Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
frost86
Jugador del Barça

2009.07.22. 10:34:25

Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.22. 10:32:24

thierryhenry írta:Más vizek felé evezve Keirrison mikor ír alá?Már nagyon várom!
Més que un club:FC BARCELONA
Nem tök mindegy? Pep úgyse szán neki szerepet....
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
thierryhenry
Jugador del Barça

2009.07.22. 10:30:08

Más vizek felé evezve Keirrison mikor ír alá?Már nagyon várom!

Més que un club:FC BARCELONA
roonie
Jugador d'estrella

2009.07.22. 10:19:14

Ibra megsérült. :D Ez beszarás, miket ki nem találnak.
Elvileg tegnap a Chealsea ellen megütötte a kezét, állt egy picit a játék aztán probléma nélkül folytatta, de a stadiont egy kötéssel hagyta el. Még nem tudják, hogy törés-e vagy csak vmi zúzódás.

Most Ibrahimovic minden mozdulatából, ténykedéséből le fog szűrni valamit a sajtó, ahogy elnézem. :D
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.22. 10:00:07

palesz77 írta:na, úgy látszik nem Zlatan lesz az utcsó igazolásunk(remélem tényleg jön :? )
http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
még akar a vezetőség egy középpályást, akik esszerint a Mascherano-Poulsen-Fabregas trióból kerülnek ki.és Cescre szavaznék, tud ő szűrőt is játszani, régebben az volt... amúgy tőlem jöhet Javier is, csak ne a Dánt légyszi [-o< nála még Gago is jobban játszik :lol:
Na akkor Masche ugyan vkp., de akkor Segi tud Xaviék helyén játszani, Ini meg többet tud Titi helyén, ennyire egyszerű, de Benítez makacs ember és ha azt mondja akkor nem megy el. Paulsen egy munkásember, dolgozik, szabálytalankodik... Nekem nagy bajom nincs vele, úgy néz ki Pep télleg akarja, kérdés pénzt vagy Martint adná, ill. kölcsönbe menne Martin, kölcsönbe jönne-e Paulsen, sztem Caceres-ről nem akarnak lemondani véglegesen. Cesc nagyon jó és fiaal játékos, saját nevelés, de ezt már sokan, sokszor kifejtették, én neki örülnék, de nem tartom valószínűnek:
-hosszú távú szerződése van
-Ibráért is sokat adunk, nem hiszem, hogy még egyszer ennyi pénzt kidobnánk egy nyár alatt.
-Wenger tudja, hogy majd el kell mennie, de ezen a nyáron Adebayor ment el a kulcsjátékosok közül, Denilson lesz a helyettese, de sztem Wenger még pár évig ott-tartaná.
House
Entrenador del Barça

2009.07.22. 09:55:19

palesz77 írta:
bali 15 írta:Tegnap este megegyeztek. Ma írják alá.
Eto 10 millát kap majd évente.
akkor kiért nyilatkoztak olyanokat, hogy még ma folytatják, de már közel a megegyezés? amúgy a Sporrthirado nem forrás, asszem tiltólistán is van... egyik spanyol lapon sincs ilyen, úgyhogy én még nem hiszem el. de amúgy jó lenne :roll:
A "tiltottak listája": www.sporthirado.hu
Tiltólistán van. Egyébként Etooról már azaz érzésem, hogy direkt halasztja az aláírást, bevágta a durcit..
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.22. 09:24:53

akkor kiért nyilatkoztak olyanokat, hogy még ma folytatják, de már közel a megegyezés? amúgy a Sporrthirado nem forrás, asszem tiltólistán is van... egyik spanyol lapon sincs ilyen, úgyhogy én még nem hiszem el. de amúgy jó lenne :roll:
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.22. 09:14:44

Ticsi 23 írta:Én is olvastam a cikket a középpályásokról: Poulsen, Mascherano, Cesc
Poulsent a legkönnyebb megszerezni a 3 közül, remélem őt amolyan pótigazolásnak szánja a vezetőség, ha más nem jön össze.
Maschrano remek játékos, az egyik kedvenc középpályásom. Viszont ő igazi vkp, és így nem oldódna meg a Xavi-Iniesta duó pihentetése. Az Afrika-kupa miatt én nem igazolnék senkit, szerintem Busquets megoldaja. Ne értsen félre senki, nagyon örülnék, ha Mascherano érkezne, de ebben az esetben mindenképp kellene még egy irányítószellemű játékos.
Ha Fabregas neve felmerül, akkor mindig heves szóváltások alakulnak ki. Én személy szerint örülnék neki, és ő is visszaszeretne térni. Az ő esetében az ár a nagy probléma. Az Arsenal nem adná olcsón, és mi pedig nem szoktunk sokat költeni a sajátnevelésű játékosok visszaszerzésére. Hiába kedvelem jobban Mascheranot, Cescnek jobban örülnék: a vérében van a játékunk és vele megoldódna a középpálya rotációja is.
Hajrá FC BARCELONA!!!

szerk.:
Forrás?
Eurosport, reggeli hírek.
Vagy a sporthíradón is olvashatod.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.22. 09:10:09

Én is olvastam a cikket a középpályásokról: Poulsen, Mascherano, Cesc
Poulsent a legkönnyebb megszerezni a 3 közül, remélem őt amolyan pótigazolásnak szánja a vezetőség, ha más nem jön össze.
Maschrano remek játékos, az egyik kedvenc középpályásom. Viszont ő igazi vkp, és így nem oldódna meg a Xavi-Iniesta duó pihentetése. Az Afrika-kupa miatt én nem igazolnék senkit, szerintem Busquets megoldaja. Ne értsen félre senki, nagyon örülnék, ha Mascherano érkezne, de ebben az esetben mindenképp kellene még egy irányítószellemű játékos.
Ha Fabregas neve felmerül, akkor mindig heves szóváltások alakulnak ki. Én személy szerint örülnék neki, és ő is visszaszeretne térni. Az ő esetében az ár a nagy probléma. Az Arsenal nem adná olcsón, és mi pedig nem szoktunk sokat költeni a sajátnevelésű játékosok visszaszerzésére. Hiába kedvelem jobban Mascheranot, Cescnek jobban örülnék: a vérében van a játékunk és vele megoldódna a középpálya rotációja is.
Hajrá FC BARCELONA!!!

szerk.:
Forrás?
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.22. 09:09:42

Tegnap este megegyeztek. Ma írják alá.
Dave87
Capitá del Barça

2009.07.22. 09:08:04

roonie írta:Komolyan nem hiszem el, hogy itt az emberek miért nem fogják fel Eto'o helyzetét.

Eto'o nem ér 30-40 millát, sőt, egyelőre 10et sem, mivel senki nem akarja megvenni. Mivel nem fogják megvenni (Machester City-be Eto'o nem akart menni), ezért ittmarad még egy évre, ez ugye fizetésben kb 10milla mínusz, jövőre meg ingyen mehetne bárhova.

Tulajdonképpen most is ingyen megy, csak megkönnyíti Ibrahimovic leigazolását. Szóval ilyen értelemben Ibra=45milla plusz Hleb kölcsön, legalábbis a mi szempontunkból.

Ha most nem adnánk nekik oda Eto't, akkor nem jönne normális ajánlat szeptembering érte, mivel mindenki arra vár, hogy jövőre lejár a szerződése és akkor majd ad neki egy magas fizetést és ennyi. Magyarul ingyen menne el, úgy hogy még egy évig fizetnénk őt.
Ehelyett most elmegy, könnyíti Ibra átigazolását (csúnya ezt így kimondani, de így van) és legalább nem egy, a Barcelona számára nagyon ellenséges klubba távozik. (A Barca is rábólint, míg jövőre nincs beleszólása).
Ilyen egyszerű a dolog. A Barca helyzetével pedig Mesalles is 100%-ig tisztában van, így Eto'o helyzete is érthető. Nekik nem létkérdés az átigazolás lehetősége.
Szerintem egyébként Eto'o nem fog megegyezni az Interrel (ezt halkan merem csak mondani, mert finoman szólva sem jönnénk ki jól belőle). De nem festem az ördögöt!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.22. 08:45:22

na, úgy látszik nem Zlatan lesz az utcsó igazolásunk(remélem tényleg jön :? )
http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
még akar a vezetőség egy középpályást, akik esszerint a Mascherano-Poulsen-Fabregas trióból kerülnek ki.és Cescre szavaznék, tud ő szűrőt is játszani, régebben az volt... amúgy tőlem jöhet Javier is, csak ne a Dánt légyszi [-o< nála még Gago is jobban játszik :lol:
roonie
Jugador d'estrella

2009.07.22. 08:24:02

Komolyan nem hiszem el, hogy itt az emberek miért nem fogják fel Eto'o helyzetét.

Eto'o nem ér 30-40 millát, sőt, egyelőre 10et sem, mivel senki nem akarja megvenni. Mivel nem fogják megvenni (Machester City-be Eto'o nem akart menni), ezért ittmarad még egy évre, ez ugye fizetésben kb 10milla mínusz, jövőre meg ingyen mehetne bárhova.

Tulajdonképpen most is ingyen megy, csak megkönnyíti Ibrahimovic leigazolását. Szóval ilyen értelemben Ibra=45milla plusz Hleb kölcsön, legalábbis a mi szempontunkból.

Ha most nem adnánk nekik oda Eto't, akkor nem jönne normális ajánlat szeptembering érte, mivel mindenki arra vár, hogy jövőre lejár a szerződése és akkor majd ad neki egy magas fizetést és ennyi. Magyarul ingyen menne el, úgy hogy még egy évig fizetnénk őt.
Ehelyett most elmegy, könnyíti Ibra átigazolását (csúnya ezt így kimondani, de így van) és legalább nem egy, a Barcelona számára nagyon ellenséges klubba távozik. (A Barca is rábólint, míg jövőre nincs beleszólása)

Mellesleg én is jobban örülnék sportszakmailag Eto maradásának, de mivel ez lehetetlen, már csak a megfelelő pótlásban reménykedek, aki vagy Villa, vagy Ibra. Ibra-t nagyobb játékosnak tartom, viszont nem játszott Spanyolországban és a viselkedésével is van probléma.
csaba86
Barça B

2009.07.22. 08:06:41

raul72 írta: na mondjuk akkor legyen 35 M (ami 36 M mert elszámoltad:D) (de amúgy is 50-et kér az Inter) Akkor erre rájön 12 M-es Ibra fizetés az 48 + Hleb fizetését nem hiszem hogy fizetné az Inter :wink: max a felét . magyarul így is olyan 49 milla . És ha ötvennel számolod még akkor meg már 54 M :oops:
Tesókáim csak , hogy tisztán lássatok (de ezt már sokan kifejtették):

Ibra kb 42 milla + csökkentett fizetés (amibe ő maga mondta , hogy bele megy ) ami 9 körül van.
Az 51 misi
De eltudjuk passzolni Et'o-t és a fizuját se kell fizetni.
Hlebről pedig csak annyit , hogy ha megy kölcsönbe, a fizuját az a klubb fizeti, ahol játszik!!
Villa-nál pedig:
Az ára 42 (úgy hogy ő fizetné 50 ig a különbözetet :shock: ) + olyan 7 misis fizu.
De a nyakunkon maradna Eto'o a fizujával együtt.
Ez pedig csak az anyagi háttér....
A sportszakmairól nem beszélnék inkább.

Egy biztos , majd jövő ilyenkor okosabbak leszünk....

Visca El Barca
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.22. 02:42:07

Most megy egy inter meccs a sport klubon és most látok egy hibát Ibrában, amit lehet ki tud majd nevelni belőle Pep: amikor megkapja a labdát nagyon sokszor megáll, hogy felnézzen, lelassítja a játékot, elveszik a lendület, tehát lassú ilyen téren. Talán a csapat nem követeli meg a gyors passzt, talán más az oka, remélem ez nem lesz érezhető a Barcában!
Guardiola
Capitá del Barça

2009.07.22. 01:54:03

barcafan0911 írta: Szerencsére még nem hivatalos, remélem addig faragunk az árból. :roll:
Ami biztos, hogy az Inter és a Barcelona megegyeztek szóval faragni az árából már nem fogunk. Viszont a 40-45 milla+Eto+Hleb tudtommal nem volt megerősítve semmilyen hivatalosnak tekinthető forrás által. Szóval én abban reménykedem hogy ezek a sajtóértesülések tévesek.
Azért gondolom bizonyos információkat szándékosan szivárogtatnak ki csak megerősíteni nem akarják míg nincs megkötve az üzlet, úgyhogy nagy reményeket nem fűzhetek ahhoz hogy egy ésszerű árat fizetünk Zlatanert de talán épp a szurkolok felháborodását elkerülendő picit többet szivárogtattak ki mint amennyi végül is lesz.

Szerintem mindent egybevetve (szerződést nézve stb.) Eto+10 (max 15)m <-> Ibra. Nekem ez tűnne reálisnak, de a piac irányít ...
A döntést viszont el kell fogadjuk, hőzöngeni vagy Zlatan képességeit becsmérelni nincs értelme.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.22. 01:39:55

barcafan0911 írta:
madmushroom írta:Most akkor az a tényálladék, hogy már kézpénznek lehet venni a cserét? Vagy még közel sem hivatalos ?
Szerencsére még nem hivatalos, remélem addig faragunk az árból. :roll:
Nagyon remélem mert ez így túl sok és számomra elképzelhetetlen, hogy egy játékosért ennyit fizessünk.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.07.22. 01:32:13

madmushroom írta:Most akkor az a tényálladék, hogy már kézpénznek lehet venni a cserét? Vagy még közel sem hivatalos ?
Szerencsére még nem hivatalos, remélem addig faragunk az árból. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.22. 01:24:03

Most akkor az a tényálladék, hogy már kézpénznek lehet venni a cserét? Vagy még közel sem hivatalos ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.07.22. 01:02:22

Te jó ég :!: 50 milla az internek :?: ](*,) És Villáért meg nem akartak fizetni 50-et? Hát remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket és gyorsan beilleszkedik. Szerintem ha ennyi pénzért érkezik (és ugye+ Samu) akkor egyszerűen nem teheti meg hogy 30 gólon alul termel.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
handball11
Barça C

2009.07.22. 00:46:43

OK 10% csak van olyan család ahol ezt a 10%-ot 10 generáció alatt sem keresik meg. Remélem ebből érted mit akarok kihozni. Nem mind1 hogy azon vitatkoznak hogy 10 v. 11 millió euro legyen a fizetése vagy azon hogy 600 v 660 legyen valakinek a fizetése. Sztem ezen a szinten neki már semmit nem számít az az 1 millió.
raul72
Barça B

2009.07.22. 00:12:02

MR. TROMORT777 írta:Villa azért nem jó opció, mert akkor Eto-val nem tudunk mit kezdeni, senki nem venné meg, max a city, de az meg Eto-nak nem tetszik.
Van még a Milán, de ők nem tom kiperkálták volna-e a rendes árát Eto-nak
elvileg nincs ára , azt mondta vki a fórumon . Magyarul ha már 20-at adott volna a Milan akkor 50-20 M az 30 M , vagyis jelentősen olcsóbb mint a mostani üzlet , de mind1 .azért Ibra elég jó játékos , kíváncsi leszek mire megy Barcelonában , mert ő nem nagyon van a16-on belül , és inkább ilyen befejező csatár kéne , de kíváncsi vagyok hogy mit produkál Ibra madj katalóniában.
MR. TROMORT777

2009.07.21. 23:46:14

Villa azért nem jó opció, mert akkor Eto-val nem tudunk mit kezdeni, senki nem venné meg, max a city, de az meg Eto-nak nem tetszik.
Van még a Milán, de ők nem tom kiperkálták volna-e a rendes árát Eto-nak
raul72
Barça B

2009.07.21. 23:19:10

messi4ever írta:
raul72 írta:én értem hogy kell Ibra ő ugye a 2 opció volt és adnak érte 50+Eto'o+Hleb ez kb 85 M (Ronaldo ára) , de nem is ez a lényeg hanem hogy Villa is ment volna 50M-ért !! Akor miért nem őt ?? Sokkal logikusabb lett volna... Amúgy én azt nem érte mhogy miért vonjátok le Eto'o és Hleb fizetését az átigazolásból , mikor helyette jön egy még nagyobb fizetés :)
kifizettünk 45 milkát. Eto'o piaci értékét leszarhatjuk mert senkinek sem kell azaz 6?millió euróval csökken ibra ára mert hogy asszem annyi a fizetése és azt mint tudod nem kell fizetnünk. Hleb kölcsönbe megy azaz kb 3 milliós fizuját se fizetjük. Ergo meg vesszük 35 millióért Ibrát és nem lesz a legdrágább játékos.Azért vonjuk le mert nem kell fizettni. Az haszon
na mondjuk akkor legyen 35 M (ami 36 M mert elszámoltad:D) (de amúgy is 50-et kér az Inter) Akkor erre rájön 12 M-es Ibra fizetés az 48 + Hleb fizetését nem hiszem hogy fizetné az Inter :wink: max a felét . magyarul így is olyan 49 milla . És ha ötvennel számolod még akkor meg már 54 M :oops:
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.07.21. 23:17:03

Ott van 6 ember. Ez neked kevés? :roll: :D Bocs, de sztem egy Almerira ellen simán kezdhet egyszerre 2 fiatal elöl. És sok ilyen meccs lesz, amikor nem kell a legerősebb kezdővel kiállni. Avagy bl idejére meg már simán beérnének, tehát simán játszhatnának, mert ha a tehetség munával párosul, akkor lesz jó játék, ami meglesz Pepnél...

Bence8! Sztem a kp inkább úgy nézhet ki ( ha nem akarunk nagyon variálni, mert ha azt akarnánk, akkor nagyon sokat kéne írni, mert Keita is játszhat Touré helyén ) hogy Thiago lenne Xavi cseréje és Busquets Yaya-é. Sztem és akkor már kész is lenne a keret.

Kv-nek meg ott lenne Muniesa, sztem simán jöhetne, meg kezdhetne is néhány kisebb meccsen. Legkésőbb jövőre meg a nagyokkal kell játszania! :D[/quote]

Tesókám ez nem az Mtk! Én is szeretem a fiatal, tehetséges játékosokat, de azért nem lehet csak rájuk építeni egy ilyen klubnál! Legyenek ott, játszanak is, de azért senki nem lenne nyugodt, ha mondjuk a Real ellen sérülés, vagy egyéb okok miatt hiényzó Messi helyén Pedro kezdene, vagy 0-0esetén Jeffren váltaná Henryt, mert kell a gól! Övék a jövő, de csak éssszel lehet ezt csinálni! Azért kicsit gondolkodni is kéne! Ráadásul soha nem is láttad még őket játszani, csak a híreket olvasod róluk!
Lezárt