1-0 a 17. percben és a Rio Avéból kiállítottak egy játékost.
És a Benficának már egy X is elég a bajnoki címhez.
Egyébként aki látta a gólt, az nem furcsálotta a kapust?

Az meg milyen mozdulat volt?

Amúgy ez a magyar bajnokság haláli..

2010. június 1. a végleges, 23 fős keret leadásának a határideje.bali 15 írta:Srácok, valaki megtudná nekem mondani hogy a résztvevő országoknak mikor/mikorra kell kihirdetni a Dél-Afrikába utazó keretet?
Én Május 11-ről hallottam.
Ronaldinho játéka miatt is fontos....
6-6matyi02 írta:Skót bajnokságba mit művelnek...![]()
85.perc : Motherwell 5 - 6 Hibernian
65.percbe 2-6volt
Kivi vok mi lesz a vége
Félek hogy a sevillai borbélyok elintézik Xavit. :sSanama írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/05/04/ ... vb-rajtra/
Remélem azért mindkettő egézségesen megy pályára majd ucsó csoport meccsen.
Azért remélem te sem hiszed el, hogy ezen döntéseket mind ő hozza, ő találja ki... Biztos áll mögötte is egy ember, mint mindenki mögött a világban. Neki megvan a neve, a tisztelete, ami elég jó eszköz bizonyos célok megvalósítására. Nekem érdekesnek tűnik picit az orosz és az ukrán futball hirtelen kivirágzása is...LG írta:De azért nem gondoltam volna, h ide is eljutunk, h ő lesz a futbal megtisztítója, a messiás![]()
Az előző témához: nagyon valószinűnek tartom, h amit bali bemásolt egy olyan ember irta, aki a mú illetve a roma végső sikeréjért szorít. Mind1, nem ez a lényeg.
Naná hogy a komoly rivalizálások a foci sava-borsa.Szánalmas? Én pl. nagyon szeretem, ha vannak komoly rivalizálások csapatok között, ez teszi pikánssá a labdarúgást.
Ne már...pedig mikor Magyarország nem kapta meg az Eb rendezést mennyire rühellte itt a nép Platinit. Aztán mikor felmerült, h szabálymódosításokkal segítse az alacsonyabb szintű bajnokságok bajnokait a Bl-be jutáshoz, ugyancsak nagyon sokan fikázták érte, h tönkreteszi a Bl színvonalát stb..Lionel85 írta:Hátha Platini új reformokat tervez és akkor megtisztul majd az európai labdarúgás. A BL-lel nagyon jó munkát végzett. És az a mottó, hogy nem engedi elüzletiesedni a futballt, nagyon szívet melengető. Bár már így is a pénz az úr nagyrészt - sajnos.
Szánalmas? Én pl. nagyon szeretem, ha vannak komoly rivalizálások csapatok között, ez teszi pikánssá a labdarúgást.Szánalmas az hogy minden héten nemcsak azért szurkolunk hogy nyerjen a csapatunk hanem azért hogy pofára essen a másik
Annyit tudok, h az olasz bajnokságot megelőzte a német és így az 1-3 angol, spanyol,német és csak a 4. az olasz.Nem rég hallottam ezt,h a németeknek lesz 4 BL-t érő helyük és az olaszoknak 3.Lionel85 írta:Van valakinek friss listája a világ legerősebb bajnokságairól?
Azért nehogy már Fehér Csaba miatt legyen bajnok a Twente...cps46 írta:Hát igen, Fehér Csaba ezt elintézte. Pedig a NAC alapjában véve nem lett volna esélytelen a Twente ellen.levproff írta:Úgy látszik, hogy Twente a bajnok.![]()
Breda kiállítás + Twente gól.Ezzel gyakorlatilag eldőlt..
Pedig az Ajax is vezet, de hiába, ha ma nyer a Twente..
szerk: Fuss el véle, bajnok a Twente!
Hát igen, Fehér Csaba ezt elintézte. Pedig a NAC alapjában véve nem lett volna esélytelen a Twente ellen.levproff írta:Úgy látszik, hogy Twente a bajnok.![]()
Breda kiállítás + Twente gól.Ezzel gyakorlatilag eldőlt..
Pedig az Ajax is vezet, de hiába, ha ma nyer a Twente..