Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
handball11
Barça C

2009.07.21. 23:07:29

Szakacs írta:
handball11 írta:
Szerintem ne így hasonlítsd össze mert így kicsit baromság már bocs. Szerintem úgy nézd hogyha te keresnél 9 MILLIÓ EUROT amit már szinte lehetetlen elkölteni akkor sztem te beleegyeznél és nem 1 millkán aggódnál. Ha azt mondja hogy ebből 3 milliót jótékonyságra költ akkor azt mondom oké harcoljon érte de azért már nem kell hogy a családja 200 év múlva is jól éljen mert tuti hogy jól fog.
Szerintem alkalom attan tobbszor is 3milliot adomanyaozot...tobb kisebb meretu foci akademiat is epitettet Kamerunban...persze attol meg egy szemet patkany marad, mit kepzel hogy ennyi penzt mer kerni.. :roll:
Én nem mondtam hogy patkány elismerem a klubbnál eltötött éveit amit tett a csapatért meg azt se lehet mondani tényleg hogy nem jótékonykodik de sztem 1 millió euron mit témáznak 4 órán keresztül? Nem igaz hogy az ügynökével nem tudnak lemondani 1 millióról
merx
Capitá del Barça

2009.07.21. 23:05:46

miihii!
ennyire nem akartam belemenni :)
szerintem csak azért reagáltam úgy ahogy tettem (bár nem volt benne semmi rossz), mert már alig vártam az estét és, hogy bejelentsék: eto'o aláírta az interhz és jön ibra, de most ez a hír nem tetszett, értelemszerűen :roll: .
most már csak bizakodni tudok, hogy moratti bőkezűbb lesz és holnap pont kerülhet a végére
messi4ever
Jugador del Barça

2009.07.21. 22:58:27

raul72 írta:én értem hogy kell Ibra ő ugye a 2 opció volt és adnak érte 50+Eto'o+Hleb ez kb 85 M (Ronaldo ára) , de nem is ez a lényeg hanem hogy Villa is ment volna 50M-ért !! Akor miért nem őt ?? Sokkal logikusabb lett volna... Amúgy én azt nem érte mhogy miért vonjátok le Eto'o és Hleb fizetését az átigazolásból , mikor helyette jön egy még nagyobb fizetés :)
kifizettünk 45 milkát. Eto'o piaci értékét leszarhatjuk mert senkinek sem kell azaz 6?millió euróval csökken ibra ára mert hogy asszem annyi a fizetése és azt mint tudod nem kell fizetnünk. Hleb kölcsönbe megy azaz kb 3 milliós fizuját se fizetjük. Ergo meg vesszük 35 millióért Ibrát és nem lesz a legdrágább játékos.Azért vonjuk le mert nem kell fizettni. Az haszon
miihii
KHAL

2009.07.21. 22:57:30

merx írta:én úgy vagyok vele, hogy ha 150et keresnék akkor persze ha van rá sansz, hogy 180-ig kitoljam megpróbálnám, de közel sem az a helyzet, mint hogy 8m-t vagy 9m-t keresek évente és persze euróban, nem tudom ezt, hogy tudtad összehasonlítani, nekem ez a kettő nem passzol. ilyen szinten szerintem nem megélhetési problémák miatt kellene neki a több pénz, egyébként pedig nem hiszem, hogy megteheti, örülnie kellene, hogy van olyan klub aki hajlandó akár 9 milliót is adni neki...
Mivel sosem voltam sztárfocista,milla jurókért (kezdem feladni a reményt,h valaha is az leszek :D ),így nem állíthatom,h tapasztalatból beszélek.
De a hozzáállásra gondoltam elsősorban,nem feltétlenül az összegekre.Ha mégis világklasszis lennék,akkor is valszeg próbálnék vmilyen szinten a nagyobb fizu felé tendálni.Azért,mert odatolnak egy x (legyen mondjuk 6) millás papírt,nem tuti,h kapcsiból alá kellene írnom.Ez kábé olyan,mint egy irányár.Képlékeny!És ha már így van,akkor én mondok egy y összeget (mi lenne,ha kapnék 8at...).Megdumáljuk ki miért annyit adna/kérne és majd megállapodunk vhol félúton.

De ha ilyen magasságú zséknél járunk és felejtsük el az én rögtönzött ( és könnyen előfordulhat,h nem túl jó :oops: ) példámat:
Egyáltalán minek tárgyalnak a nagyok,ha a fizujukról szól a fáma?Ha örülniük kellene neki,h kaphatnak ilyen lóvékat,akkor az első kínált összeget,amit odatolnak,alá kéne írniuk.Legalábbis az általad leírtak szerint.Ne alkudozzak,tegyék el és kész.
Amelyik meg nem,az bunkó pénzsóvár szemét,nem?
V csak Samu esetére igaz ez?Mert rajta kívül még igen sokan vannak,akik időnként tornászni akarják felfelé az amúgy sem kicsi fizujukat.Sőt,sztem a többség.Szal ez nem egyedi jelenség,naon nem.(És nem egy-két playa van,aki túl van talán fizetve,ha erre akartál célozni fentebb.)
Igaz,h a BARCA-nál ez annyira nem jellemző,tudom,h ezért is van kibukva sokmindenki rá.De akkor sem kellene talán ennyire boszorkányüldözést csinálni ebből.
Amire még naon kivi lennék,h gondolom a háttérben folynak a tárgyalások Zlatannal is.Erről kevesebb a hír,de gondolom ő sem az első odatolt papírost fogja alávésni,pedig tuti,h nem lesz kis szám a nullák előtt.
Kíváncsian várom ezügyben is a híreket,mert érdekelne,h ez a bugi hol tart.Azt viszont látatlanban ki merem jelentni,h volt/van különbség a kínált és a kért összeg között.Mint a legtöbbször egy-egy igazolás esetében.
Akkor mindenki pénzsóvár 'csög?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.21. 22:52:32

handball11 írta:
Szerintem ne így hasonlítsd össze mert így kicsit baromság már bocs. Szerintem úgy nézd hogyha te keresnél 9 MILLIÓ EUROT amit már szinte lehetetlen elkölteni akkor sztem te beleegyeznél és nem 1 millkán aggódnál. Ha azt mondja hogy ebből 3 milliót jótékonyságra költ akkor azt mondom oké harcoljon érte de azért már nem kell hogy a családja 200 év múlva is jól éljen mert tuti hogy jól fog.
Szerintem alkalom attan tobbszor is 3milliot adomanyaozot...tobb kisebb meretu foci akademiat is epitettet Kamerunban...persze attol meg egy szemet patkany marad, mit kepzel hogy ennyi penzt mer kerni.. :roll:
Tiziano Crudeli fan :!:
handball11
Barça C

2009.07.21. 22:48:21

miihii írta:
merx írta:túl szép lett volna hogy igaz legyen az ibra ügy ilyen gyors lezárása...
eto'o egyre mélyebbre kerül a szememben, méghogy nem a pénz érdekli, ja nem
ezt a kérdést már ki lehet pipálni
Azért annyit erről a pénzes dologról,h ha minden igaz,akkor az eltérő adózási törvények miatt egy spanyol 9 milla jurós fizu nagyjából egálban van egy olasz 12 körülivel.Mármint tisztán :!:
Javítsatok ki,ha tévedek,de mintha ezt több fronton is így olvastam volna...

Naszóval,akkor kábé most úgy áll a dolog,h Samu annyit rakna zsebre,mint nálunk.Amennyiben módjában áll,miért ne srófolná fel egy pöppet a lét?
Bírom,h mennyi sok gáláns lovag van errefelé is,akiket nem érdekel mennyit keresnek. :roll: Eszerint amennyiben lehetőséged/tek lenne,h mondjuk a főnökeiddel/tekkel egyezkedjetek fizu ügyben,akkor szó nélkül aláírnád/tok amit eléd/tek raknak?
Sanszos,h nem.Gondolom próbálnátok kihozni a maximumot a dologból.Persze,h könnyű azt mondani "csóri magyar" fórumerként,h 8 v 9 milla,nem mindegy?!Mert nekünk ez olyan irdatlan lé,amennyit sosem fogunk egyben látni.
De ha közelebb hozzuk a dolgot,akkor tegyük fel,h a céged ajánl havi 150 ezret,ami önmagában nem olyan rossz,de egy kis puhítgatás után lehetne az mondjuk 180 is,akkor nem próbálkoznál be? Én megtenném! (Aztán mondjuk,ha megreked a dolog úgy 165nél meg egy bocicsokinál,akkor alávésem és mindenki boldog 8) )
Ezzel lehet,h én is egy mocskos szemétláda vagyok,és mélyre süllyedek a szemedben -esetleg többekében is- ,de akkor is így érzem.

Szerk.:
Az persze tiszta,h az én példám a megélhetésről szól,Samu milliói meg nem annyira :P De ha úgy jobb,akkor átírom 200ezerre a kínált és 260 elérhetőt,meg 230 megállapodott lét (a Boci marad! 8) )-ami már nem csak megélhetési lóvé,hanem lenne belőle plusz is-,akkor is fenntartom! :wink:
merx
Capitá del Barça

2009.07.21. 22:28:39

én úgy vagyok vele, hogy ha 150et keresnék akkor persze ha van rá sansz, hogy 180-ig kitoljam megpróbálnám, de közel sem az a helyzet, mint hogy 8m-t vagy 9m-t keresek évente és persze euróban, nem tudom ezt, hogy tudtad összehasonlítani, nekem ez a kettő nem passzol. ilyen szinten szerintem nem megélhetési problémák miatt kellene neki a több pénz, egyébként pedig nem hiszem, hogy megteheti, örülnie kellene, hogy van olyan klub aki hajlandó akár 9 milliót is adni neki...
rivaldo23
Barça B

2009.07.21. 22:22:18

raul72 írta:én értem hogy kell Ibra ő ugye a 2 opció volt és adnak érte 50+Eto'o+Hleb ez kb 85 M (Ronaldo ára) , de nem is ez a lényeg hanem hogy Villa is ment volna 50M-ért !! Akor miért nem őt ?? Sokkal logikusabb lett volna... Amúgy én azt nem érte mhogy miért vonjátok le Eto'o és Hleb fizetését az átigazolásból , mikor helyette jön egy még nagyobb fizetés :)

Szvsz, ha Villa jött volna nem tudtuk volna elpasszolni Eto'ot, így két baromira magas fizetésű játékos lett volna a keretben, úgy hogy az egyik a padon ült volna. Szerintem ezért éri meg jobban a Barcának Ibra. Így Guardiola megszabadul Eto'o-tól és Hlebtől is. A pénz meg a három megynert cím után nem igazán lényeges szerintem, bár énis azzal a filozófiával értek egyet, hogy inkább kevesebért igazoljunk, de ebben az esetben én ezt egy logikus döntésnek tartom. Mielőtt pedig elkezdtek kővel dobálni, hogy ilyen könnyen le lehet mondani Eto'o-ról, az egyik kedvenc játékosom és sajnálom, hogy elmegy, mint annak idején Rivaldot is sajnáltam, de ez a vezetőség döntése és aki igazi Barca szurkoló mindig kiáll acsapat és a vezetés döntései mellett. Visca el Barca!!!!
miihii
KHAL

2009.07.21. 22:11:34

merx írta:túl szép lett volna hogy igaz legyen az ibra ügy ilyen gyors lezárása...
Azért annyit erről a pénzes dologról,h ha minden igaz,akkor az eltérő adózási törvények miatt egy spanyol 9 milla jurós fizu nagyjából egálban van egy olasz 12 körülivel.Mármint tisztán :!:
Javítsatok ki,ha tévedek,de mintha ezt több fronton is így olvastam volna...

Naszóval,akkor kábé most úgy áll a dolog,h Samu annyit rakna zsebre,mint nálunk.Amennyiben módjában áll,miért ne srófolná fel egy pöppet a lét?
Bírom,h mennyi sok gáláns lovag van errefelé is,akiket nem érdekel mennyit keresnek. :roll: Eszerint amennyiben lehetőséged/tek lenne,h mondjuk a főnökeiddel/tekkel egyezkedjetek fizu ügyben,akkor szó nélkül aláírnád/tok amit eléd/tek raknak?
Sanszos,h nem.Gondolom próbálnátok kihozni a maximumot a dologból.Persze,h könnyű azt mondani "csóri magyar" fórumerként,h 8 v 9 milla,nem mindegy?!Mert nekünk ez olyan irdatlan lé,amennyit sosem fogunk egyben látni.
De ha közelebb hozzuk a dolgot,akkor tegyük fel,h a céged ajánl havi 150 ezret,ami önmagában nem olyan rossz,de egy kis puhítgatás után lehetne az mondjuk 180 is,akkor nem próbálkoznál be? Én megtenném! (Aztán mondjuk,ha megreked a dolog úgy 165nél meg egy bocicsokinál,akkor alávésem és mindenki boldog 8) )
Ezzel lehet,h én is egy mocskos szemétláda vagyok,és mélyre süllyedek a szemedben -esetleg többekében is- ,de akkor is így érzem.

Szerk.:
Az persze tiszta,h az én példám a megélhetésről szól,Samu milliói meg nem annyira :P De ha úgy jobb,akkor átírom 200ezerre a kínált és 260 elérhetőt,meg 230 megállapodott lét (a Boci marad! 8) )-ami már nem csak megélhetési lóvé,hanem lenne belőle plusz is-,akkor is fenntartom! :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
raul72
Barça B

2009.07.21. 22:08:32

én értem hogy kell Ibra ő ugye a 2 opció volt és adnak érte 50+Eto'o+Hleb ez kb 85 M (Ronaldo ára) , de nem is ez a lényeg hanem hogy Villa is ment volna 50M-ért !! Akor miért nem őt ?? Sokkal logikusabb lett volna... Amúgy én azt nem érte mhogy miért vonjátok le Eto'o és Hleb fizetését az átigazolásból , mikor helyette jön egy még nagyobb fizetés :)
Atlantis
Capitá del Barça

2009.07.21. 22:05:35

Személyes véleményem az elmúlt 1-2 hét eseményeiről:
Mindenki leszállhatna végre a témáról, a két kiváló játékos összehasonlítgatásáról.
Már mindenki elmondta a véleményét, rendben. Tartsuk tiszteletben, még ha hülyeségnek is tartjuk akkor is.
Igen, ez egy fórum ami arra való, hogy megvitassuk ezeket a dolgokat, de úgy gondolom egy bizonyos színvonalat illene megtartani.

Az igazolásból már szinte csak az aláírás van hátra. Eto elmegy, Ibra jön. Hogy megérte-e? Jövő ilyenkorra megtudjuk. Teljesen felesleges átlépni a jóízlés határait vitatkozás közben.

Miért volt erre szükség? Erre egyikünk sem tudhatja a teljes választ, ezt csak Guardiola és az ottani szakemberek tudhatják. Az ő dolguk eldönteni nem a miénk.

További kellemes nyarat!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.21. 21:52:17

Agypiercing írta:öngyilkosság
filozófiai (ld. madrid igazolásai) és morális értelemben igen, ugyanis ez a figura (Zlatan) áll a legtávolabb attól, hogy megértse, mit jelent a "més que un club". részemről ennyi, peace.
Hát azért mi nem 6-7- játékost veszünk horribilis összegét, hanem 1-et! Azt is úgy, hogy a vilég egyik legjobb csatárával nem jöttünk ki, különböző okok miatt, most nem ez a lényeg, összebalhéztunk vele! Őt pótolni kell! Nem egyszerú az fix! Csak a világ legjobb csatárai jöhetnek szóba! Namost őket nem lehet egy egyszerüen elhozni, és persze horribilis az áruk, pláne a Real akciói után! Nem nagyon volt más választásunk! Mit tettünk volna egy triplázás után! Nyílván az elvárások hatlamasak jövőre, kb. 6 címet kell nyernünk, hogy ne legyen csalódás, és persze fontossági sorrendben az első 6-ot! Ezek után nem kisérletezgethetünk fiatalokkal, meg nagy reménységekkel! A világ legjobb csatára kellett ide!

De most komolyan mondja meg valaki, hogy mi mást csinálhattunk volna, miután Eto'o-val összerúgtuk a port???????

Onnan nem volt visszaút, és sok választás! Pláne, hogy Villat nem akarták eladni, Forlan nem az a szint, ki a fenét kellett volna idehozni????

Jó nem kellett volna összerúgni a port Eto'o-val! Lehet, de ez megtörtént részben az ő hibájából is! Ennyi! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
merx
Capitá del Barça

2009.07.21. 21:50:42

túl szép lett volna hogy igaz legyen az ibra ügy ilyen gyors lezárása...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merx 2009.07.21. 21:53:12-kor.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.21. 21:40:33

Könnyen lehet, hogy az is benne van, hogy Laporta utolsó éve, és akart valami nagyot durrantani! Nem feltétlen így kellett volna az is igaz, dehát ez van! Be fog ez jönni, érzem! Pep olyan teamet csinál idén, hogy minden meccs végén azt fogjuk hinni, hogy csak álmodtunk, egy nagyon szépet, és megvalósíthatatlant, de mégis megtörtént! Én azt mondom, hogy az előző szezon előtt sokan azt írták, hogy az atleticoval fogunk harcolni a Bl-be kerülésért, és ezzel szemben a klub minden szempontból legsikeresebb évét láthattuk! Valahogy azt lehetett néha érezni, hogy majdhogynem mind1, hogy ki áll be, mert mindenki ugyan úgy parádést teljesítményt nyújta! Én pl. Gudjózsin, na meg persze Busquets-en lepődtem meg a legjobban! Szerintem Pep egy zseni, olyan szinten tud csapatot építeni, és motiválni, mint senki, és ezért nem lesz itt baj! Ibra is be fog állni a sorba, és a zsenialitása most fog csak igazán kibontakozni!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
xavee6
Barça C

2009.07.21. 21:32:11

Agypiercing!

Eto'o-t nem hasonlíthatod össze Zlatan Ibrahimovic zsenialitásával! Tévedek, mert hasonlíthatod de ostobaság. Kedvelem Eto'o-t, sokat köszönhetünk neki! DE! A múltból nem lehet megélni, így kár számolgatni, h ki hol, hány gólt szerzett! Zlatan a jelen legnagyobb kilencese, és ha ezt nem ismered el, akkor finoman szólva is rossz a minőségérzéked. Írd azt h utálod Ibrát, de elismered és az korrekt!

IBRA SZEMÉLYÉBEN EGY GÉNIUSZT CSODÁLHATUNK! \:D/

VISCA EL BARCA
Agypiercing
Barça B

2009.07.21. 21:31:16

M.I.P.A.X. írta:
Agypiercing írta:én erre egy szót tudnék mondani: öngyilkosság... szomorú nap lesz az, amikor zlatan felveszi a Barca mezét... :(
Már megbocsáss de a Barca vezetői nem amiatt nem fogják megvenni Ibrát mert te akkor öngyilkos leszel. És ha évközben ilyen nagy Pep imádat meg istenítés van akkor most miért nincs? Valószínűleg őŐ jobban tudja azt hogy miért küldi el Eto'o és miért Ibrát hozza ennyiért...

Bocsánat ha megbántottalak de egy kis ésszel írogatás nem árt :wink: :lol:
öregem, az ésszel írogatásról talán pont ne te oktass ki, aki láthatóan a szövegértés nevű kevésbé bonyolult elfoglaltságnak sem állsz semmilyen magaslatán, sőt :wink:. nem magamra értettem az öngyilkosságot, habár ez szerintem érhető volt, ugyanis nem azt írtam, hogy (figyeled?) _én_ öngyilkos leszek, hanem a klubra. financiális értelemben tán nem, de filozófiai (ld. madrid igazolásai) és morális értelemben igen, ugyanis ez a figura (Zlatan) áll a legtávolabb attól, hogy megértse, mit jelent a "més que un club". részemről ennyi, peace.
Visca el Barça!
Agypiercing
Barça B

2009.07.21. 21:27:06

bence8 írta:én a lóvén nem aggódom mert a van pénzünk :D ...
a vezetőségbe se hülyék vannak hogy nem értenek hidd el jobban értenek hozzá nálad :?
én is megbarátkoztam vele sőőtmost már szomorú lennék ha nem jönne
hát figyi, két dolog: van pénzünk, jól gazdálkodik a csapat (ebben jó Laporta mester :)), de ez, és a Madrid igazolás-politikájával való tudatos szembehelyezkedés éppen azt kéne, hogy sejtesse, hogy nem fogunk értékben (hangsúlyozom, nem cash-ben) 80-90 millákat dobálni egy játékosért sem. pont ezért nem értem amúgy ezt az egész ügyet, mert Laportát én egy nagyon korrekt, földön járó, lassan, de biztosan építkező vezetőnek "ismertem meg", ha lehet ilyet mondani. tehát vágom, hogy hozzáértő, épp ezért nem értem ezt most.

vagyis hogy kidobna ennyi pénzt, és emellett szinte ingyen elkótyavetyélné -ezt nem csak azért mondom, mert Samu-fan vagyok- az egyik legjobb játékosunkat... és mindezt kiért? egy olyan csókáért, aki előtt ismeretlen fogalmak a klubhűség, a csapatjáték, a küzdés... nem vitatom, hogy technikailag és főleg fizikálisan vannak egy szinten, sőt sokmindenben Zlatan a jobb... (erről már rengeteg cikket írtak, úgyis vágjátok), de mentálisan... pont, hogy egy realba illő figura ő. oda valók ezek a sztárallűrük, az önimádat, a pénzéhesség... aki hisztizik, hogy nem neki passzolnak, amikor a csapattárs saját nevelésű srác van helyzetben, mert Ő (aki saját amga szerint a király vagy az isten maga :P) éppenséggel gólkirály szeretne lenne.... nem tagadom, ő az utolsó ember, akit szeretnék gránátvörös-kék mezben kifutni látni a pályára (és igen, még azt a homi lazacszínűt is sajnálnám tőle :D).

hát kb. ennyi.
Visca el Barça!
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.07.21. 21:26:33

Agypiercing írta:én erre egy szót tudnék mondani: öngyilkosság... szomorú nap lesz az, amikor zlatan felveszi a Barca mezét... :(
Már megbocsáss de a Barca vezetői nem amiatt nem fogják megvenni Ibrát mert te akkor öngyilkos leszel. És ha évközben ilyen nagy Pep imádat meg istenítés van akkor most miért nincs? Valószínűleg őŐ jobban tudja azt hogy miért küldi el Eto'o és miért Ibrát hozza ennyiért...

Bocsánat ha megbántottalak de egy kis ésszel írogatás nem árt :wink: :lol:
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
messi4ever
Jugador del Barça

2009.07.21. 21:23:22

Agypiercing írta: na most, úgy áll az üzlet, ha jól értem, hogy Eto'o plusz Hleb (esetleg kölcsönbe?) plusz 35-40 millió (elképesztő !!!) = Ibrahimovic, akkor az gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bosnyák lesz a világ legdrágább játékosa. :shock: hogy miért? Samu alsó hangon is ér 35-40 milliót, még akkor is, ha csak egy éve van, pláne most, hogy a Madrid így felverte az árakat, Hleb is ér mondjuk 15-öt, plusz a klub által adott 35-40, az összesen legalább 85, legfeljebb 95 (!!!) millió euró, ami ugye több, mint a Real által Céért kifizetett összeg. persze, ez itt nem egy összeg lenne, hanem érték, de mindegy is, számomra ennél rosszabb üzletet elképzelni sem lehetne.
:(
kifizettünk 45 milkát. Eto'o piaci értékét leszarhatjuk mert senkinek sem kell azaz 6?millió euróval csökken ibra ára mert hogy asszem annyi a fizetése és azt mint tudod nem kell fizetnünk. Hleb kölcsönbe megy azaz kb 3 milliós fizuját se fizetjük. Ergo meg vesszük 35 millióért Ibrát és nem lesz a legdrágább játékos.
Eto pedig rájöhetne hogy senkinek nem kell mert hiába a tridente tagja hiába nyert 3 kupát. A man. citynek nem kellet inkább hozták a tevezt meg az adebayort. én a helyébe magába szállnék és nem a 10 milliós fizuért küzdenék hanem állásért. Mert valamiért pepnek NEM kellet.
Eto meg még buta is szerintem de ez a saját véleményem.
Ibra szerintem technikás jó erő csatár mit ahogy a többiek írták. Kíváncsi vagyok mit tudna kezdeni itt.
Forca Barca
bence8
Barça B

2009.07.21. 21:13:55

én a lóvén nem aggódom mert a van pénzünk :D ...
a vezetőségbe se hülyék vannak hogy nem értenek hidd el jobban értenek hozzá nálad :?
én is megbarátkoztam vele sőőtmost már szomorú lennék ha nem jönne
haszi9
Barça B

2009.07.21. 21:07:42

szerintem IBRA nagyon jó szerzemény lenne bár sokba kerül de visszahozná
BARCELONA a KIRÁLY MESSI:"MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKOSA"- Horváth Ferenc
Agypiercing
Barça B

2009.07.21. 21:02:41

srácok, most komolyan én ezt az Eto'o - Ibra ügyet egyáltalán nem értem, felháborít, és nem győzök rajta dühöngeni.

nem tudom, mennyit von le Eto'o piaci árából az, hogy egy év van hátra a szerződéséből, de annyira sokat biztos nem, hiszen benne van a világ 4-5 legjobb középcsatárában, és ez nem kérdés.

na most, úgy áll az üzlet, ha jól értem, hogy Eto'o plusz Hleb (esetleg kölcsönbe?) plusz 35-40 millió (elképesztő !!!) = Ibrahimovic, akkor az gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bosnyák lesz a világ legdrágább játékosa. :shock: hogy miért? Samu alsó hangon is ér 35-40 milliót, még akkor is, ha csak egy éve van, pláne most, hogy a Madrid így felverte az árakat, Hleb is ér mondjuk 15-öt, plusz a klub által adott 35-40, az összesen legalább 85, legfeljebb 95 (!!!) millió euró, ami ugye több, mint a Real által Céért kifizetett összeg. persze, ez itt nem egy összeg lenne, hanem érték, de mindegy is, számomra ennél rosszabb üzletet elképzelni sem lehetne.
Ibra számomra amúgyis a legvisszataszítóbb játékos a világon, Samu meg igaz, hogy egy problémás valaki, de a szívét-lelkét kitette a csapatért, és fél szezonos sérülésekkel tarkított idényeiben több gólt rúgott, mint ez a fhasszmutogató, önimádó majom a Juvéban, amit egyébként az ősi rivális Interért (meg sok pénzért) hagyott ott, ebből kb. látszik is, hogy mennyit ér neki egy adott klubban játszani. Figónál lejjebb lévő szint, jellemben, de most nem is ez a legfontosabb, mert nem én vagyok az edző, nem láthatok bele annyira, mint Pep, aki vállalja érte a felelősséget. ez csak a véleményem, amihez meg jogom van, legfeljebb majd kimoderáltok. és a röhejes "érvek", amiket itt felhoznak egyesek! hogy kevesebb gólt lő, de szebbeket! ezt most valaki komolyan gondolta? pl. 2005/2006 Serie A: Zlatikátok 35 meccsen 7 gólt szerzett... 7 szép góllal meglett volna az idei triplázás???!?!?! nevetséges, emberek, nevetséges... ennyit a Samu-fikázóknak szántam.
na, szóval, szerintem egy sokkal rosszabb emberre cseréljük el Eto'o-t, de ha még csak elcserélnénk, Istenem! nem elcseréljük, hanem irgalmatlan mennyiségű pénzért és egy vele (minimum!) egyenrangú csatár áráért akarjuk elhozni...

én erre egy szót tudnék mondani: öngyilkosság... szomorú nap lesz az, amikor zlatan felveszi a Barca mezét... :(
Visca el Barça!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.21. 17:31:17

Mental_Theo írta:Nem értem miért pont az Alméria lett felhozva,amikor ők egész jók.
Ha meg fiatalokat kezdet Guardiola, te lennél az első aki fikáznád, ha hazai meccsen pontokat veszítenénk emiatt...
Hasamra ütöttem és mondtam egy nem is olyan neves csapatot, emlékszem, hogy nem voltak olyan rosszak, csak nem egy Sevillát akartam mondani. Am meg miből szűrted le, hogy én lennék az első, aki fikázná Pep-et?! :lol: :lol: Asszem, hogy amíg nem látsz ilyeneket tőlem, addig elég alaptalanul írogatsz ilyet. Én Samura is csak év végén mondtam rosszabb szavakat, de akkor sem olyat, hogy pocsék játékos hanem olyat, hogy most épp rossz formában van. Úgyhogy vegyél vissza kicsit abból, hogy megmondod a tuti és eközben badarságokat beszélsz össze-vissza! Azon kívül a fiatalokat támogatom, vagyis őket szeretem, mert bennük van a jövő focija, meg azt könnyebben elnézem, ha ők hibáznak. De elég butaság am ilyenekről vitatkozni, hogy én mit fogok mondani, ha épp kikapunk, mert nem a legerősebb csapat kezdett...
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.21. 17:30:00

Mental_Theo írta:Nem értem miért pont az Alméria lett felhozva,amikor ők egész jók.
Ha meg fiatalokat kezdet Guardiola, te lennél az első aki fikáznád, ha hazai meccsen pontokat veszítenénk emiatt...
Akkor a Tenerife, most jobb :?:
Nem én mondtam, de ez nálam helyzetfüggő(mikor, ki ellen, fáradság meg egyebeket tudni kéne hozzá, hogy eldöntsem).
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.07.21. 17:17:50

Nem értem miért pont az Alméria lett felhozva,amikor ők egész jók.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lezárt