Biztos lehetsz benne hogy nem járunk vele úgy! Ugyanis Titi egész első szezonjában a hátával bajlódott valamint a válás és a kislánya "elvesztése" sokat nyomott abban hogy ilyen gyenge szezont futott!! Ezzel szemben Zlatannak semmi egészségügyi baja! (ez a kis kéztörés hamar rendbe jön) A családjával semmi gond! Az elvárások meg teljesen érthetőek Ibrával szemben ugyanis nem holmi gyenge csatárt cseréltünk el rá!! Teljesen jogosak az elvárások, mindezek mellett azonban legalább 15 meccs bizonyitási időt illik mindenkinek megszavaznia! Utána lehet dicsőíteni és szidni is egyaránt! Én így látom!danikaa10 írta: De azt azért nagyon remélem, hogy nem járunk vele úgy, mint Henryvel, mert az kész tragédia lenne, ha az első évbe nem lenne normális középcsatárunk
Azt azért tegyük hozzá, hogy Eto'o mér egy jó ideje a La Ligában játszott, míg Ibrának semmi tapasztalata nincs a spanyol futballról.Varga Tamás írta:Samuel Eto'o 2004-ben az első 10 fordulóban 9 gólt ért el, ebből három alkalommal duplázott.Fernando írta:Varga Tamás! Komolyan 1 fordulót adsz neki, hogy beilleszkedjen? Hogy megszokja a játékostársait a pályán? A Camp Nou-t? A spanyol bajnokságot? Nemhiszem, hogy ez így megy csak azért mert 66 millióért vettük.
Képletesen értettem, de mindenesetre nem sokkal többet. Mondjuk annyit, amennyit Samu kapott 2004-ben.
neki azért nem kis előnye volt Ibrával szemben:Varga Tamás írta: Samuel Eto'o 2004-ben az első 10 fordulóban 9 gólt ért el, ebből három alkalommal duplázott.
Képletesen értettem, de mindenesetre nem sokkal többet. Mondjuk annyit, amennyit Samu kapott 2004-ben.
Abszolut egyetértek veled.Ha igy állunk a dolgokhoz az már alapból rossz.Fernando írta:Varga Tamás! Komolyan 1 fordulót adsz neki, hogy beilleszkedjen? Hogy megszokja a játékostársait a pályán? A Camp Nou-t? A spanyol bajnokságot? Nemhiszem, hogy ez így megy csak azért mert 66 millióért vettük.
Samuel Eto'o 2004-ben az első 10 fordulóban 9 gólt ért el, ebből három alkalommal duplázott.Fernando írta:Varga Tamás! Komolyan 1 fordulót adsz neki, hogy beilleszkedjen? Hogy megszokja a játékostársait a pályán? A Camp Nou-t? A spanyol bajnokságot? Nemhiszem, hogy ez így megy csak azért mert 66 millióért vettük.
Megkérdezhetem, hogy Pep-nek mennyi ideje volt nálad a bizonyításra? Mert a tavaly évben az első 2 forduló után 1 ponttal és 1 rúgott góllal álltunk...Varga Tamás írta: A bizonyításra sok ideje nem lesz, úgy 1 forduló.
Képzeld el, hogy elmész focizni olyan emberekkel, akikkel még sosem játszottál együtt - vagy csak délután, ebéd után és gumilabdával.Varga Tamás írta: A bizonyításra sok ideje nem lesz, úgy 1 forduló.
...
70 millióért nincs számára türelmi idő. NÁLAM!!!
Miki!ozsimiki írta:számodra? vagy szerinted a többség így vélekedik? hogy ha 1.fordulóban nem kápráztat el mindenkit,akkor ennyi volt, egy szerencsétlen...Varga Tamás írta: A bizonyításra sok ideje nem lesz, úgy 1 forduló.![]()
![]()
lehet Eto'o nak is ennyire sok furdoló lesz a bizonyításra az Interben![]()
![]()
komolyságot.
Nekem ez jobban bejonaky01 írta:Kötelező darad,marhajó zene!!!! Zlatan dal :
http://www.youtube.com/watch?v=3fRNIdZe05I
Ingen kickar fotboll som han
Zlatan, jag säger Zlatan
Svenskarnas hopp, vår superman
Zlatan, jag säger Zlatan
I love you, ich liebe dich
Zlatan Ibrahimovic !!
úgy látom nem olvastad végig amit írtam... vagy nem tudom miért kell kiemelni egy úgymond jelentéktelen mondatot a hsz-emből ugyanis éppen utána írom le hogy szerintem nem kéne a mi sztárjainkhoz hasonlítgatni őt és hogy még nálam egy 40gólos szezon után is Messiék mögött lenne..Varga Tamás írta:Nagykirály tudod ki volt: I. Dareiosz, az ókori Perzsia uralkodója.bojankrkic27 írta:
szerintem meg valóban nagykirály zlatan....![]()
Az ilyen, és ehhez hasonló jelzőktől óvnék mindenkit. Nagyszerű csatár, elég szimpatikusan nyilatkozott, de még semmit sem tett le nálunk az asztalra. Jelen pillanatban még Jorquera is t9bbet tett az elért sikereinkért, mint Zlatan.
A bizonyításra sok ideje nem lesz, úgy 1 forduló.
Sokat kell kaparnia, hogy megközelítse Samuel Eto'o eredményességét, gólérzékenységét, csapatszeretetét, küzdeni tudását.
A Barça és a mi érdekünkben remélem, hogy sikerülni fog neki!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
számodra? vagy szerinted a többség így vélekedik? hogy ha 1.fordulóban nem kápráztat el mindenkit,akkor ennyi volt, egy szerencsétlen...Varga Tamás írta: A bizonyításra sok ideje nem lesz, úgy 1 forduló.
Több be fájt volna akkor nekünk.bali 15 írta: Szerintem meg simán...kivéve R10.
Nagykirály tudod ki volt: I. Dareiosz, az ókori Perzsia uralkodója.bojankrkic27 írta:
szerintem meg valóban nagykirály zlatan....
szerintem meg valóban nagykirály zlatan.... de tökéletesen felesleges Iniestához, Messihez vagy R10hez hasonlítgatni.... azért maradjunk annyiban hogy Iniék valamiel finomabban érintkeznek a labdával... R10 meg ha csúcsformájában van senki nem jobb nála... Messi meg maximális sebességen képes a legkisebb ütem és irányváltoztatásokra... erre nem lesz képes Ibra soha!... ilyen hogy aranylabda meg szerintem nem érdemes róla beszélni... megszereztük a világ talán legjobb középcsatárát és slussz... vele a csapat erősödött!! de az én szememben még egy 40gólos szezon után is Messi, Ini, Xavi mögött lenne!!!bali 15 írta:Szerintem meg simán...kivéve R10.lui1698 írta: Sztem kicsit túl nagy.
Azért nem akkora ász ő, hogy tudja mindazt amit Ronaldinho, Messi, Iniesta, Rafa, Dani.