2007.08.25. 11:10:26
Ne haragudjatok. Rám lehet ragasztani az 'örök pesszimista' jelzőt, de én nem vagyok annyira nyugodt, és magabiztos. A keretünk nagyon jó, talán minden idők legjobbja, lehet. Bár szerintem az 1960/61-es idény csapata az etalon:
Antinoo Ramallets - Foncho, Enrique Gensana, Sigfrido Gracia - Martin Vergés, jésus Garay Vecino - Kubala Kászló, Kocsis Sándor, Evaristo de Macedo, Luis Suárez, Czibor Zoltán.
Viszont, vegyük figyelembe: játszottunk 6 meccset az előszezonban, ebből öt komolytalan, vagy legalábbis közepes tudású csapatok ellen zajlott. Az utolsó, a Bayern elleni meccs pedig sétálgatósra sikeredett, alacsony színvonallal, Messi zsenialitásával kiszínezve. Azaz: a számok megnyugtatóak, a mutatott játék - nem igazán. Legalábbis engem nem tesznek nyugodTtá. A Sevilla sokkal érettebb játékot mutat jelenleg. Ők lesznek az igazi ellenfelek, kemény ellenfelek.
Nem szabad elbizakodottnak lennünk, szerénynek és ALÁZATOS-nak kell lennünk. És nagyon keménynek, főleg a szakmai strábnak. Ez utóbbiban viszont 100%-osan nem vagyok biztos. Kutyából nem lesz szalonna - azaz, Frankie nem válik egyik-napról a másikra szimpatikus haverből keménykezű edzővé. Ne legyen igazam, de a közelmúlt nem erre enged következtetni.
És, még valami. Nekem lehet esni, ki lehet oktatni. DE! Én tavaly decemberben leírtam a véleményemet Frankről és a várható végeredményről - akinek van erre érkezése, lapozzon vissza, de szerintem vannak, akik emlékeznek rá. És, legnagyobb sajnálatomra, az idény második fele engem igazolt. Most remélem nem ez következik be.
FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!