Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ke.andy
Jugador del Barça

2008.03.22. 09:09:28

Sziasztok!

Én Henry-t mindnképpen megtartanám és elől párban játszattnám Eto'o val... hiszen a Valencia ellen a vége jónak tünt...

Akik mehetnek: Deco, Gudy, Thuram, Edmilson, Ole, Zambrotta na és Roni.

Egyszerűen hiányzik belőlük a küzdeni akarás ezért a csapatért. A többiek legalább próbálnak.. Roni meg kitalál betegségeket a könnyebbnek ígérkező meccseken, majd a nehezebben már játszana... erre azt mondom szánalmas...
Pedig eddig úgy bíztam benne, hogy a mélyből majd újra kivezeti a Barca-t... de be kell látni, ő már nem akar igazán focizni... úgy mint egy labdarúgó...

Jöhetne: Lucio, Lahm, Sörensen (kapu), Capel, Diego. És egy másik robosztus védekező kp Yaya mellé.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.22. 09:00:50

Lampard esetében asszem az valahogy úgy van, hogy nem a szerződésében van benne, hanem van valami ilyesmi UEFA szabály nem?
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.22. 07:16:52

Perrero írta:Lampard szerződésében van 1 záradék, hogy x idővel a lejárat elött elvihetik x összegért...

IRJ NORMÁLISAN!!!!!
X összeg =6millió euro(goal.com)
Nem kötekedésböl csak most olcastam.....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
depth
Capitá del Barça

2008.03.22. 01:49:39

M.Riijkaard írta:(Szal szerintem ott a bibi, hogy a kp sor nem dolgozik eleget)

Nagyon jó a meglátásod én azzal egyettértek hogy a középálya a bibi de
azzal nemhogy Xavi vagy Iniesta nem dolgozna eleget.Az a baj tudjátok
hogy Xavi és Iniesta hiába ad jó labdákat ha a középályás társak nem
tudják normálisan odatenni azt a támadók elé.A középályásorból főleg
Gudhjonsenre és Edmilsonra gondolok.Ezért szajkózzuk egy párran
Diégóékat már egy ideje mert ők kreativabbak és technikailag is jobbak
mint Guddyék és nagyobbveszélyt jelenthetnének a kapura és legalább
segithetnek a Xaviéknak is mindenben nem pedig 2 ember szalad és
csinál mindent a középáylán állandóan.Mert tegnap is ezt láthatuk sztem
hogy már megint Xavi és Ini szaladt mint egy hülye Gudhjonsennél talán
egyszer volt a labda vagy kitudja az biztos hogy nemtünt ki a többiek
közül.
Te Gudjohnsen és Edmilson helyére szeretnéd megvenni Diegót és Nasrit? Komolyan nem vagy normális :) (Már bocsánat) Posztokkal meg azzal, h ki szokott kezdő lenni általában azzal te tisztában vagy? Vagy emlékszel-e a galaktikus realra? És ha így is lenne, h Gudjohnsen és Edmilson helyére jönne Nasri és Diego akkor te, h állítanád össze a kezdőcsapatot?

Ennyi kérdésem lenne, köszönöm.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.21. 19:27:26

Általában úgy szokott lenni hogyha valamelyik játékosnak drága vagy nem
olcsó az ára akkor az már valószinűsithető hogy az már mutatthatot valam
it magából egy kis tudást amiért egy klubb megnövelte az árátt.Ezt csak
azért mondom mert sokkan irtak le adatokat hogy ez + ez ennyibe kerül
vagyis ha megnézzük a mi házunktáját a nyári átigazolási szezonban nálu
nk a következő nevek merültek fel:Modrics,Lampard,Drogba,X.Alonso.
Ezek közül én csak 2-játékosnak az árát jegyeztem meg az egyik Lampa
rd a másik pedig Drogba.Na most Lampard ára a hírek szerint 5 millió eu
rú Drogbáé 20 millió euró hogy ebbe mi az érdekes? az hogy 1-vagy 2
év van köztük tehát ha Laporta meg a bandája úgygondolkozik hogy minél
olcsóbban jussanak játékosokhoz(Ezt Lampardra mondom)akkor először
gondolkozanak már hogy hány éves is az és hogy mennyibe kerül.
Mert Lampard esetében hiába egykorú Drogbával ha a klub több
et lát benne és felemelik az árát.Ezt csak azért hoztam elő mert ha 4-5
millióért akarr eladni egy klub egy játékost akkor sztem mindig az az első
hogy megnézzik előtte hogy mennyi idős mert ha van az ilettő 30 éves
akkor az sztem senkinek nem éri meg mert akkor a klub hogy nyilvánosan
kimondjam sz..ban nem nézzik a munkáját.De én azért mondom mindig
hogy fiatalitani kell sztem.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.03.21. 18:42:44

Gomezinho írta:akik jobbak Victortól: Buffon , Casillas , Cech, Van der Sar, Gomes , Reina , Ricardo, Julio Cesar, és még van pár!
Az első néggyel egyetértek, de Valdes szerintem ott van a világ legjobb 15 kapusa között. Most is csak azértnem megy neki sem meg a védelemnek sem, mert a formahanyatlás most érte el őket.
Buitre
Jugador d'estrella

2008.03.21. 13:18:01

de azzal nemhogy Xavi vagy Iniesta nem dolgozna eleget
nem is mondtam, ezek ketten többet szántanak mint egy csorda bivaly... Iniesta szinte megálíthatatlan, tegnap talán kétszer adta el mindösszesen, ami kumma kevés ahhoz képest, mennyit vállalt és kockáztatott. Le a kalappal előtte. Én a legjobban onnan érzem, h mennyire jó, h állatira fel tud idegesíteni, amikor nem bírják fogni :oops:
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.21. 11:42:21

(Szal szerintem ott a bibi, hogy a kp sor nem dolgozik eleget)

Nagyon jó a meglátásod én azzal egyettértek hogy a középálya a bibi de
azzal nemhogy Xavi vagy Iniesta nem dolgozna eleget.Az a baj tudjátok
hogy Xavi és Iniesta hiába ad jó labdákat ha a középályás társak nem
tudják normálisan odatenni azt a támadók elé.A középályásorból főleg
Gudhjonsenre és Edmilsonra gondolok.Ezért szajkózzuk egy párran
Diégóékat már egy ideje mert ők kreativabbak és technikailag is jobbak
mint Guddyék és nagyobbveszélyt jelenthetnének a kapura és legalább
segithetnek a Xaviéknak is mindenben nem pedig 2 ember szalad és
csinál mindent a középáylán állandóan.Mert tegnap is ezt láthatuk sztem
hogy már megint Xavi és Ini szaladt mint egy hülye Gudhjonsennél talán
egyszer volt a labda vagy kitudja az biztos hogy nemtünt ki a többiek
közül.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.21. 11:29:55

akik jobbak Victortól: Buffon , Casillas , Cech, Van der Sar, Gomes , Reina , Ricardo, Julio Cesar, és még van pár!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Buitre
Jugador d'estrella

2008.03.21. 10:49:34

Na az meg a másik, hogy Baraja lövését, se Casillas, se Buffn nem fogta volna!
ez igaz :!:
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.21. 10:45:13

kellene egy pados mellé és nem egy Pinto színtű!!! amúgy olyan fiatal kapus kellene aki védhetne következő szezonban gyengébb meccseken és a kupában. nem kellene mindig őt erőltetni mert fejben elfárad.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.21. 10:43:12

Mi a baj Valdessel?
Nem bizonyít eleget? Az utóbbi időben, tulajdonképpen, neki köszönhetjük, hogy nem kapunk ki sok góllal! Ő menti meg a meccseinket! De nem, el kell adni! =D>

És kit hozzunk a helyére?

Jelenleg van, két olyan kapus aki jobb nála. Casillas, és Buffon. Azt ugye senkinek nem kell részleteznem, hogy őket miért nem tudnánk idehozni!

De egyáltalán minek kéne kapus?
Azért, mert gólt kap?

Na az meg a másik, hogy Baraja lövését, se Casillas, se Buffn nem fogta volna!
Ajánlom Nektek a Valladoid-Real Madrid meccs összefoglalójt, a Valladoid góljánál Casillas nyújttt kézzel vetödőtt, de nem lehetett védeni!

Erről ennyit!
..................................
Buitre
Jugador d'estrella

2008.03.21. 10:42:19

1 potyát mutass az idei évről
nem tudom már kitől kaptatok az utóbbi meccsek egyikén gólt szinte az alapvonalról, a rövidsarokba. Szerintem az potya volt.
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.21. 10:37:37

én már megmondtam mikor h nézni kellene egy épkézláb kapust is mert bizonytalan valdes!!
ocsi60

2008.03.21. 10:34:24

messi-#19-nek igaza van mert amikor arrol van szó, hogy egy rohadt labdát bennt tartson akkor nagyot vetődik de ha egy kapura tartó lövésre kéne vetődni akkor meg csak nézi. :twisted:
Buitre
Jugador d'estrella

2008.03.21. 10:19:22

elnézem a Barca idei játékát, és mindig az esik le nekem, hogy igazából nem is a hátvédsor a hibás a korábbi évekhez képest sok bekapott gólért. A Barca 2-3 kumma jó évében a védekezés 85%-át a középpálya oldotta meg. A katalánok folyamatosan támadtak, beszorították az ellent, és ha elvesztették a labdát egyből letámadtak, nagyon nehéz volt kihozni a labdát lábon az ellenfél csapatnak, kevésszer is sikerült, kevés kontrából pedig alig-alig született gól.
Szal szerintem ott a bibi, hogy a kp sor nem dolgozik eleget (de még Eto'o sem fut annyit, mint anno, igazából nincs is értelme, amikor a többiek nem csinálják ugyanazt...), ebből a szempontból a gyenge pont R10, Henry, Messi.
A tegnapi meccs uccsó részében ezért sikerült nyomni mint állat, mert a Valencia képtelen volt megtartani a labdát.
Hogy miért nem játsszák (szerencsére...) a Barcasok gyakrabban azt, amivel tönkrevertek mindenkit egy-két éve?
Véleményem szerint három dolog van:
1. R10 és H14 nem az a típusú játékos (R10 mondjuk MÁR nem), aki ezt 90 perc alatt csinálná
2. önbizalomhiány. Régebben nem érdekelte őket, hogy esetleg nagy területeket hagynak ellentámadásra, mert tudták, hogy úgyis berámolnak annyi gólt, amennyi kell.
3. nincs már tűz a játékosokban.
Az utóbbi kettő szerintem edzői hiba.
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.21. 09:58:02

Léfe! Részemről Ronaldinho maradhat és henry is. De én Valdes-t küldeném el. Maximálisan elégedetlen vagyok vele szemben. Egyszerűen olyan potyagólokat kap amit ilyen szinten ritkán látni. Valencia első gólját is könnyűszerrel védhette volna ha nyújtottkézzel vetődik... :roll:
Kép
Més que un club
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.21. 09:50:04

Norbi_55 irja

Menjen:Zambrotta,Oleguer,Thuram,Sylvinho,Edmilson,Gudjohnsen,Ezquerro,Deco és Henry

És Ronnie miért ne menjen hiszen a felsoroltak többsége idén többet letett mint Ő. A felsorolásban 6 peremember van, elküldésük semmit nem jelent.
Uj meghatározó emberek kellenek akik elég jók és motiváltak-nyerni akarnak. Nézzük a tegnapi csapatot, 60 percet átlazsált függetlenül a játék szinvonalátol. Ha ez a nagy fogadkozás vége, akkor milyen egy átlagos téttel biró meccs. Uj edző és uj csapat kell. De az sem garancia, de ha csak kiegészitőket hoznak évekre lecsuszhatunk. Halkanszolva volt ilyen már több nagycsapatnál, nálunk is . Legutobb 6 év volta böjt ideje. És most ? Puyolt emelegetik, hát lelkes, de az utobbi meccsekben benne volt bőven a keze. Az én szememban Messi kivételével senki sem érinthetetlen, ezzel nem azt mondom hogy mindenkit el is adnék. 2005-ig kell visszamenni, uj csapatot épiteni. Év eleje óta mondom, hogy idén nem nyerünk semmit - sajnos. Az a gond, hogy ezek sokszor bizonyitott dolgok, csak azt hisszük, nálunk másképpen lesz. Ez a csapat kifujt.
Fecó
Balinho
Entrenador del Barça

2008.03.21. 09:43:27

gekkodan írta:Mit szóltok, hogy a legújabb hírek szerint Garay helyett Coloccini-re mozdulunk rá?

Szerintem nem rossz védő, de nem tudom megitélni, hogy mi lenne a jobb a csapatnak... Talán ha végre leülne az új edző, más nevek repkednének:) Addig kár bármiről is beszélni, Rijkaard megy remélem...

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=628543
Nem hiszem el, nálunk már csak fürtöskék jönnek szóba :lol:

Egyébként Coloccinit nem tartom oly nagyra, Garay szvsz tökéletes megoldás lett volna.

A másik meg, hogy azt hittem azért nem kell Garay, mert bízunk Rafában. Akkor hogy is van ez Lucióval, meg Coloccinivel?
visca el barca
Presidente del Barça

2008.03.21. 09:24:34

tegnap csak "fél füllel néztem a meccset", de mintha ez az idióta "meccsetnemközvetítekellenbenmindenstatisztikátelmondok éssohabenemfogomapofámhorváthferi" luciot is szoba hozta volna.

bayern biztos nem adja olcson és meggondolando h egy lassan 30 éves jatekosért kiadunk e 10-15 millio eurot..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Wa2x_
Barça B

2008.03.20. 18:39:37

Coloccini nem rossz, de ilyen van 100 másik védő. Van pénzünk, bajnokságot, BL-t akarunk nyerni, nagy igazolás kell igazi erősítés, és biztos pont hátra, mint Puyi. És szerintem simán körül lehetne nézni spanyolba, sok megbízható fiatal védő van akik igazán erősítést jelenthetnénk. Csak ki kell nyitni a Barca pénztárcáját és nem félni nagyot igazolni és olyat aki hasznos is lesz és nem mást szorít ki, aki talán jobb is mint ő lásd, Henry <-> Eto'o....
Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.
FCB> °Mes que un club.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.20. 17:14:31

Mit szóltok, hogy a legújabb hírek szerint Garay helyett Coloccini-re mozdulunk rá?

Szerintem nem rossz védő, de nem tudom megitélni, hogy mi lenne a jobb a csapatnak... Talán ha végre leülne az új edző, más nevek repkednének:) Addig kár bármiről is beszélni, Rijkaard megy remélem...

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=628543
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.20. 16:47:39

Karashu írta:Lehet az lenne a legjobb nekem, ha csak nyár végén nézném meg, hogy kiket igazoltunk, és addig egy hírt se olvasnék el! #-o :roll:
Pontosan ezt kéne tenned, ahogy másoknak is. A legjobb az lenne, ha ez a topic csak a szezon végétől lenne aktív, mert engem jelenleg sokkal jobban érdekel, hogy mi lesz a mai meccsen, meg a bajnokikon, mint az, hogy a felsorolt 200 játékosból melyiket vesszük meg. Ez legyen akkor téma, amikor aktuális. De ebben sajna nem én döntök.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Lezárt