2007.09.23. 13:54:52
Mindenki arról beszél, hogy se a Lyon se a Sevilla nem jatszott jól ellenünk, mert hogy milyen 'mik is?'A lyon egy 5-1(ha jól emlékszem) után érkezett a Sevilla meg, igaz, hogy kikaptak, de az a 3-0 szerintem egyáltalán nem tükrözi az Arsenal ellni meccsüket...És különben is azt, hogy mindkét csapat beállt védekezni azt én annak tudom be, hogy lefociztuk őket, mégha igazis nem a leglátványosabb focival, de megfojtottuk őket!Szóval, sztem nem kell itt félni, jó lesz ez, és nagyon nehéz minden meccsen úgy átszani, hogy 9 ember+a kapus védekezik ellenünk!
Más:Henrynak minden tiszteletem, mert úgy játszik mint egy 19 éves akiben még benne van, hogy egy senki meg kell mutassa mennyit tud, bár ez nagyon görcsössé teszi, de 3-4-5 meccs és végre az igazi Titit látjuk majd...
Messi:Télleg nincsenek rá szavak, bár itt sokakkal ellentétben nálam nem ő a meccs ember, hanem egyértelműen Abidal!Hihetetlen az az ember, higgadt, gyors,technikás mi kell még?
Azt kell, hogy mondjam, hogy igaz az eredményeken nem annyira látszik de a mi igazolásaink az egyik legjobbra sikerültek, mind-mind nagyon jók!Mili,Yaya,Abidal már most kimagaslik a csapatból, Henry meg eddig az alázatával teszi ezt és lassan már tudásával is!
Ronaldinho:Ha hisztizik akkor No Comment, ha meg sérült remélem nézte a meccset és elgondolkozik, mert egy igazi vagy legalább egy hasonló Ronaldinhora mindig szüksége van a csapatnak...
Forca Barca