Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem,Pep kezében tartja a dolgokat és tudja,mit csinál!Nagyon sajnálnám,ha Caceres elmenne anélkül,hogy bizonyíthatta volna képességeit!gekkodan írta:...
Igaz, de Pique meg igy is rengeteget játszik, pedig sokszor bénázikPedro10 írta:Nem értem miért nem kap több lehetőséget?
Ja hátha ő levédekezi Raúlt és Higuaint!!!Pedro10 írta:No persze, attól még játszhatna néha.
No persze, attól még játszhatna néha.Mert puyol-marquez bombaformában vannak.
Mert puyol-marquez bombaformában vannak.Pedro10 írta:Nem értem miért nem kap több lehetőséget?
Hát valóban eléggé ingadozó a teljesítménye....de a híbáinak a nagy részét a tapasztalatlansága miatt követi el....sztm idővel egyre magabiztosabb lesz..legalábbis remélemLG írta:Nemtudom, h jobb-e Pique mint Caseres, de én eddig a Bernabeu gyerektől sem ájoltam el. Nagyon sok a rossz passza, könnyen zavarba hozható. Amikor gálázunk, persze nincs gond, de keményebb meccseken világosan látszik: Gyenge pont a védelemben.Zozzy 5 írta:Remélem lassan szerephez jut bajnokin is, az eddigi teljesítménye szerintem feljogosítja. Piqueval sincs bajom, ettől függetlenül szerintem annyival nem jobb, mint Cáce, mint amennyire a spanyol felé hajlik a mérleg amikor a játszott perceket nézzük.
Nemtudom, h jobb-e Pique mint Caseres, de én eddig a Bernabeu gyerektől sem ájoltam el. Nagyon sok a rossz passza, könnyen zavarba hozható. Amikor gálázunk, persze nincs gond, de keményebb meccseken világosan látszik: Gyenge pont a védelemben.Zozzy 5 írta:Remélem lassan szerephez jut bajnokin is, az eddigi teljesítménye szerintem feljogosítja. Piqueval sincs bajom, ettől függetlenül szerintem annyival nem jobb, mint Cáce, mint amennyire a spanyol felé hajlik a mérleg amikor a játszott perceket nézzük.
Egyáltalán nem róla kaptuk. Nézd vissza valahol, matchdays.eu-n biztos fent van, Rafa csúsztatta tovább.MQuC írta:... és akkor legközelebb nem kapunk róla gólt. Na jó, nem ostorozom, mert tényleg keveset játszik, és Marquez is elég rendesen alászaladt
Senki nem fog távozni. Ez egy baromság!!!! Henrique meg inkább a szélekre hajlik, nem középre! Tudtommal...norbert55 írta:Caceres nagyon jól nyomta tegnap!Caceres,Piqué,Puyol,Milito+Henrique lesz sztem jövőre a középsővédők.Rafa nemrossz idén de sztem a nyáron menni fog.
Hova menne Rafa?norbert55 írta:Caceres nagyon jól nyomta tegnap!Caceres,Piqué,Puyol,Milito+Henrique lesz sztem jövőre a középsővédők.Rafa nemrossz idén de sztem a nyáron menni fog.
Piqué jobb mint rafa. A mexikói helyére tegyük:D:D:D;););)Katalán88 írta:Az eddigi teljesítménye alapján én már betenném a kezdőbe Cácerest. Jó lenne, hogy, ha Piqué helyére kerülne be. És nagyon megérte a pénzét úgyhogy Hajrá Cáceres!!!
Mostanában ritka dolog, hogy valaki pozitívan nyilatkozik egy hsz-emmel kapcsolatban testvérem, uh legalább egy respectet megérdemelszRivaldo11 írta:Nagyon tetszett a játéka, pedig alapból belső védő, nem szélsőhátvéd, de megoldotta. Dani barátom írta még a nyáron, hogy nem kell csodálkozni az árán, mert egy tehetséges védő nem olcsó. Abszolút igaz, és ha ilyen teljesítményt tud hozni úgy, hogy nincs igazán játékban, azt hiszem elmondhatjuk hogy megérte az árát. Nagy védő lesz belőle.