Szerintem nem Lucio az ork, sokkal inkább egy újonnan reg-i-sztrál-t, nagyon kedves fórumozó társunk.
Luciot én speciel nagyon nem támogatnám, mert ahogyan Fernando is leírta, nagyon sokat előrerohangál fejetlenül, nem egy-nem két gólt nyelt már be a Bayern és a brazil válogatott is.
Garaytól meg mindenki el van szállva. Csak azt nem értem, hogy miért. Igen, valóban tökös gyereknek tűnik, az ára is rendben van, de egyesek tényleg hajlamosak kissé tűlértékelni játékosokat. Szóval még nem egy Baresi...
Márquez. Szerintem jó védő, csak nem képes folyamatos jó teljesítményre. Szerintem az átlagnál több hullámvölgye van, mellesleg egyre inkább antipatikus számomra. Idén már legalább kétszer taposott ágyékon, hasfalon, combtövön etc. ellenfelet, ami az eddieket is figyelembe véve nem lehet véletlen. Középső védőt egyébként sem feltétlenül igazolnék, mert Thuram esetleges távozásával is megmaradna a Puyol, Márquez, Milito tengely, a B csapatban meg ott vesztegel Valiante, aki még talán egy percet sem kapott bajnoki meccsen. Talán nem véletlenül volt u21-es spanyol válogatott...
Középpálya. Szerintem ez a kardinális kérdés az átigazolási szezonban. A csapatnak mindennél jobban szüksége van egy igazi, vérbeli playmakerre. Aki az utolsó körömpasszokra képes. Sajnos elég ritka állatfaj az ilyen típúsú játékmester, főleg az olyan, aki robotol is. Ugyanakkor Touré megfelelő pótlásáról sem ártana gondoskodni, mert kb meghal a csapat, ha ő nem játszik.
Csatlakoznék Merxhez, én is támogatnám a spanyol vonalat. Két egykori Osasuna spíler, David Lopez (Bilbao) és Raúl Garcia (Atletico) lenne a két jelöltem.
Szélsők. Igaz, ez nagyban függ a jövő évi edzőtől, felállástól, de úgy gondolom, hogy elég nagy luxus, hogy a szélről Henry meg Sylvinho kerül legtöbbször az ellenfél védelme mögé...
Jobbhátvéd. Én akkor is vennék oda embert, ha Zambrotta nem távozik. Mindenki tudja, hogy kire gondolok, mivel Abidal a remek idénykezdet után rendesen beleszürkült a mezőnybe (az olasz játszhatna ott is, sőt meggyőződésem, hogy jobban menne neki). Olyannyira, hogy Sylvinho szerintem sokkal jobban játszik. Sőt, ha Gianluca elmegy, akkor kettőt is vennék...
Optimista bevásárlás (millió euro) a távozó Thuram, Edmilson, Gudjohnsen, Deco négyes helyére.
Daniel Alves (Sevilla) - ~30
Raúl Garcia (Atletico) - ~20
Van der Vaart ~15-20
Santi Cazorla (Villarreal) ~ 10-15 (ha Zambrotta "nach Hause telefonieren")