De, Barca BMonti írta:Olyat nem találsz!DaveN írta:olyan játékosokat kéne csak igazolni mint xavi, ini, puyol v valdes. látszik h hol nevelkedtek...![]()

Csak még kisebb kiadásban:)
De, Barca BMonti írta:Olyat nem találsz!DaveN írta:olyan játékosokat kéne csak igazolni mint xavi, ini, puyol v valdes. látszik h hol nevelkedtek...![]()
hát azér van pár pl amit stefanl10 írt: hlebMonti írta:Olyat nem találsz!DaveN írta:olyan játékosokat kéne csak igazolni mint xavi, ini, puyol v valdes. látszik h hol nevelkedtek...![]()
Igen hleb tökéletes igazolás lenne a játéka olyan "barcás" és nincs arca ő megfelelő lenne a bal támadóközéppályás posztra.DaveN írta:részben egyetértek csak eto'o pályán kívüli élete nem éppen tökéletes... de a pályán viszont 100szor jobb mint adebayor.stefanl10 írta:adebayor fölösleges ide. Úgy néz ki mintha csernobilban született volna. és nem is illik a játéka a barcába. inkább tartsuk meg etoo-t. ez a véleményem ti h vagytok ezzzel?
olyan játékosokat kéne csak igazolni mint xavi, ini, puyol v valdes. látszik h hol nevelkedtek...
részben egyetértek csak eto'o pályán kívüli élete nem éppen tökéletes... de a pályán viszont 100szor jobb mint adebayor.stefanl10 írta:adebayor fölösleges ide. Úgy néz ki mintha csernobilban született volna. és nem is illik a játéka a barcába. inkább tartsuk meg etoo-t. ez a véleményem ti h vagytok ezzzel?
FCbarca19 írta:hát apám leszakad a pofám hogy mit kézel itt a kis csöves Zenit még hogy messi meg 20 millio asrhavinért
Fordítva. A Zenit adna 20 millát meg Arshavint MessiértFCbarca19 írta:hát apám leszakad a pofám hogy mit kézel itt a kis csöves Zenit még hogy messi meg 20 millio asrhavinért
Roni nélkül is volt Barcelona, nem emlékszel? Roni nélkül is lesz.Barcaman14 írta:roni nélkül nem barca a barca!! Ő egy fantasztikus futbalista!! nem kell ide adebayor meg seva!! van henry és eto'o!! arshavinról meg annyit ha megakrjuk szerezni ugyis megfogjuk!! messit pedig egyelőre nincs az a pénz amiért elengedik a vezetők!!deco-t is megkéne tartani,elvégre aki igy futbalozik az eb-n az a barcaban is tud!!sztem csak a védelmet kell erősíteni de nagyon!! milito gyenge sztem!! jöhetne marchena mondjuk!!!az eb-n eléggé összeszokott kis páros volt!!! Mit gondoltok???
Enyhén szólva konzervatív vagy. És 2 rossz idény után az ien gondolkodás nem kifizetődő, különben jön a 3. és azt senki sem szeretné. És amíg nem itt jácott Ronaldinho addig is volt barca. Csak jövőre kell egy új vezéregyéniség. Amikor Guardiolás barcának vége lett pár jó év után, után összejött egy új. 5 év után megint kell egy új Barcelona és ez így van rendjén.Barcaman14 írta:roni nélkül nem barca a barca!! Ő egy fantasztikus futbalista!! nem kell ide adebayor meg seva!! van henry és eto'o!! arshavinról meg annyit ha megakrjuk szerezni ugyis megfogjuk!! messit pedig egyelőre nincs az a pénz amiért elengedik a vezetők!!deco-t is megkéne tartani,elvégre aki igy futbalozik az eb-n az a barcaban is tud!!sztem csak a védelmet kell erősíteni de nagyon!! milito gyenge sztem!! jöhetne marchena mondjuk!!!az eb-n eléggé összeszokott kis páros volt!!! Mit gondoltok???
Valszeg h a Milanba.xbalix írta:ÁÁÁnorbert55 írta:Naon úgy fest h Ronnie mégis a Milanba megy.Deco a Chelsea-be.Eto'o meg véleményem szerint az Interbe.Ebben az a gáz h tudják h Eto'o-t ebben az 5 napban elkéne adnunk és így az Inter alulértékelt árat ad Eto'o-ért.25-30 között.![]()
Nem tudom elképzelni h Ronnie máshol játsszon.
De komolyan. Én még mindíg imádom, csodálom őt. Nem tudom elfelejteni amit tett a klubért. Nagyon sajnálnám ha elmenne. Ő még 1 nem lesz!!! Volt Rivaldónk, Ronaldónk, Romáriónk hatalmas sztárjaink. De egyik sem volt ekkora, ő teljesen más dimenzióban futballozott, élmény volt őt látni. Minden Barca meccset megnézek, de mióta ő nincs azóta nem ugyanaz, még ha jól játszunk s nyerünk akkor sem... Nem tudom, de remélem marad és még jó lesz nálunk pár évre. Hol van már az az idő amikor rettegtek a mi R10ünkel fémjelzett Barcelonánktól? Pedig nem volt régen... Jó lenne már ha kiderülne hova megy...
ÁÁÁnorbert55 írta:Naon úgy fest h Ronnie mégis a Milanba megy.Deco a Chelsea-be.Eto'o meg véleményem szerint az Interbe.Ebben az a gáz h tudják h Eto'o-t ebben az 5 napban elkéne adnunk és így az Inter alulértékelt árat ad Eto'o-ért.25-30 között.
Akkor melyik csapat szintje? Csak egy Arsenal szint? Pfujjj.OvaMind írta:Ez a csere-cikk tényleg tréfa lehet... nem Arsavint minősíti ez, Messit senkire nem cserélném.
Viszont Adebayorra nem tudom miért vagyunk annyira ráindulva. Az az ember nem a Barcelona szintje.