Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen! Legalábbis elképzelhető, ugyanis Iván kint van, és Giovannit már kérdezte, lehet, hogy most Rijkaard is mikrofonvégre került.Szakacs írta:"A meccset megelőző sajtótájékoztatón Frank Rijkaard az Eurobarca kérdésére elmondta.." Ti csinaltatok az interjut![]()
Azt én sajnos nem tudom talin próbááltunk puhatolózni ezügyben, de falba ütköztünk (sajnos titok, ha jól tudom, de ha valaki tud bővebbet az szóljon), de nézz körül a "rutinosabb" felhasználók nevei alattLionel85 írta:És melyik a legmagasabb fokozat?Drigo írta:A Hsz-eid számával vannak összefüggésben, minél több hsz-ed van/lesz, annál nagyobb lesz a rangod is, ezért kezd mindanki Barça C-vel, aztán fokozatosan egyre följebbDemonhunter írta:Amikor ír valaki egy hsz-t akkor a nevek alatt ott vannak ilyenek:Barca c,Barca b,Jugador de Barca.....Ezek mik?
És melyik a legmagasabb fokozat?Drigo írta:A Hsz-eid számával vannak összefüggésben, minél több hsz-ed van/lesz, annál nagyobb lesz a rangod is, ezért kezd mindanki Barça C-vel, aztán fokozatosan egyre följebbDemonhunter írta:Amikor ír valaki egy hsz-t akkor a nevek alatt ott vannak ilyenek:Barca c,Barca b,Jugador de Barca.....Ezek mik?
Köszi!lionelmessi19 írta:Juteszembe.![]()
Drigo, grat a gólos videohoz, csak tegnap este néztem meg.
A második fele is király lett.
A Hsz-eid számával vannak összefüggésben, minél több hsz-ed van/lesz, annál nagyobb lesz a rangod is, ezért kezd mindanki Barça C-vel, aztán fokozatosan egyre följebbDemonhunter írta:Amikor ír valaki egy hsz-t akkor a nevek alatt ott vannak ilyenek:Barca c,Barca b,Jugador de Barca.....Ezek mik?
Szerintem meg nem.ozsimiki írta:És még mi lesz akkor ha a Madrid ellen nyomjuklionelmessi19 írta:Amúgy pedig multkor meccs alatt, a Santander ellenikor.![]()
Szerintem 6-7 száz tuti....
És még mi lesz akkor ha a Madrid ellen nyomjuklionelmessi19 írta:Amúgy pedig multkor meccs alatt, a Santander ellenikor.
Zozzy,rákattintasz a képre,és kiadja nézhető méretben,ott meg ugye van pontos dátum,másodpercre pontos