Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
X összeg =6millió euro(goal.com)Perrero írta:Lampard szerződésében van 1 záradék, hogy x idővel a lejárat elött elvihetik x összegért...
IRJ NORMÁLISAN!!!!!
Te Gudjohnsen és Edmilson helyére szeretnéd megvenni Diegót és Nasrit? Komolyan nem vagy normálisM.Riijkaard írta:(Szal szerintem ott a bibi, hogy a kp sor nem dolgozik eleget)
Nagyon jó a meglátásod én azzal egyettértek hogy a középálya a bibi de
azzal nemhogy Xavi vagy Iniesta nem dolgozna eleget.Az a baj tudjátok
hogy Xavi és Iniesta hiába ad jó labdákat ha a középályás társak nem
tudják normálisan odatenni azt a támadók elé.A középályásorból főleg
Gudhjonsenre és Edmilsonra gondolok.Ezért szajkózzuk egy párran
Diégóékat már egy ideje mert ők kreativabbak és technikailag is jobbak
mint Guddyék és nagyobbveszélyt jelenthetnének a kapura és legalább
segithetnek a Xaviéknak is mindenben nem pedig 2 ember szalad és
csinál mindent a középáylán állandóan.Mert tegnap is ezt láthatuk sztem
hogy már megint Xavi és Ini szaladt mint egy hülye Gudhjonsennél talán
egyszer volt a labda vagy kitudja az biztos hogy nemtünt ki a többiek
közül.
Az első néggyel egyetértek, de Valdes szerintem ott van a világ legjobb 15 kapusa között. Most is csak azértnem megy neki sem meg a védelemnek sem, mert a formahanyatlás most érte el őket.Gomezinho írta:akik jobbak Victortól: Buffon , Casillas , Cech, Van der Sar, Gomes , Reina , Ricardo, Julio Cesar, és még van pár!
nem is mondtam, ezek ketten többet szántanak mint egy csorda bivaly... Iniesta szinte megálíthatatlan, tegnap talán kétszer adta el mindösszesen, ami kumma kevés ahhoz képest, mennyit vállalt és kockáztatott. Le a kalappal előtte. Én a legjobban onnan érzem, h mennyire jó, h állatira fel tud idegesíteni, amikor nem bírják fognide azzal nemhogy Xavi vagy Iniesta nem dolgozna eleget
Nem hiszem el, nálunk már csak fürtöskék jönnek szóbagekkodan írta:Mit szóltok, hogy a legújabb hírek szerint Garay helyett Coloccini-re mozdulunk rá?
Szerintem nem rossz védő, de nem tudom megitélni, hogy mi lenne a jobb a csapatnak... Talán ha végre leülne az új edző, más nevek repkednének:) Addig kár bármiről is beszélni, Rijkaard megy remélem...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=628543
Pontosan ezt kéne tenned, ahogy másoknak is. A legjobb az lenne, ha ez a topic csak a szezon végétől lenne aktív, mert engem jelenleg sokkal jobban érdekel, hogy mi lesz a mai meccsen, meg a bajnokikon, mint az, hogy a felsorolt 200 játékosból melyiket vesszük meg. Ez legyen akkor téma, amikor aktuális. De ebben sajna nem én döntök.Karashu írta:Lehet az lenne a legjobb nekem, ha csak nyár végén nézném meg, hogy kiket igazoltunk, és addig egy hírt se olvasnék el!![]()