Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:és itt nagyjabol mire kell rájönni?noname írta:Itt is egy jó sztori:
Autopályán a leállósávban egy két kocsi áll egymás mögött, az egyikből egy férfi száll, ki, a másikból egy nő, majd koccintanak pezsgővel,de csak a nő iszik!
és itt nagyjabol mire kell rájönni?noname írta:Itt is egy jó sztori:
Autopályán a leállósávban egy két kocsi áll egymás mögött, az egyikből egy férfi száll, ki, a másikból egy nő, majd koccintanak pezsgővel,de csak a nő iszik!
Erről jut eszembe.Van nálunk egy csaj, aki állandóan röhög, legtöbbször ok nélkül(mellesleg a fogazata kísértetiesen hasonlít Ronaldinhoéramessi1918 írta:matektanár aki nem értette az egészet, megkérdezte, hogy mostanába nem füveztem-e...![]()
![]()
![]()
Ott a pont. Régen sokat gondolkoztam rajta. Egyébként van egy könyvem, tele ilyennel, ha találok valami jót, akkor beírom.takivini írta:Volt egy másik ugyanolyan váza a tulajdonában, miután összetörte, a másik egyedi lett, így megnőtt az értéke.kovinho írta:Hogyan lehetséges ez?
Volt egy másik ugyanolyan váza a tulajdonában, miután összetörte, a másik egyedi lett, így megnőtt az értéke.kovinho írta:Nekem is lenne egy kérdésem:
Egy kínai pasas, a nagyapja halála után örökölt egy szép vázát. Rövid töprengés után összetörte azt. A vázában nem volt semmi elrejtve, és kidobta a maradványait a lakásból. Furcsa módon, így gazdagabb lett, mint előtte.
Hogyan lehetséges ez?
Azt senki sem mondta, hogy nem vitte be a törpesz a szobába.Los Banditos írta:És hogyan kerül egy hatalmas jégtömb egy szoba közepére? Ráaádsul mekkora hőmérséklet változásnak kell lennie ahoz, hogy pár óra alatt elolvadjon a jég, és elpárologjon a víz...
Ezen még el kell gondolkodnom, csak eszembejutott erről egy nagy mondás:kovinho írta:Nekem is lenne egy kérdésem:
Egy kínai pasas, a nagyapja halála után örökölt egy szép vázát. Rövid töprengés után összetörte azt. A vázában nem volt semmi elrejtve, és kidobta a maradványait a lakásból. Furcsa módon, így gazdagabb lett, mint előtte.
Hogyan lehetséges ez?
Erre még nem is gondoltambarca99 írta:1., Helyes kovinho válasza.Ahogy a jég el tud olvadni, úgy a víz is el tud párologni.
2., Álmukban megölte őket Freddy Krueger
Elvileg víztócsa maradt volna.kovinho írta:Egy nagyon nagy darab jeget vett magához, és arra mászott rá, mivel a jég elolvadt, nem maradt semmi bizonyíték.
Csavaros a kérdésfeltevés, ez már volt régebben is. A titok nyitja, az, amit Aprieto is mondott, vagyis, hogy nem a 3x9(mert nem 9-9-et fizettek be, hanem a 10-10-et, ahogy előttem már megmondták +2 nek kell 30nak lennie - ami fizikai lehetetlenség. Hanem a 3x9-2-nek kell 25nek lennie, ami annyi is. Hiszen ennyibe került a szoba, de a portásnál ekkor 5 dollár felesleg volt a befizetett 30 dollárból, amiből hármat visszaadott 2-t megtartott magának.Aprieto írta:Hülye kérdés, mivel hárman nem 9-9-et fizettek ki hanem 10-et 10-et...