Először is nagy köszönet a galériáért, kedves Eurobarca!
Másrészt fantasztikus az a kép, amin Ibra és Messi együtt mosolyognak
G-Jay írta:A másik hogy szerintem pl. Eto'o-nál biztos lettem volna, hogy az első fordulótól maxon teljesít, be van illeszkedve, és van olyan jó mint Ibra. Megadjuk neki azt a 10 millás fizetést, amit most a svédnek, és hosszabbított volna. Nekem ez az opció sokkal jobban tetszett volna, de el kell fogadnom hogy ez van, viszont akkor már nem akarok minőségromlást, ergo azonnal ugyanazt fogom várni tőle amit Samu csinált eddig. Már rögtön az első meccsen. Már az első percben is. Ahogyan megérinti a lába a füvet. Máskülönben már el is mondhatom, hogy veszítettünk az üzleten. Ennyi.
Én ezt nem értem...mi az, hogy Eto'o-nál biztos lettél volna benne, hogy első perctől maxon teljesít?
Mit jelent az, hogy "maxon teljesít"?
1. Küzdést? Ibra legalább annyira fog küzdeni, mint Eto'o (ha nem jobban), mivel most kénytelen: meg kell felelnie a publikumnak, az elvárásoknak.
2. Gólokat? Miért vagy te biztos abban, hogy Eto'o gólokkal kezdte volna a szezont? Ebben sosem lehetsz biztos. Lehet, hogy épp most lenne a szűkölködős korszaka. Szóval ha a gólokra értetted - akkor ez csak a jóslás szintje marad, tehát nem lehet érvelni vele!
(Persze a küzdés is jövőbe tartozó kérdés, de mind2 játékos nagy harcos a pályán, nem hiszem, hogy kételkednünk kéne bármelyikben is)
Szóval megnyugodhatsz, Ibra az első perctől maxon fog pörögni - ami a küzdést illeti. Nekem az is elég bőven, ha 1 gyönyörű gólpasszt ad a meccsen, amire a közönség 5 percen keresztül tombolni fog.
Furcsa, hogy Barca-drukkerek vagyunk, és (elvileg) megőrülünk a gyönyörű játéktól, a csodaszép góloktól, a lehetetlennek tűnő gólpasszoktól - erre meg vannak Barca-drukkerek, akik pont Ibrának "nem adnak időt", holott ő talán az egyetlen középcsatár a világon, aki képes megütni a szemet gyönyörködtető szintet - és nem csak 10 méteren belülről hálóba pöckölni a labdát.
(Ha már jóslás...szerintem nem kell rá sokat várni, és ettől fog zúgni a Camp Nou: "Iiiiibra...Iiiiiibra")