Volt már a szezonban egy jó ideig 2 pontos különbség a Barca és a Real között: 12-18.forduló között. Sőt...volt Real vezetés is. Szóval ugyanaz a feladat, mint akkor is volt: hozni a meccseket folyamatosan.
Sajnálom, hogy egy tizenakárhanyadik csapattól kaptunk ki először a szezonban, de ez még mindig jobb, mintha közvetlen riválistól. (Az Atlético ezzel ki is fújt szerintem, meglesz nekik a PD 8. hely, talán a spanyol kupa, és ennyi.)
A Real-nak most jöhet a nagyképű-periódusa, amikor azt hiszik, hogy ők a királyok - Lyon majd helyrerázza őket egy kicsit
Az viszont nem túl jó, hogy az összes rangadójukat innentől kezdve már csak otthon fogják játszani a PD-ben. Ilyenkor jó szolgálatot tesz nekik az a pár "bemákolt" meccs (At.Madrid, Almeria, Valencia, stb) az őszi fordulóban.
Mi megyünk azért a Real-hoz (bár ez nem rossz emlék), Villarreal-hoz, Sevilla-hoz, na és persze a kiesőjelölt béta-katalánokhoz (Espanyol), akik csak ellenünk tudnak egyeneset rúgni a labdába.
Nem lesz egyszerű, de én majdnem biztos vagyok benne, hogy a Madrid szerencsés meccsei vissza fognak ütni még valamikor nekik.