Barça Igazolások 2008-09
Én meg remélem h Laportáék maradnak a helyükön.Attól h spórolnak mégis mindig jól igazolunk és a játékosok is jól keresnek.+Ha maradnának akk augusztus végéig nyílt lenne számunkra az igazolási szezon.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ismerős ez a duma... véletlenül nem a margitistáról jöttél??Etooka írta:Arsavin Messi csere?![]()
![]()
Nem akarom megbántani Arsavint,de talán a cipőjét viheti Messinek
Abszurd és szerintem kacsa!
Ui.:Ha meg igaz,akkor a Zenit vezetői nem tudják Messi értékét...
Mellesleg kezdünk hasonlítani a margó oldalára, ilyen lehetetlen híreket minek hozunk le?? Baromság az egész!!! Az egész Gasprom nem ér annyit, mint Messi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ordog 2008.06.30. 15:43:25-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez tényleg egy jó vicc mit akarnak csőbe menni ha MESSI-t akarják Arsavin-ért cserébe meg kb a Fél Zenitet is oda kellen adnijuk ha meg akarják szerezniEtooka írta:Arsavin Messi csere?![]()
![]()

És akkor már vissza is hoznánk Messit potya pénzért a Zenittől mert akkor már nekünk is lenne beleszólásunk a dolgokba és akkor csinálnánk egy nagy üzletet

Na jó ez jó vicc minden esetre

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
-
- Jugador del Barça
ezzel azt akarták hangsúlyozni a Zenit-nél, hogy Arshavin-t nem fogják odaadni kis pénzért...Etooka írta:Arsavin Messi csere?![]()
![]()
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

Arsavin Messi csere?

.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Fernando!
Én - most - egy szóval sem bíráltam az elnökünket. Tartom magam az ígéretemhez: július 6-ig nem foglalkozom vele.
Én - most - egy szóval sem bíráltam az elnökünket. Tartom magam az ígéretemhez: július 6-ig nem foglalkozom vele.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Teljesen igazad van Fernando ezt én sem értem hogy miért mindenki az elnökúrat szídja állandóna meg hogy csak az ő fejéből pattanhat ki ilyen ötlet, emberek nem lehet hogy Guardiola esetleg de kiemelem hogy csak esetleg ő akarja meg az ő fejéből pattanak ki az ilyen ötletek
Bezzeg amikor nagyon ment a szekér a BARCA-nak akkor mindenki istenítette hogy mekkra ász meg miegyébb és most hogy volt pár sz@rabb szezon mindenki fújolja meg fikázzal ahol tudja ez ne tudom fölfögni hogy tudnak ilyenek lenni egyesek.

Bezzeg amikor nagyon ment a szekér a BARCA-nak akkor mindenki istenítette hogy mekkra ász meg miegyébb és most hogy volt pár sz@rabb szezon mindenki fújolja meg fikázzal ahol tudja ez ne tudom fölfögni hogy tudnak ilyenek lenni egyesek.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
- djtrack
- Capitá del Barça
tényleg ha a LA GALAXY vinni akarja ROnit én adnám oda máris!! sőt még Beckhamra is elcserélném!! szerintem jó lenne vonalszélsőnek akkor meg Messi átjönne a másik oldalra!! na csak gondolatban játszottam el ezzel. de nem rossz ötlet azért,nekem tetszene:D jah meg hatalmas marketing fogás lenne:D
na szóljatok most le nyugodtan!! bilibe ér a kezem:D
na szóljatok most le nyugodtan!! bilibe ér a kezem:D
- Fernando
- Llegenda del Barça
Fejezzük már be Laporta szidását. Szerintem semmi köze hozzá. És amugy hatalmas kacsa szaga van. Unom már, hogy mindenki az elnökünket szidja.Valbali írta:Ilyen zseniális ötlete csak Laportának lehet...Varga Tamás írta:Sevcsenko=rémálom a Camp Nou-ban!
Remélem, csak újságírói kitaláció az ukrán leigazolása. Brrrr.....
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ilyen zseniális ötlete csak Laportának lehet...Varga Tamás írta:Sevcsenko=rémálom a Camp Nou-ban!

Mellékesen: Seva nem 2005-ben, hanem 2004-ben volt aranylabdás...2005-ben Ronaldinho voltxbalix írta:Nem olyan régen, 2005-ben, lehet még te is emléxel... 31 éves, sztem a padra simán jó lenne, és jobb lenne mint a Chelsea-ben. Ja és tuti többet is játszana. Amúgy meg nem hinném h nagyon marasztalnák, mivel nem játszik, a fizetése meg magas... szal 20 ért max elhozható lenne sztem.Fernando írta:Jah henke Larsson 25-30 millióért. 51-et fizetett érte a Chelsea 2 éve. Nemhiszem h aladnák 15 ért. Kicsit reálisabban gondolkozzunk már. 31 éves amugyis. Mikor volt már aranylabdás...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Sevcsenko=rémálom a Camp Nou-ban!

Csak sem Cruz sem Crespo-ért nem érdeklődünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.06.30. 15:21:38-kor.
- djtrack
- Capitá del Barça
akkor inkább Crespo mint Sheva!! én mindig útáltam!! vagy Cruz mégjobb lenne! gólerősebb is.és a padot is tűrné,de ha kezdőben lenne meghálálná mint az Interben! ilyen cserecsatár kell!! mint annó Larsson!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem nem kell ide menjen inkább vissza a Milan-hoznorbert55 írta:Sztem sokan férreértetek.Én Sevát nem Henry mellé aakrom kezdőben hanem cserének.És így is sokkal többet játszana mint a Chelsea-ben.Ade-Henry lehetne a kezdőben Bojan-Seva pedig lehetnének cserék.Azt azért ne mondjátok h Sevát nem fogadnátok kispadra hiába 31 éves.És egy nálunk nélkülözöztt Ronniet kéne adni érte.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
Sztem sokan férreértetek.Én Sevát nem Henry mellé aakrom kezdőben hanem cserének.És így is sokkal többet játszana mint a Chelsea-ben.Ade-Henry lehetne a kezdőben Bojan-Seva pedig lehetnének cserék.Azt azért ne mondjátok h Sevát nem fogadnátok kispadra hiába 31 éves.És egy nálunk nélkülözöt Ronniet kéne adni érte.
UI:Meg is hízott.
UI:Meg is hízott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.06.30. 15:18:49-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Miért nem lenne szükség rá nagyon jó kiegészítő szerintem amikor kellett bejött és gólt rúgott szerintem nagy hasznára volt a csapatnak 

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
-
- Jugador del Barça
nem értem miért nem lehet normálisan kiírni a szavakat....
m1...Istenem...
biztos fájna az a 3betű az M után
m1...Istenem...
biztos fájna az a 3betű az M után
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

na és Ezquerro-ról kiírták az http://www.fcbarcelona.com/web/english/ -on, hogy 3 év a Barcánál
akkor most ő is elment, vagy csak úgy kiírták?
amúgy Sheva jó, de nem a Barcánál kéne kikötnie
nekünk fiatalabb csatárt kéne vennünk
akkor most ő is elment, vagy csak úgy kiírták?
amúgy Sheva jó, de nem a Barcánál kéne kikötnie
nekünk fiatalabb csatárt kéne vennünk
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem nem emlékszem. Tudod nem követem a focit. De ahogy látom te se nagyon. 2 év alatt játszott avgy 10 meccset. Igazad van csak mert a Milannál nyert egy aranylabdát már jöhet is. Biztos vagyok benne hogy 25 alatt nem lehetne elhozni. Sevcsenko.. atyaúristen. Akármikor femerül egy név, vki mindig vri a mellét, hogy hú de jo lenne, meg megérné.xbalix írta:Nem olyan régen, 2005-ben, lehet még te is emléxel... 31 éves, sztem a padra simán jó lenne, és jobb lenne mint a Chelsea-ben. Ja és tuti többet is játszana. Amúgy meg nem hinném h nagyon marasztalnák, mivel nem játszik, a fizetése meg magas... szal 20 ért max elhozható lenne sztem.Fernando írta:Jah henke Larsson 25-30 millióért. 51-et fizetett érte a Chelsea 2 éve. Nemhiszem h aladnák 15 ért. Kicsit reálisabban gondolkozzunk már. 31 éves amugyis. Mikor volt már aranylabdás...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hát csak m1 Guddy, legalább is ha van esze m1. Itt nincs rá szükség, az biztos.kleno04 írta:hát már megbocsáss de ez nagy hülyeség amit írtál az igazolásokról Gudjohnsen nem megy sehova Adebayor is marad az arsenalban szóval ennyi a többi meg vagy-vagy
Ezeket honnan vetted?kleno04 írta:hát már megbocsáss de ez nagy hülyeség amit írtál az igazolásokról Gudjohnsen nem megy sehova Adebayor is marad az arsenalban szóval ennyi a többi meg vagy-vagy
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
hát már megbocsáss de ez nagy hülyeség amit írtál az igazolásokról Gudjohnsen nem megy sehova Adebayor is marad az arsenalban szóval ennyi a többi meg vagy-vagy 

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!