Saviola - El Pibito

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2005.06.14. 12:24:44

ezzel tökéletesen egyetértek! elment már a levél a Klubnak? mert akkor ezt is bele kéne írni! 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.06.14. 12:23:15

Ez az,Saviolát vissza,és még Gallas,és én elégedett is lennék a kerettel.
C.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.06.14. 12:22:31

azért mostmár piszkálja a csőrőm, h itt anrizunk meg torresezünk, közben az ilyen zsugás meg parlagon van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.06.14. 12:21:20

Ya,és mindenki elfeledi hogy mennyi gólt lőtt nálunk,és mien fontosakat,én nagyon szeretném még Barca mezben látni.
C.
Charlie
Öreg Harcos

2005.06.14. 12:10:09

Saviola mindig is nagy kedvencem volt,vissza kell hozni a csapathoz,nem értem miért mellőzik.
C.
Ronaldinho22
Jugador d'estrella

2005.06.14. 11:59:30

Hát tényleg nagy áldozat volt a Savigóltól és így sem kell nekik! :evil: Én nagyon sajnálom, mert szerintem egyszer még nagyon meg fogják bánni azt hogyha el akarják adni, szerintem! Ha nem Rijkard lenne az edző akkor bizti hogy maradna! :evil:
KépKép
Boixos
Llegenda del Barça

2005.06.14. 11:30:51

megmondom őszintén, én nem voltam odáig érte. persze, h csíptem, mint talán mindegyik barca szurkoló, de nem plakátoztam ki a falakat a képeivel. viszont, ahogy olvasható, ez a gyerek nem kis áldozatot hozott azért, h ismét a Barcában játszhasson! nem rohangálnak tízesével az ilyen zsugások, akik ennyire szeretik a klubjukat. már csak ezért is túlléphetne rijkaard a csatárokról vallott előitéletein. mellesleg nem is egy féllábú, szerencsétlen alakról van szó, hanem az egyik legjobb argentin csatárról.
PUYOL-XAVI-INIESTA
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.06.14. 11:22:59

Méltatlanul mellőzik szegényt.
Ennek oka az, hogy egyrészt sokat keresett, s ezért meg akartak szabadulni tőle. A tudásához nem férhet kétség, ha megkapja a bizalmat, meg is hálálja.

Rijkaard szerint azonban a jó csatár attól jó, hogy magas és nehéz. (Larsson, Eto'o), nem pedig könnyű és kicsi (Savi, Henry)...

Nem jó ez így, egy szezont még megérdemelne, főleg hogy már nem légiós.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Boixos
Llegenda del Barça

2005.06.14. 10:53:37

Javier Saviola továbbra is vár arra, hogy Laporta felhívja, s elmondja, mik a tervei a csapat argentín csatárával. A játékos jelenleg Németországban van, ahol a Konföderációs Kupán vesz részt A prezidente azt igérte a játékosnak, hogy monacoi számüzetése nem lesz egy végleges búcsú a csapattól, de a Nyúl becenévre hallgató csatár tudja, hogy ezt nem Laporta, hanem az edzői stáb dönti el. Éppen ezért szeretné Savióla tudni, hogy mire számíthat a csapattól.
Tegnap Txiki Begiristain egy sajtótájékoztatón beszélt Pibitóról is: "Saviola ügyében annyit mondhatok, hogy mindenképpen beszélni szeretnék vele személyesen is, de az Atleticonak nagy esélye van szerződtetésére, hiszen nagyon szeretnék megszerezni a játékost."
A barcelonai el Mundo sportújság megkereste Saviola ügynökét, Alfredo Cabrerát, hogy megtudja, a piros-fehér együttes tényleg megkereste-e Saviolát: "Az Atletico-ügyről csak az újságokból értesültem, senki nem keresett meg engem vagy ügyfelemet. Az előző szezon során tényleg volt megkeresés, de ezen a nyáron még senki sem hívott. Éppen ezért nem tudunk arról, hogy az Atletioco szeretne egy szerződést ajánlani Javiernek."
Cabrera és Saviola nagyon bíznak Laporta igéretében, hiszen Laporta elment November 23-án a Monaco BL mérkőzésére, s utána meg is dícsérte a játékost, hiszen gólt lőtt a Liverpoolnak. Ráadásul három hete telefonon is beszéltek, s akkor az elnök úr azt mondta, ha rajta múlik, Saviola marad.
Az argentín a Barcában képzeli el jövőjét. A legjobb bizonyíték erre, hogy a játékos lemondott fizetésének nagy részéről, s a Gasparttal kötött 2007-ig szóló szerződését egy Laporta által szorgalmazott teljesítmény-arányos fizetésre cserélte. Éppen ezért bízott benne, hogy egy éves kölcsönjátéka után visszatérhet, de a klub mostani hozzáállása nagyon megrémítette. A prezidente ugyanis Txiki és Rijkaard kezébe adta a döntést, márpedig a Holland tréner nem igazán kedveli Pibitót.
Az Atletico mellett a Sevilla, a Villarreal a Liverpool és a Yokohama Marine is érdeklődik Saviola iránt. Egyik csapat sem kereste meg azonban a klubot, vagy a játékos ügynökét. Cabrera szerint elsősorban ügyfele sportolói érdekeit kell nézni, s nem szeretne több pénzért egy gyengébb bajnokságba, pl. Japánba igazolni.
most olvastam a Főoldalon a cikket, és kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban. a topikot azért nyitottam, mert ez az ember már bőven tett le dolgokat a Barca asztalára és úgy gondoltam, megérdemel ennyit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt