Sanama írta:Hát elég h*lyeség ezen vitatkozni egyébként,hogy milyen csatár kell.
Eto'o ugye utolsó pár bajnoki fordulóban kicsit rosszabbul játszott.Akkor elkezdték sokan szidni stb., és erős szavak jöttek arra,hogy hiányzik belőle az,hogy magának kialakítsa a helyzeteket,távolról betaláljon(hozzáteszem pár éve ez ment neki),igaz,hogy idén erre nem sok példa volt.
Erre jön Ibrahimovic,aki ebben jeleskedik,és szerintem szenzációs csatár,mostmár nem kell ilyen csatár. Mostmár nem kell az,hogy magának alakítson ki helyzetet, távolról lőjjön.
Azért ez vicces

Azt kikérem magamnak, hogy én erősen követeltem Samun a helyzetek kialakítását, így nem változott a véleményem, tehát én nem vagyok ilyen téren nevetséges.

Azt meg kifelejtettem a mondandómból, hogy
szerintem kellene olyan csatár, így már nehezebben köthetsz bele
Ibrahimvic sztem is szenzációs játékos, csak úgy gondolom, hogy a csapatban még 5-n szenzációsan alakítanak ki helyzetet egy befejező csatárnak, így sztem inkább egy olyan kellene, aki berúgja azokat, nem kialakít magának egy másikat. ( Ne köss bele, tudom, hogy van támadási felület, túloztam, de remélem a lényeget látod, ha nem, akkor az az én idióta fogalmazásom miatt van, avagy mert annyi IQ-d van, mint egy répának, vagyis 3, de ezt nem gondolom, mert nem vagy répa

)
Ami a távoli lövést illeti, azt sztem nem csak a csatárnak kellene elvállalnia, hanem sokan másoknak is, az nem baj, ha ő is tud lőni, de Samu is tudott, csak nem nagyon alkalmazta, nem értem miért, de ez már más téma...
chi omega írta:nem értek egyet azzal, aki úgy gondolja, hogy ibrahimovic inkább árnyékék, mint igazi középcsatár. ilyen testfelépítéssel, gólérzékenységgel úgy gondolom, hogy nem kérdés, hogy nagyon is jó éknek. más kérdés, hogy a barcában nincsenek a támadósorban ennyire leszögezett pozíciók
A testfelépítés nem minden, sokszor az a kérdés, hogy hogyan játszik. Lehet a mozgása, a látása a pályán, a gondolatai sokkal inkább egy árnyékék "funkcióhoz" illenek. Nem mondom, hogy csak ott jó, de talán úgy jobb. Attól függetlenül ő is be tudja majd rúgni a labdát 5 méterről, csak kérdés, hogy úgy helyezkedik-e... Az meg igaz, hogy nincs annyira kötött pozíció ott elöl, ami komoly előny lehet, ebben bízok én is.
Az Henry-s megoldás meg elég jól hangzik, erre nem is gondoltam, pedig sokszor emlegettem hogy Henry játszhatna középen.
Na, mindegy, kicsit hülyeség így elmélkedni, de nem támadó véleményeket szívesen várok azért!