Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.höz: A kulcs, h mi lehet az ember foglalkozása, milyen tetsi adotságai vannak. Ez elég sokatmondó segitség.noname írta:Halászos helyes!
LG, a másodikat ismerem, csak ott sirállyal.Enyhén morbid.De nem ártena még némi + adat, mert ennyiből lehetetlen megoldani annak, aki nem ismeri a sztorit.
Az elsőt viszont nem ismerem, ahhoz nem ártana némi kiindulási alap.
Egy gyöngyszem a Barca vs. Real topicból.Mészi írta:Szerintem a real megnyeri a bajnokságot.A barca is sok bajnoki címet nyert már de a real a világ legjobb klubja ha bl-től eltekintünk.![]()
![]()
Végülis lehet úgy helyesebb ahogy mondod, bár amikor először olvastam, akkor még azt se írták h halász vagy be lenne törve a fülke üvege.Gauchomester írta:Noname, ezt ismerem, és azt hiszem egy fontos adatot hiányosan vázoltál fel....noname írta:Hát ez a logikus és könnyű magyarázat nem jött be. :p![]()
A lényeg abban van h halász!!!Lényeges, hogy a fülke mindkét oldalán ki van törve az üveg...
Noname, ezt ismerem, és azt hiszem egy fontos adatot hiányosan vázoltál fel....noname írta:Hát ez a logikus és könnyű magyarázat nem jött be. :p![]()
A lényeg abban van h halász!!!
Nem, bár ez is ötletes, a segítségem, hogy nem csak ő tehetett a haláláról, mondhatni "megölték"....Vito írta:kötéltáncos
Hát ez a logikus és könnyű magyarázat nem jött be. :pozsimiki írta:Noname!
Azért kérdeztem,mert teljesen logikus,és könnyű magyarázata is lehet ennek így...pl.: rossz hírt kapott telefonon,amitől öngyi akart lenni,kitörte az üveget,és felvágta az ereit...
Hogy halt meg????ozsimiki írta:Egy kamionsofőrt holtan találnak egy repülőn,mellette nyitott gyógyszeres doboz.noname írta:
Egy halászt holtan találnak a telefonfülkében, elvágott erekkel, a fülke ablaka be volt törve.
![]()
Sry,de itt mi a kérdés![]()
![]()
![]()
kötéltáncosGauchomester írta:Hmm..kedvet kaptam, feldobnék én is egy kérdést:![]()
Főhősünk egy hölgy, aki minden nap átlagosan éli életét..minden reggel elindul a munkahelyére, és minden reggel lapos sarkú cipőben teszi ezt...egy nap azonban bátorkodott magas sarkú cipőt felhúzni, s akkor nem is sejtette, hogy ez megggondolatlanság volt...a nő aznap a munkahelyén meghalt...vajon mi a foglalkozása a hölgynek?...
Talán mert fényes nappal van, és a biciklis látja a kocsit?noname írta:Sötét, kivilágitatlan autó megy az úton, hang nélkül suhan. Egy kivilágítatlan kerékpáros annak ellenére, hogy nem hallja az autót, sejti, hogy nem lenne szerencsés éppen akkor átkelnie az úton. Honnan sejtette?
Egy kamionsofőrt holtan találnak egy repülőn,mellette nyitott gyógyszeres doboz.noname írta:
Egy halászt holtan találnak a telefonfülkében, elvágott erekkel, a fülke ablaka be volt törve.
Személyes véleményem szerint Juliska egy halat tart otthon, akit pont Jancsinak keresztelt el, amíg Juliska elmegy mondjuk egy nagyobb akváriumot venni Jancsi számára, az addig egy pohár vízben tartott Jancsi meghal, miután az őt "tároló" pohár összetörik.noname írta:Jancsi és Juliska egy hézban laknak, Juliska elmegy vásárolni, leesik egy pohár víz, Jancsi meghal.Miért?
Közel seRumig írta:Mivel gonosz, ebből gondolom, h biztos Jancsi fejére esik, vagy a földre, és megcsúszik a vízen, beveri a fejét, elveszti az eszméletét, a pofája pedig pont a vízbe kerül, így megfullad!? De lehet, nem ilyen morbid..noname írta:
Jancsi és Juliska egy házban laknak, Juliska elmegy vásárolni, leesik egy pohár víz, Jancsi meghal.Miért?
(ez gonosz, szegény osztálytársaim miután rájöttek úgy néztek mint aki szellemet látott
)
Mivel gonosz, ebből gondolom, h biztos Jancsi fejére esik, vagy a földre, és megcsúszik a vízen, beveri a fejét, elveszti az eszméletét, a pofája pedig pont a vízbe kerül, így megfullad!? De lehet, nem ilyen morbid..noname írta:
Jancsi és Juliska egy hézban laknak, Juliska elmegy vásárolni, leesik egy pohár víz, Jancsi meghal.Miért?
(ez gonosz, szegény osztálytársaim miután rájöttek úgy néztek mint aki szellemet látott
)
Nagyon régen hallottam ezt, de már nem tudtam, viszont rájöttem! (: Léggömbbel kelt át két ember a sivatag felett, amikor zuhanni kezdtek, kidobáltak mindent, így a ruhájukat is, de még mindig ereszkedtek le, ezért sorsot húztak, h ki ugorjon ki.... emberünk húzta a rövidebbetmusti írta:A siwatag kozepen egy halott mesztelen ferfi fekszik a homokban...kezeben 1 szalmaszal !
Hogyan es miert kerult oda....? (aki ismeri !meg! ne irjon....)