Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.06.30. 19:03:54

Monti írta:
DaveN írta:olyan játékosokat kéne csak igazolni mint xavi, ini, puyol v valdes. látszik h hol nevelkedtek...
Olyat nem találsz! :D :D
De, Barca B :roll:
Csak még kisebb kiadásban:)
Bay_R93
Barça C

2008.06.30. 19:03:42

Hlebet is el kell felejteni nem tom mit látt benne a vezetőség... :roll: :roll: :roll: :roll:
Monti
Jugador d'estrella

2008.06.30. 19:03:29

Szerintem még a Zenit vezetői is kuncogtak amikor ezt mondták :D /arsavin =messi,na nee/

De ennél jobban nem tudták volna érzékeltetni ,hogy mennyit ér nekik.
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
DaveN
Jugador del Barça

2008.06.30. 19:02:21

Monti írta:
DaveN írta:olyan játékosokat kéne csak igazolni mint xavi, ini, puyol v valdes. látszik h hol nevelkedtek...
hát azér van pár pl amit stefanl10 írt: hleb
de nem ő az egyetlen...
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.30. 18:58:26

húha, most olvastam ezt az Arsavin-Messi dolgot. hát majdnem leestem a székről! azt gondoltam hogy ez az orosz "gyerek" nagyon drága lesz, de hogy ennyire?! még a csere az oké (persze nem Messivel, hanem mondjuk R10-el, bár gondolom ez is kicsit merész ötlet 8) ) de nem tudom, hogy milyen Barca játékosnak lenne kedve Spanyolország után Oroszországban játszania?! Szentpéterváron borzasztó hideg van ám 8) :lol:
mindenestre nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből az egészből, megvesszük-e Arsavint, vagy nem, ha igen, akkor mi lesz az ára?!
de azért azt el kell ismerni hogy Andrej Arsavin és Lionel Messi igazán jól mutatna egy csapatban! 8) szerintem :wink:
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.30. 18:55:20

DaveN írta:
stefanl10 írta:adebayor fölösleges ide. Úgy néz ki mintha csernobilban született volna. és nem is illik a játéka a barcába. inkább tartsuk meg etoo-t. ez a véleményem ti h vagytok ezzzel?
részben egyetértek csak eto'o pályán kívüli élete nem éppen tökéletes... de a pályán viszont 100szor jobb mint adebayor.
olyan játékosokat kéne csak igazolni mint xavi, ini, puyol v valdes. látszik h hol nevelkedtek...
Igen hleb tökéletes igazolás lenne a játéka olyan "barcás" és nincs arca ő megfelelő lenne a bal támadóközéppályás posztra.
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Subinho
Director del Fútbol

2008.06.30. 18:54:01

Az igazolásokról pár mondat:
Röpködnek a nevek, jöjjön arsavin, adebayor, hernanes, henrique, meg megvettük idén keitát, tavaly tourét... MIÉRT??? évek óta mondom: spanyolországból kell játékost igazolni, mert rengeteg jó játékos van itt! itt játszák a focit, méghozzá nem is akárhogy!!! lássuk csak, jelenleg európa legjobb csapata a spanyol, a barca pedig ismét európa legjobbja akar lenni!!! akkor gondolkodjunk el egy kicsit:
Casillas - megszerezhetetlen, tehát marad VV
Ramos - posztja egyik legjobbja, nagyot játszott az EB-n. nekünk van egy dani alvesünk, aki remélem még ramostól is jobb lesz...
Puyol - posztja egyik legjobbja és a MIÉNK!
Marchena - remekül tolta az EB-n, de nekünk van egy Militonk, így nem aggódom emiatt...
Capdevilla - ő is kifogástalanul játszott. nekünk itt van Abidal, aki finoman szólva is gyenge mostanában. érdekes lesz, mi lesz vele és a bal széllel...
David Silva - remek játékos, az EB-n bizonyított, A BARCÁBAN A HELYE!!! meg kell venni!!!
Xavi - AZ EB LEGJOBBJA ÉS A MIÉNK!!! No comment!!!
Senna - az EB legjobb vkp-ja volt!!! nem touré vagy keita kell nekünk, hanem a régóta spanyolban játszó, az európa bajnok spanyol csapat vkp-ja!!!
Iniesta - az EB másik nagy hőse és ő is a MIÉNK!!!
Torres - nagyon nagy játékos! harcos, akar, igazi center!!! nem lett volna szabad, hogy a pool.ba menjen!!! meg kellett volna szerezni!!! de ha már lemaradtunk róla, akkor itt van
Villa - első osztályú csatár!!! nem adebayorok kellenek ide, hanem Villa!!! meg kell venni!!!
és az állandó cserék:
Fabregas - jól tolta, de Xavi és Iniesta mellett nem rúgna labdába a Barcában!!!
Cazorla - ezquero sorsra jutna egy nagy csapatban...
Güiza - bizonyított!!! bárhol megállná a helyét!!! szívesen látnám a csapatban!!!

csak annyit szerettem volna ezzel az elemzéssel, hogy remek spanyol játékosok vannak, európa legjobbjai, őket kell idehozni, nem pedig afrika válogatottat csinálni a Barcából!!! én személy szerint henry-t is feláldoznám pl. torresért, vagy villáért!!! remélem laporta és társasága nem költi el az összes pénzt hulébbnél hulébb igazolásokra, hanem gondolkodik kicsit!!!
bocs, hogy hosszú voltam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Subinho 2008.06.30. 18:57:14-kor.
Monti
Jugador d'estrella

2008.06.30. 18:53:02

Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
DaveN
Jugador del Barça

2008.06.30. 18:48:42

stefanl10 írta:adebayor fölösleges ide. Úgy néz ki mintha csernobilban született volna. és nem is illik a játéka a barcába. inkább tartsuk meg etoo-t. ez a véleményem ti h vagytok ezzzel?
részben egyetértek csak eto'o pályán kívüli élete nem éppen tökéletes... de a pályán viszont 100szor jobb mint adebayor.
olyan játékosokat kéne csak igazolni mint xavi, ini, puyol v valdes. látszik h hol nevelkedtek...
DaveN
Jugador del Barça

2008.06.30. 18:46:46

nem ártana végre befejezni a védők igazolását... hernanes-t látta már vki jáccani???????? mer én még nem :oops: kell 1 irányító 1 csatár meg vki bal oldalra azt ennyi elég is
+ még párat el kéne adni
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.30. 18:45:27

adebayor fölösleges ide. Úgy néz ki mintha csernobilban született volna. és nem is illik a játéka a barcába. inkább tartsuk meg etoo-t. ez a véleményem ti h vagytok ezzzel?
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.30. 18:20:03

FCbarca19 írta:hát apám leszakad a pofám hogy mit kézel itt a kis csöves Zenit még hogy messi meg 20 millio asrhavinért

Előttem már többen kifejtették, hogy ezzel csak szimbolizálták hogy mennyire értékes Arshavin és nagyon elkérik majd az árát. Ne agódj nem gondolták Messit komolyan. Csak éppen lehet hogy 25 milláért veszünk Egy Arshavin nevű zságbamacskát.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
abreu
Jugador d'estrella

2008.06.30. 18:17:53

FCbarca19 írta:hát apám leszakad a pofám hogy mit kézel itt a kis csöves Zenit még hogy messi meg 20 millio asrhavinért
Fordítva. A Zenit adna 20 millát meg Arshavint Messiért :) :) 8)
De persze ettől még lehetetlen az üzlet.
Bay_R93
Barça C

2008.06.30. 18:12:45

Nem kell már több védő!!!
Kell még egy irányitő egy bal szélső meg egy csatár (talán még egy cserecsatár)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bay_R93 2008.06.30. 18:23:31-kor.
FCbarca19
Barça C

2008.06.30. 18:11:46

hát apám leszakad a pofám hogy mit kézel itt a kis csöves Zenit még hogy messi meg 20 millio asrhavinért
Manomaffia
Barça C

2008.06.30. 18:10:45

Jól látod.Sztem ő kézzel többet játszik mint lábbal (United ellen).
Amúgy védő nem kell több.Eddig KEITA kivétekéve csak védőt szereztünk.
Shevchenko meg egy vén gyökér aki mehet vissza Milanba fiatalítani a keretet:D
depth
Capitá del Barça

2008.06.30. 18:10:25

Barcaman14 írta:roni nélkül nem barca a barca!! Ő egy fantasztikus futbalista!! nem kell ide adebayor meg seva!! van henry és eto'o!! arshavinról meg annyit ha megakrjuk szerezni ugyis megfogjuk!! messit pedig egyelőre nincs az a pénz amiért elengedik a vezetők!!deco-t is megkéne tartani,elvégre aki igy futbalozik az eb-n az a barcaban is tud!!sztem csak a védelmet kell erősíteni de nagyon!! milito gyenge sztem!! jöhetne marchena mondjuk!!!az eb-n eléggé összeszokott kis páros volt!!! Mit gondoltok???
Roni nélkül is volt Barcelona, nem emlékszel? Roni nélkül is lesz.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.30. 18:06:45

Barcaman14 írta:roni nélkül nem barca a barca!! Ő egy fantasztikus futbalista!! nem kell ide adebayor meg seva!! van henry és eto'o!! arshavinról meg annyit ha megakrjuk szerezni ugyis megfogjuk!! messit pedig egyelőre nincs az a pénz amiért elengedik a vezetők!!deco-t is megkéne tartani,elvégre aki igy futbalozik az eb-n az a barcaban is tud!!sztem csak a védelmet kell erősíteni de nagyon!! milito gyenge sztem!! jöhetne marchena mondjuk!!!az eb-n eléggé összeszokott kis páros volt!!! Mit gondoltok???
Enyhén szólva konzervatív vagy. És 2 rossz idény után az ien gondolkodás nem kifizetődő, különben jön a 3. és azt senki sem szeretné. És amíg nem itt jácott Ronaldinho addig is volt barca. Csak jövőre kell egy új vezéregyéniség. Amikor Guardiolás barcának vége lett pár jó év után, után összejött egy új. 5 év után megint kell egy új Barcelona és ez így van rendjén.

Szóval Deco, Ronaldinho,(Eto'o) és a többi már eltávozott játékosnak lejárt az ideje.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.06.30. 17:59:56

roni nélkül nem barca a barca!! Ő egy fantasztikus futbalista!! nem kell ide adebayor meg seva!! van henry és eto'o!! arshavinról meg annyit ha megakrjuk szerezni ugyis megfogjuk!! messit pedig egyelőre nincs az a pénz amiért elengedik a vezetők!!deco-t is megkéne tartani,elvégre aki igy futbalozik az eb-n az a barcaban is tud!!sztem csak a védelmet kell erősíteni de nagyon!! milito gyenge sztem!! jöhetne marchena mondjuk!!!az eb-n eléggé összeszokott kis páros volt!!! Mit gondoltok???
Manomaffia
Barça C

2008.06.30. 17:54:56

Ezt csak a Milanosok akarják meg a Madridosok...mindegyik csapat örülne ha Ronaldinho elmenne a Barcából,de sztem maradni fog.Visszanyeri a formáját és annyi.Meg ha Laporta bukik,akkor nincs több igazolás az idényben és Ronnie még egy párszor elpicsázza a Nyomott Realt:D
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.30. 17:53:03

Iegn lehet, de sajnos csak akkor lesz biztos amikor hivatalosan is bejelentik. Az meg még lehet 1 hónap vagy több...
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.30. 17:50:14

xbalix írta:
norbert55 írta:Naon úgy fest h Ronnie mégis a Milanba megy.Deco a Chelsea-be.Eto'o meg véleményem szerint az Interbe.Ebben az a gáz h tudják h Eto'o-t ebben az 5 napban elkéne adnunk és így az Inter alulértékelt árat ad Eto'o-ért.25-30 között.
ÁÁÁ :? :( Nem tudom elképzelni h Ronnie máshol játsszon. :? De komolyan. Én még mindíg imádom, csodálom őt. Nem tudom elfelejteni amit tett a klubért. Nagyon sajnálnám ha elmenne. Ő még 1 nem lesz!!! Volt Rivaldónk, Ronaldónk, Romáriónk hatalmas sztárjaink. De egyik sem volt ekkora, ő teljesen más dimenzióban futballozott, élmény volt őt látni. Minden Barca meccset megnézek, de mióta ő nincs azóta nem ugyanaz, még ha jól játszunk s nyerünk akkor sem... Nem tudom, de remélem marad és még jó lesz nálunk pár évre. Hol van már az az idő amikor rettegtek a mi R10ünkel fémjelzett Barcelonánktól? Pedig nem volt régen... Jó lenne már ha kiderülne hova megy...
Valszeg h a Milanba.

http://www.acmilan.hu/modules.php?name=News

A jobboldali cikket nézzétek.
Manomaffia
Barça C

2008.06.30. 17:48:09

Szerintem igazad van,Messiért a Barca legalább annyit kérne mint a United Ronaldoért.Ami viszon nagy hiba az átigazolásoknál,hogy nem csaptak le Samir Nasrira és a széteső Valenciára,mint például az EB-n is hatalmasat játszó David Silvára.Ronaldinho pedig nem az átigazolási piacra való,hanem az edzőterembe és vissza a kezdőbe,mert egy világsztár aki képes mégegy BL trófeát nyerni a Barcának.
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.30. 17:46:20

norbert55 írta:Naon úgy fest h Ronnie mégis a Milanba megy.Deco a Chelsea-be.Eto'o meg véleményem szerint az Interbe.Ebben az a gáz h tudják h Eto'o-t ebben az 5 napban elkéne adnunk és így az Inter alulértékelt árat ad Eto'o-ért.25-30 között.
ÁÁÁ :? :( Nem tudom elképzelni h Ronnie máshol játsszon. :? De komolyan. Én még mindíg imádom, csodálom őt. Nem tudom elfelejteni amit tett a klubért. Nagyon sajnálnám ha elmenne. Ő még 1 nem lesz!!! Volt Rivaldónk, Ronaldónk, Romáriónk hatalmas sztárjaink. De egyik sem volt ekkora, ő teljesen más dimenzióban futballozott, élmény volt őt látni. Minden Barca meccset megnézek, de mióta ő nincs azóta nem ugyanaz, még ha jól játszunk s nyerünk akkor sem... Nem tudom, de remélem marad és még jó lesz nálunk pár évre. Hol van már az az idő amikor rettegtek a mi R10ünkel fémjelzett Barcelonánktól? Pedig nem volt régen... Jó lenne már ha kiderülne hova megy...
depth
Capitá del Barça

2008.06.30. 17:40:38

OvaMind írta:Ez a csere-cikk tényleg tréfa lehet... nem Arsavint minősíti ez, Messit senkire nem cserélném.

Viszont Adebayorra nem tudom miért vagyunk annyira ráindulva. Az az ember nem a Barcelona szintje.
Akkor melyik csapat szintje? Csak egy Arsenal szint? Pfujjj.
Lezárt