Barça Igazolások 2007-08
Ebben az évben már többször megingott a bizalmam Rijkaard iránt az év elején azt hittem h év eleji forma de most már tudom h nem.Sokat köszönhetünk Frank-nek de ennyi volt.Egy korszak vége.Mourinho megtudná váltani ezt a Barcát.Csak kellene hozzá egy kis keretváltás.
Menjen:Zambrotta,Oleguer,Thuram,Sylvinho,Edmilson,Gudjohnsen,Ezquerro,Deco és Henry
Jöjjön:Lahm,Poulsen,Garay,Vargas,Drogba,Xabi Alonso
Igen Henry is. Nem érzi itt jól magát ő egy tipikus Premier Leage-ás csatár lásd a Juventus-ban is csak egy évet töltött el.Drogba pedig egy kőkemény afrikai csatár.Deco egyszerűen nem bír megújulni és valószínű hogy Mourinho lesz az edző hiába az eggyik
kedvenc középpályása Xabi Alonso jönn a helyére mert Mourinho inkább biztonságosabbá tenné a középpályát.Zambrotta pedig tipikus Seria A játékos. A többi játékos(V.V.,Milito,Puyol,Abidal,Touré,Xavi,Iniesta,Messi,Eto'o,Bojan,Giovani,Ronaldinho,Jorquera, ők még bevethetők egy új cssapatba is. Nem egy hosszú szöveg,nem is ez a legjobban megfogalmazott írás de szerintem benne vannak a Barca problémái.
Menjen:Zambrotta,Oleguer,Thuram,Sylvinho,Edmilson,Gudjohnsen,Ezquerro,Deco és Henry
Jöjjön:Lahm,Poulsen,Garay,Vargas,Drogba,Xabi Alonso
Igen Henry is. Nem érzi itt jól magát ő egy tipikus Premier Leage-ás csatár lásd a Juventus-ban is csak egy évet töltött el.Drogba pedig egy kőkemény afrikai csatár.Deco egyszerűen nem bír megújulni és valószínű hogy Mourinho lesz az edző hiába az eggyik
kedvenc középpályása Xabi Alonso jönn a helyére mert Mourinho inkább biztonságosabbá tenné a középpályát.Zambrotta pedig tipikus Seria A játékos. A többi játékos(V.V.,Milito,Puyol,Abidal,Touré,Xavi,Iniesta,Messi,Eto'o,Bojan,Giovani,Ronaldinho,Jorquera, ők még bevethetők egy új cssapatba is. Nem egy hosszú szöveg,nem is ez a legjobban megfogalmazott írás de szerintem benne vannak a Barca problémái.
-
- Barça B
van der Vaart szeritem tuti magállná a helyét a barcában......nagyon nagy játékos szerintem!!!
Optimista, optimista. De Dani Alvest rajtunk kívűl olyan klubok szeretnék még megszerezni, mint a Real Madrid és a Chelsea. És mi ilyen licitálósdiba nem nagyon szoktunk belemenni. ( ami nem is baj)
Lahm aki megszerezhető, de kérdés, h mit mutatna itt. Ugyanez vonatkozik Van der Vaartra is.
Lahm aki megszerezhető, de kérdés, h mit mutatna itt. Ugyanez vonatkozik Van der Vaartra is.
-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem nem Lucio az ork, sokkal inkább egy újonnan reg-i-sztrál-t, nagyon kedves fórumozó társunk.
Luciot én speciel nagyon nem támogatnám, mert ahogyan Fernando is leírta, nagyon sokat előrerohangál fejetlenül, nem egy-nem két gólt nyelt már be a Bayern és a brazil válogatott is.
Garaytól meg mindenki el van szállva. Csak azt nem értem, hogy miért. Igen, valóban tökös gyereknek tűnik, az ára is rendben van, de egyesek tényleg hajlamosak kissé tűlértékelni játékosokat. Szóval még nem egy Baresi...
Márquez. Szerintem jó védő, csak nem képes folyamatos jó teljesítményre. Szerintem az átlagnál több hullámvölgye van, mellesleg egyre inkább antipatikus számomra. Idén már legalább kétszer taposott ágyékon, hasfalon, combtövön etc. ellenfelet, ami az eddieket is figyelembe véve nem lehet véletlen. Középső védőt egyébként sem feltétlenül igazolnék, mert Thuram esetleges távozásával is megmaradna a Puyol, Márquez, Milito tengely, a B csapatban meg ott vesztegel Valiante, aki még talán egy percet sem kapott bajnoki meccsen. Talán nem véletlenül volt u21-es spanyol válogatott...
Középpálya. Szerintem ez a kardinális kérdés az átigazolási szezonban. A csapatnak mindennél jobban szüksége van egy igazi, vérbeli playmakerre. Aki az utolsó körömpasszokra képes. Sajnos elég ritka állatfaj az ilyen típúsú játékmester, főleg az olyan, aki robotol is. Ugyanakkor Touré megfelelő pótlásáról sem ártana gondoskodni, mert kb meghal a csapat, ha ő nem játszik.
Csatlakoznék Merxhez, én is támogatnám a spanyol vonalat. Két egykori Osasuna spíler, David Lopez (Bilbao) és Raúl Garcia (Atletico) lenne a két jelöltem.
Szélsők. Igaz, ez nagyban függ a jövő évi edzőtől, felállástól, de úgy gondolom, hogy elég nagy luxus, hogy a szélről Henry meg Sylvinho kerül legtöbbször az ellenfél védelme mögé...
Jobbhátvéd. Én akkor is vennék oda embert, ha Zambrotta nem távozik. Mindenki tudja, hogy kire gondolok, mivel Abidal a remek idénykezdet után rendesen beleszürkült a mezőnybe (az olasz játszhatna ott is, sőt meggyőződésem, hogy jobban menne neki). Olyannyira, hogy Sylvinho szerintem sokkal jobban játszik. Sőt, ha Gianluca elmegy, akkor kettőt is vennék...
Optimista bevásárlás (millió euro) a távozó Thuram, Edmilson, Gudjohnsen, Deco négyes helyére.
Daniel Alves (Sevilla) - ~30
Raúl Garcia (Atletico) - ~20
Van der Vaart ~15-20
Santi Cazorla (Villarreal) ~ 10-15 (ha Zambrotta "nach Hause telefonieren")

Luciot én speciel nagyon nem támogatnám, mert ahogyan Fernando is leírta, nagyon sokat előrerohangál fejetlenül, nem egy-nem két gólt nyelt már be a Bayern és a brazil válogatott is.
Garaytól meg mindenki el van szállva. Csak azt nem értem, hogy miért. Igen, valóban tökös gyereknek tűnik, az ára is rendben van, de egyesek tényleg hajlamosak kissé tűlértékelni játékosokat. Szóval még nem egy Baresi...
Márquez. Szerintem jó védő, csak nem képes folyamatos jó teljesítményre. Szerintem az átlagnál több hullámvölgye van, mellesleg egyre inkább antipatikus számomra. Idén már legalább kétszer taposott ágyékon, hasfalon, combtövön etc. ellenfelet, ami az eddieket is figyelembe véve nem lehet véletlen. Középső védőt egyébként sem feltétlenül igazolnék, mert Thuram esetleges távozásával is megmaradna a Puyol, Márquez, Milito tengely, a B csapatban meg ott vesztegel Valiante, aki még talán egy percet sem kapott bajnoki meccsen. Talán nem véletlenül volt u21-es spanyol válogatott...
Középpálya. Szerintem ez a kardinális kérdés az átigazolási szezonban. A csapatnak mindennél jobban szüksége van egy igazi, vérbeli playmakerre. Aki az utolsó körömpasszokra képes. Sajnos elég ritka állatfaj az ilyen típúsú játékmester, főleg az olyan, aki robotol is. Ugyanakkor Touré megfelelő pótlásáról sem ártana gondoskodni, mert kb meghal a csapat, ha ő nem játszik.
Csatlakoznék Merxhez, én is támogatnám a spanyol vonalat. Két egykori Osasuna spíler, David Lopez (Bilbao) és Raúl Garcia (Atletico) lenne a két jelöltem.
Szélsők. Igaz, ez nagyban függ a jövő évi edzőtől, felállástól, de úgy gondolom, hogy elég nagy luxus, hogy a szélről Henry meg Sylvinho kerül legtöbbször az ellenfél védelme mögé...
Jobbhátvéd. Én akkor is vennék oda embert, ha Zambrotta nem távozik. Mindenki tudja, hogy kire gondolok, mivel Abidal a remek idénykezdet után rendesen beleszürkült a mezőnybe (az olasz játszhatna ott is, sőt meggyőződésem, hogy jobban menne neki). Olyannyira, hogy Sylvinho szerintem sokkal jobban játszik. Sőt, ha Gianluca elmegy, akkor kettőt is vennék...
Optimista bevásárlás (millió euro) a távozó Thuram, Edmilson, Gudjohnsen, Deco négyes helyére.
Daniel Alves (Sevilla) - ~30
Raúl Garcia (Atletico) - ~20
Van der Vaart ~15-20
Santi Cazorla (Villarreal) ~ 10-15 (ha Zambrotta "nach Hause telefonieren")
Itt az igazság. Felesleges Laportának ugrani és elkezdeni osztani, h milyen rosszul akar igazolni amikor ez mind csak pletyka. És eddig szerintem az igazolásokra nem lehet panasz, nem csináltunk annyira rossz üzleteket mint a Madrid.lionelmessi19 írta:Nem hiszem el, hogy képtelenek vagytok felfogni, ezek pletykák. A vezetőség Garayn kívül senkivel sem foglalkozik komolyan.
A szennylapok cikkeit meg kár is belinkelnetek, csak ugrik rá néhány majom..
- Andris
- Adminisztrátor
Nem hiszem el, hogy képtelenek vagytok felfogni, ezek pletykák. A vezetőség Garayn kívül senkivel sem foglalkozik komolyan.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Karashu
- Jugador d'estrella
Ó jaj, nem igaz!
Miért pont Coloccini? Fenébe! Miért nem Garay? Örülni fogok, ha a még1szer ilyen, és kipenderítünk azért hozza majd nyáron Coloccini-t, mert pár millával kevesebbe kerül! Hát mit mondjak, repdesek az örömtől! Lúción ki vagyok akadva! Lehet az lenne a legjobb nekem, ha csak nyár végén nézném meg, hogy kiket igazoltunk, és addig egy hírt se olvasnék el!

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Miért pont Coloccini? Fenébe! Miért nem Garay? Örülni fogok, ha a még1szer ilyen, és kipenderítünk azért hozza majd nyáron Coloccini-t, mert pár millával kevesebbe kerül! Hát mit mondjak, repdesek az örömtől! Lúción ki vagyok akadva! Lehet az lenne a legjobb nekem, ha csak nyár végén nézném meg, hogy kiket igazoltunk, és addig egy hírt se olvasnék el!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Sztem Lució tuti h nem jön a barcába nem is örülnék nki Garaynak jbban mert egyszer Puyol is visszavonul.
Sztetek?
Sztetek?
- Andris
- Adminisztrátor
Kicsit visszaolvasni nemárt néha...kicsics írta:Nemrossz ez a jovo evi mez!
Mit szoltok ehhez a Lucios hirhez?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Az a nagy büdös igazság, hogy mivel Thuram lelép, ezért valószínűleg még 200 különböző hétvéddel boronálják össze a csapatot. Lefogadom, hogy Terry neve is képben lesz a média szerint.
Sőt, emellett ezt el fogják játszani Ronaldinhoval, Zambrottával és Decoval is.
Sőt, emellett ezt el fogják játszani Ronaldinhoval, Zambrottával és Decoval is.

- M.Riijkaard
- Jugador del Barça
Nem tudom hogy mennyire igaz a hir hogy Coloccini ide tart?Megértem hogy azt mondják hogyha Zambrotta elmegy és Thuram is visszavonul akkor kell valaki a helyükre de ideje volna sztem kitaláni nekik mert már azelőtt szóba került itt:Garay és Poulsen is szóval nem ártana eldönteni hogy kit szerentnének idehozni.Mert a sajtómagától nem ütt a hasára és kiszopja a kisújábból tehát ezeknek sztem lehet valami valóságtartalma is de ha ez tényleg igaz akkor ezek tényleg nem normálisok.Azért mert visszalépnek egy olyan játékosszerződésétől (jelenesetben Garayról van szó)aki 21 éves és technikásvalamint kreativjátékos és csapattember és egy olyan játékosért teszik ezt aki sztem is egybottlábú és sztem még annyitsem ér mint Sylvinhó.Én soha nemfogom azt megérteni hogy miért mennének visszafele a múltban tehát miért kell nekik olyan emberek akik már a nemfiatalok vegyük pl: ezt a Coloccinit aki ha jóltudom játszott már a Milanban is és a Deporban is.Vagy vegyük pl:Lúciót miért kell olyan
embereket kinézni nekünk mindig akik már a 30-hoz közelednek én ezt soha nem fogom Laportáéknál ezt megérteni.Jó hogy van rutinjuk de 30-hoz érve nem tudják hogy mikor készül majd visszavonulni.A Garay
ügyhöz annyit hogy nem csak a játékosbecsületébe gázoltak bele hanemegész Európa és a sajtó előtt leégették magukat.
Én csak azt mondom mielőtt valakit kiejtenék a szájukon először eldönthetnék előtte hogy meg is szeretnék e venni mert hanem felesleges a csapatt szinvonalátt aljasittaniuk.
embereket kinézni nekünk mindig akik már a 30-hoz közelednek én ezt soha nem fogom Laportáéknál ezt megérteni.Jó hogy van rutinjuk de 30-hoz érve nem tudják hogy mikor készül majd visszavonulni.A Garay
ügyhöz annyit hogy nem csak a játékosbecsületébe gázoltak bele hanemegész Európa és a sajtó előtt leégették magukat.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért lehet h azért esik ennek a topicnak a színvonala,mert színvonalatlan hírekre,színvonalatlan válaszok jönnek
Nem gergo-ra értettem most speciál,nem is a Balázs Palis cuccra... Csak eszembe jutott
Amúgy ha tényleg csak az edző a hibás,h nem hozta ki a keretből a maxot,akkor nem kellenek nagy változtatások...Thuram poszjára mindenképp,és ahogy már említette más (azt hiszem Ordog)is,egy Guddy felépítésű,de technikásabb játékos.
Persze nem hiszem sajnos,h edzőváltás megold mindent. Ha a fejekben rendet tud tenni az új májsztró akkor igen.

Amúgy ha tényleg csak az edző a hibás,h nem hozta ki a keretből a maxot,akkor nem kellenek nagy változtatások...Thuram poszjára mindenképp,és ahogy már említette más (azt hiszem Ordog)is,egy Guddy felépítésű,de technikásabb játékos.
Persze nem hiszem sajnos,h edzőváltás megold mindent. Ha a fejekben rendet tud tenni az új májsztró akkor igen.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Stopliéknál kicsit előre jött Április 1.je.. 
(életemben nem hallottam róluk
, vajh' mért? )

(életemben nem hallottam róluk

- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Csak rá kell nézni a fejére tökéletesen beleillik a Puyol Milito hátvédsorba!!djtrack írta:na még egy topáról szóló hír:
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=1711
Már 3 Balázs Palink lesz!!!!!!

- djtrack
- Capitá del Barça
na még egy topáról szóló hír:
- Fernando
- Llegenda del Barça
Lúcio? Édes istenem csak azt a két lábon járó orkot ne!
Minden szabadrúgást ő akar rúgni erőből, minden szögből ráakarja rúgni a labdát, felfutásaival gyakran hátráltatja a csapatát, általában eladja. Neee
nemkell nekünk. Anno nagyon szeretten Leverkusenben meg első két bayernes évébe, de mostanrá egy rakás szerencsétlenség kb
Minden szabadrúgást ő akar rúgni erőből, minden szögből ráakarja rúgni a labdát, felfutásaival gyakran hátráltatja a csapatát, általában eladja. Neee
nemkell nekünk. Anno nagyon szeretten Leverkusenben meg első két bayernes évébe, de mostanrá egy rakás szerencsétlenség kb

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Vagy az Fm-be lehet.VictorValdes19 írta:személy szerint Vicente játékát naon szerettem nézni és joaquinét de persze Vicentének még a Benitez korszakban Joaquinnek meg még anno a Betisbe ahogy nyomta a bugit....meg persze Vice meg Joat ki helyéreDe ez csak az én Álomvilágom
Sztem meg hadjuk ezzt a sok pletykát, a vezetőség tudja a dolgát eddig is jól igazolt, remélem igy is lesz.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Andris
- Adminisztrátor
Tamás, az te vagy. Más Barcelonistáknak még élénken él az emlékezetében a sok szemétség, amit a klubbal művelt José. Más futbalt is kedvelőkben pedig még sokszor ennyi egyéb patkányság.
És erre már csak privátban, vagy Frank topicjában.
Kanyarodjunk vissza a játékos igazolásokhoz.
És erre már csak privátban, vagy Frank topicjában.
Kanyarodjunk vissza a játékos igazolásokhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.03.19. 20:06:39-kor.
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nálam, nem kell 10-szer annyi idő. Nem kell, hogy meghúzza magát, meg nem is olyan fajta. Tegye a dolgát, türelmes leszek vele. Többre tartom a jelenlegi edzőnknél.lionelmessi19 írta:Kit érdekel, hogy Murinhonak ki kell és ki nem?norbert55 írta:de Mourinho-nak nem kell se Henry se Márquez...Főleg Henrfy akivel még Angliába összetűzésbe keveredtek
Am. ha véletlen (és sajnálatos módon) ő váltaná Franket valamikor, akkor szépen húzza csak meg magát, és tegye a dolgát, nehogy még ő követelzőzzön. Ide jöhet, mert elsimerik a szakmai munkáját, de a bizalmat és főleg a megbecsülést ki kell érdemelnie. És neki 10szer olyan hosszú idő lenne ez, mint akárki más új edzőnek.

-
- Llegenda del Barça
Csak viszonyításként mondtam, hogy Lúcióhoz nem kéne 10 lol jelet rakni, Garaynak meg szentéjt emelni...Mert itt páran ezt csinálják...barca99 írta:Marquez is a Monacoból jött, mégis nagyon jól nyomta - két poszton is.Zozzy 5 írta:Garay: ígéret, eddig a legnagyobb klubja a Racing...
Nem mondom, hogy nem lett volna Garay jó vétel, de ha választani kell akkor egyértelműen a brazil. Kicsit többet tett már le az asztalra és bőven fog is még.
Ha Garay megszeretné a klubot, egy időre meg van oldva a probléma. 21, előtte a jövő. Lucio meg közel 30.
Nekem egyébként is van vmi fóbiám, a PD-ben bizonyított játékosokat jobban szeretem.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
személy szerint Vicente játékát naon szerettem nézni és joaquinét de persze Vicentének még a Benitez korszakban Joaquinnek meg még anno a Betisbe ahogy nyomta a bugit....meg persze Vice meg Joat ki helyére
De ez csak az én Álomvilágom 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."