Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Á, ez egyszerű, a favágó nő volt.kovinho írta:Na kérem, most én jövök.
A favágó bátyja meghalt, és 1 millió dolcsit hagyott az egyetlen öccsére. Bár a pénzt törvényesen kifizették, a favágó mégsem látott belőle egy centet sem.
Hogyan történhetett ez?
Mert dollárt látott és nem centet. Sorry, ha baromság, de egyszerűen olyan idióta megoldások érkeznek néhány feladványra, hogy másra nem tudok gondolni.kovinho írta:Na kérem, most én jövök.
A favágó bátyja meghalt, és 1 millió dolcsit hagyott az egyetlen öccsére. Bár a pénzt törvényesen kifizették, a favágó mégsem látott belőle egy centet sem.
Hogyan történhetett ez?
Kralo írta:Régen én ezt úgy hallottam, hogy Tiesto helyett Bárány volt a viccben. Úgy tényleg humoros volt a kétértelműség.Atesz írta:mit csinálnak ha meghal Tiesto???
---
hozzák a Hamvait
xD![]()
Így viszont egyik jelentés értelmét elveszíti:
Sem stílusban, sem tudásban nem közelíti meg Hamvai Tiestot. Így helyére véletlen sem hozna senki, még hazánkban sem.
Hát mert nincs anyja, ergo nincs köldökzsinórja, (így köldöke se)Saviola írta: Ádámnak miért nem volt köldöke?![]()
hehe..anno ennek megfejtéséért egy ötöst kaptam a sulibanmusti írta:A siwatag kozepen egy halott mesztelen ferfi fekszik a homokban...kezeben 1 szalmaszal !
Hogyan es miert kerult oda....? (aki ismeri !meg! ne irjon....)
ez hihetetlen jó
noname írta:
A vadnyugaton vagyunk éppen, egy ivóban. Az egyik cowboy vizet rendel, és mikor a szájához emeli a poharat egy másik kilövi kezéből azt. Meglepő módon barátunk nem párbajra szólítja fel társát, hanem köszönetet mond. Vajon miért?
v1.:noname írta:Cooltiszonál a pont.
Na nézzünk még néhányat:csak fehérrel írjátok be a megoldást!Adok egy két segítséget, de csak akkor olvasátok el, ha anélkül nem megy.
Egy fán láttam almákat.Nem vettem le a fáról almákat, de nem is hagytam a fán almákat.
Hány alma volt a fán?
csak egy kis nyelvtan
Kellemes fejtörést.
Régen én ezt úgy hallottam, hogy Tiesto helyett Bárány volt a viccben. Úgy tényleg humoros volt a kétértelműség.Atesz írta:mit csinálnak ha meghal Tiesto???
---
hozzák a Hamvait
xD![]()