Lionel85 írta:bence-barca írta:Ezektől a videóktól kímélj minket

Ilyeneket pont az ellentétéről is lehet csinálni. Tehát nincs értelme...

Miért nincs? Szerinted adott esetben egy ilyen összeállítás nem tudná csak egy kicsit is más véleményre bírni az ellenzőinket? Nem azt mondom, hogy 180 fokos fordulatot vesz a véleményük, mert mindig lesznek irigyeink, de talán egy kis bizonyítás van arra, hogy nemcsak minket támogatnak a bírók, hanem el is vesznek tőlünk. Ilyenkor ezt képzeld el. Persze, Övrebö is van és lesz is jópár eset, ez csak egy példa arra, hogy hiba az a sok vád, amik eddig értek minket.
Válaszolok kicsit későn, most olvastam vissza
Igazából ezek nem tudatosítják az ellenzékben, h ellenünk is vannak bírói ítéletek, hanem eszükbe juttatják azt amikor minket segítenek. Szerintem egy ellenszurkoló sem néz végig egy ilyen videót, tudja úgyis, h minket inkább segítenek, mint megfosztanak a bírók. (irónia

) Igazából nekem mindegy, amíg nyerünk, de én amúgy is átvettem Pep stílusát senkinek nem szoktam panaszkodni bírók miatt, pedig lett volna okom, max Barca-s haverjaimmal megemlítjük, de aztán mindannyiunknál felejtős a téma... mert amit egyik helyen elvesznek, másik helyen visszadják)
Én például nem lennék kíváncsi egy olyan videóra, amin egy 'Real ellen fújnak' összeállítást láthatok és nem azért mert nem tisztelem őket annyira, hanem mert tudom, h
1. ez semmin nem változtat, nem fogom őket sajnálni
2. őket is sújtják-segítk az ítéletek, ugyanúgy, ahogy minket.
Tehát szerintem minden csapatnál lehet 8-10 perces videókat összeállítani az ellenük nem befújt vagy éppen jogtalanul befújt dolgokról.
Nem akarok ezen vitázni csak gondoltam bővebben kifejtem miért is írtam azt, amit