrány, sőt
De azért Lucio egy zseniális hátvéd, aki nem mellesleg VB. A kor meg egy védőnél nem hátrány, sőtbarca99 írta:Marquez is a Monacoból jött, mégis nagyon jól nyomta - két poszton is.Zozzy 5 írta:Garay: ígéret, eddig a legnagyobb klubja a Racing...
Nem mondom, hogy nem lett volna Garay jó vétel, de ha választani kell akkor egyértelműen a brazil. Kicsit többet tett már le az asztalra és bőven fog is még.
Ha Garay megszeretné a klubot, egy időre meg van oldva a probléma. 21, előtte a jövő. Lucio meg közel 30.
Nekem egyébként is van vmi fóbiám, a PD-ben bizonyított játékosokat jobban szeretem.
Marquez is a Monacoból jött, mégis nagyon jól nyomta - két poszton is.Zozzy 5 írta:Garay: ígéret, eddig a legnagyobb klubja a Racing...
Nem mondom, hogy nem lett volna Garay jó vétel, de ha választani kell akkor egyértelműen a brazil. Kicsit többet tett már le az asztalra és bőven fog is még.
Drogba minek?Neki játék lehetöség kell és ráadásul itt van még Henry is akinorbert55 írta:Utána néztem...
Alves 35-40 millió
Diego 30 millió
Drogba ingyen
Poulsen 10 millió
Garay 14 millió
94 millió kb. és az eladot játékoskért kapott bevétel.
szal egy Barcánek ez megfizethető sztetek?
hát ha Garay jönne nem hinném h szükségünk lenne Poulsenre mert akkor Marquez lehetne Touré mögött a VKP..norbert55 írta:Utána néztem...
Alves 35-40 millió
Diego 30 millió
Drogba ingyen
Poulsen 10 millió
Garay 14 millió
94 millió kb. és az eladot játékoskért kapott bevétel.
szal egy Barcánek ez megfizethető sztetek?
Ezequiel Marcelo Garay (born October 10, 1986 in Rosario)M.Riijkaard írta:Hello!Karashu
Hát haverom most is egyetértünk!Lúcióóó??????????![]()
![]()
![]()
![]()
Hát ha lehetne akkor én Garay aki 24 kb. és Lúció 29 inkább nem tennék
a koron kivül is a kétjátékos között különbséget.![]()
![]()
![]()
Az átigazolási politikánk ebben a szezonban gyönyörübb nem is lehetne.
Az egyik hsz-hoz pedig annyit úgyenem gondoljátok komolyan hogyha
esetleg Diégó vagy valaki más érkezik akkor annak az lesz az álma hogy
Thurammal beöltözve fogülni a bőrfotelben.![]()
![]()
Most is bizonyitottad mennyire nem értesz a focihoz.....M.Riijkaard írta:Hello!Karashu
Hát haverom most is egyetértünk!Lúcióóó??????????![]()
![]()
![]()
![]()
Hát ha lehetne akkor én Garay aki 24 kb. és Lúció 29 inkább nem tennék
a koron kivül is a kétjátékos között különbséget.![]()
![]()
![]()
Az átigazolási politikánk ebben a szezonban gyönyörübb nem is lehetne.
Az egyik hsz-hoz pedig annyit úgyenem gondoljátok komolyan hogyha
esetleg Diégó vagy valaki más érkezik akkor annak az lesz az álma hogy
Thurammal beöltözve fogülni a bőrfotelben.![]()
![]()
Sajnálom hogy regisztrációkor nincs valami primitívséget mérő pont...Karashu írta:Höh!? Lúció? Hurrá! Még egy idióta ötlet!![]()
![]()
Na, az ilyenekért szeretem az El Presidente-t, az ekkora nagy baromságai miatt! Mért nem Garay-t hozzák ide? Hihetetlen egy pali, kolyan mondom én már csak szánalmamban röhögk! Ez akkor lol, hogy magamhoz nyúlok! MÉÉÉÉÉÉÉÉÉ' VAGY EKKORA LOL LAPCSEE?![]()
![]()
Nehogy már a kirúgásra ítélt Frankie döntse el a jövő évi igazolásokat. Szerintem.barca99 írta:Ha az edzőnek nem kell a játékos, akkor miért az elnök a szánalmas?