HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
tegnap éjjel az összes nemiszervem belevertem volna egy német képébe...
pokereztem. a flop után király párom volt,az ellenfélnek semmi. csak úgy nyerhetett,ha az utolsó két lapra 2db 10es vagy 2db 4es jön fel neki. és **** feljött két 10es. ennek mekkora esélye van? 0,05%? így 477ből 30. lettem és nem maradt esélyem 400$-t nyerni
pokereztem. a flop után király párom volt,az ellenfélnek semmi. csak úgy nyerhetett,ha az utolsó két lapra 2db 10es vagy 2db 4es jön fel neki. és **** feljött két 10es. ennek mekkora esélye van? 0,05%? így 477ből 30. lettem és nem maradt esélyem 400$-t nyerni
- Capon
- Llegenda del Barça
Ejjj barátom... ez szép sztori mondhatom. Jobb ha már most megszokod, hogy Te(mi) vagyunk a szemetek akár mi van! Ez az alap felállás innen indítasz.Victor_Valdes írta:Jó, én sem váltanék a rondábbik nemre.messideco írta:Na én azért ilyen radikális döntést nem hozok, legyen akárhogy is. Ha férfi vagy, légy férfi
De, eléggé felhúz, ha csuklótöréssel ülök egész nap az ambulancián, haza jövök és az fogad msn-en, hogy miért nem mentem be hozzá délelőtt...miért nem hagytam ott az ambulanciát...amikor örültem, hogy élek...![]()
Ahelyett,hogy jaj mi van veled, élsz még? stb... egyből ez...és akkor én vagyok a szhar ember... hát komolyan...
Szerk.: Felháborító, hogy 8tól 1ig ültem ott mire ellátták a csuklótörésem![]()
![]()
magyar egészség ügy...
Nem ismerem a lányt de ebből a pár sorból szépen le lehet szűrni, hogy milyen kedves és törődő lány és cseppet sem önző.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- El fanático
- Entrenador del Barça
Nő???! Milyen nő?Victor_Valdes írta:Már megfogadtam, hogy nem futok egy nő után sem, ha baja van majd szól...

Abban a korban, amiben ti vagytok, mindenki sok hibát követ el - nah, vannak akik később sem képesek semmi tanulságot leszűrni, szóval egyéne válogatja - amíg kitapasztalja a párkapcsolatok mikéntjét és hogyanját...
...de inkább nem megyek bele, mert tudnék írni hosszú oldalakon keresztül, ráadásul aligha hiszem, hogy bármit is érne, amit mondok - meg amúgy is az a legjobb, ha mindneki a saját hibáiból tanul, ha tud, mint azt már előbb is említettem.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
A kérdés csak az, hogy meddig...messideco írta:Egészségügy? Nálunk is ilyen nyugi, vagy még ilyen sincs...
S a csajjal mi a szitu? Együtt vagytok még?

Hiába szeretem én, nehéz felhúzni akinek sikerül az igen csak tehetséges... neki negyedik napja minden nap sikerül... ilyen fasságokon. Mint ha az én hibám lenne...

Már megfogadtam, hogy nem futok egy nő után sem, ha baja van majd szól...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Jugador del Barça
Azert remelem torott csukloval tudsz egy laza kapd be-t mutatni nekiVictor_Valdes írta:Jó, én sem váltanék a rondábbik nemre.messideco írta:Na én azért ilyen radikális döntést nem hozok, legyen akárhogy is. Ha férfi vagy, légy férfi
De, eléggé felhúz, ha csuklótöréssel ülök egész nap az ambulancián, haza jövök és az fogad msn-en, hogy miért nem mentem be hozzá délelőtt...miért nem hagytam ott az ambulanciát...amikor örültem, hogy élek...![]()
Ahelyett,hogy jaj mi van veled, élsz még? stb... egyből ez...és akkor én vagyok a szhar ember... hát komolyan...

- Victor_Valdes
Jó, én sem váltanék a rondábbik nemre.messideco írta:Na én azért ilyen radikális döntést nem hozok, legyen akárhogy is. Ha férfi vagy, légy férfi

De, eléggé felhúz, ha csuklótöréssel ülök egész nap az ambulancián, haza jövök és az fogad msn-en, hogy miért nem mentem be hozzá délelőtt...miért nem hagytam ott az ambulanciát...amikor örültem, hogy élek...

Szerk.: Felháborító, hogy 8tól 1ig ültem ott mire ellátták a csuklótörésem

magyar egészség ügy...
- Victor_Valdes
Mondtam már, hogy farturkász buzeráns leszek? Egyszerűbb lenne. Eszemf@szom megáll az összes ribanctól... 

- thierryhenry
- Jugador del Barça
És akkor a romák ki irtásáról ennyi talán elég is lesz!
B
B
És mit csinálsz azokkal a cigányokkal, akik a fehérekre "vadásznak" mondjuk telóért meg pénzért? Nekik lehet?MichaaBee írta:És ez feljogosít akárkit is arra, hogy "vadásszon" embertársaira?Figyelj, én itt nem azt mondom, hogy milyen arányban és mit csinálnak egyes romák, de hogy miattuk kivétel nélkül mindegyikükre rámondani, hogy ő is ilyen szerintem elég szánalmas... Nem kell általánosítani!
Lábujjak nálam is gyűrődnek rendesen.
Mióta újra focizok, folyamatosan festett valamelyik körmöm véraláfutások által.
Mióta újra focizok, folyamatosan festett valamelyik körmöm véraláfutások által.

- Messithebest
- Director del Fútbol
levproff írta:Nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy mi, de nekem már kb. 3-szor törött le a körmöm a lábamról, és egyszer sem éreztem semmi fájdalmat.. nemértem.
Az elég furcsa,nem eszel elég vitamint

Nekem még egyszer sem tört le.....Apámnak is csak 1x,de az csak azért volt,mert munka közben flexxel belevágott....

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
MichaaBee írta:És ez feljogosít akárkit is arra, hogy "vadásszon" embertársaira?csababarca írta:...Figyelj, én itt nem azt mondom, hogy milyen arányban és mit csinálnak egyes romák, de hogy miattuk kivétel nélkül mindegyikükre rámondani, hogy ő is ilyen szerintem elég szánalmas... Nem kell általánosítani!
Én hol írtam azt,hogy vadászni kell rájuk?
Én az arányokat azokról állapítottam meg,akiket láttam,hogy miként viselkednek.
És hidd el,tudom miről beszélek,mert olyan helyen lakok,ahol elég sokan vannak,plusz ahol fociztam szomszéd város( Örkény,félig idevalósi vagyok) még durvább a helyzet.
Az én családomat nem 1 és nem is 2 millió forinttal rövidítették meg a cigányok az elmúlt 20 évben.
És ez nagyon nem általánosítás,mert mindenhol ez van,és ilyenek. Nagyon kevés normális cigány család van már,és az a baj,hogy őket is utálják a saját fajtái,és nem példaként tekintenek rájuk,hanem utálattal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Victor_Valdes
Köztük élek tudom milyenek... Többségére sajnos tényleg vadászni kellene, de van egy igen vékony réteg köztük, akik példa értékűek lehetnének a többiek számára. 

És ez feljogosít akárkit is arra, hogy "vadásszon" embertársaira?csababarca írta:Az a baj,hogy mondjuk a 70%uk ilyen.
A maradék 30% meg ilyen lesz,ha a 70% egy tagjával kerül össze. Olyankor kivetkőznek magukból,előbújik az igazi vérük. Sajnos ilyenek nagy átlagban,nincs mit tenni.
És Judit jól mondta,ha a kutya megharapja őket,akkor a kutyát elaltatják,Juditék meg életük végéig fizetnék a kártérítést.

szerk.: tudom, hogy ne Te mondtad a vadászást, hanem egy másik felhasználó és én pont neki válaszoltam, aztán Te pedig arra a hszemre. Amit most írtál az nagyjából egyet tudok érteni. És én pontosan erről a tisztességes rétegről beszéltem, amiről nekem nem tisztem megállapítani, hogy milyen vastag, de azt mondom, hogy akármilyen vékony ez a réteg (mindenki egyénileg eldönti, hogy szerinte mennyire az), pont ők nem érdemlik meg azt, hogy általánosan rámondjuk az egész etnikumra, hogy ilyen. off vége, peace

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.11.16. 20:17:20-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- levproff
- Director del Fútbol
Igen az egész..az egyik beisfeketedett, a többi nem.S.Agüero írta:De az egész törött le?levproff írta:Nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy mi, de nekem már kb. 3-szor törött le a körmöm a lábamról, és egyszer sem éreztem semmi fájdalmat.. nemértem.
Nekem csak egy kicsi, de fáj.
Meg így e fog feketedni meg ilyenek lesznek vele.
Neked ilyen nem volt h befeketedett?![]()
De egyik sem fájt.

Amúgy rohadt jó téma.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.11.16. 19:19:56-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Látom itt többeknek van baja a lábujjával. Csak érdekesség képpen nekem eddig a 2 nagylábujjamat 9-szer!! műtötték azért mert betört... szóval tudom miről beszéltek. 

"Messi, Xavi és Iniesta hihetetlen dolgokra képesek a labdával...Még Play Station-on is lehetetlen megállítani őket"-Zidane
- MatyiG
- Adminisztrátor
De az egész törött le?levproff írta:Nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy mi, de nekem már kb. 3-szor törött le a körmöm a lábamról, és egyszer sem éreztem semmi fájdalmat.. nemértem.
Nekem csak egy kicsi, de fáj.
Meg így e fog feketedni meg ilyenek lesznek vele.
Neked ilyen nem volt h befeketedett?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem "kivételesen" a hátammal van bajom ismét. Ezért kellett abbahagynom az aktív focit is anno, most jelen esetben fingani nem merek. Persze az orvosok: pihentesd öcsém, pihentesd. 3 év alatt 5-ször jön elő, és 2-3 hétig tart általában.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- levproff
- Director del Fútbol
Nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy mi, de nekem már kb. 3-szor törött le a körmöm a lábamról, és egyszer sem éreztem semmi fájdalmat.. nemértem. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Uff. Az se jobb.sjd írta:Én egyszer a fél lábkörmömet vesztettem el, gyakorlatilag 90 fokos szögbe felpöndörödött. Az fincsi volt, amikor sebészeten érzéstelenítés nélkül levágták.S.Agüero írta: Gondolom másnak is volt már ilyen esete, Ő tudhatja milyen rossz.
Tatámnak meg régen az egész lábkörme letört, mert mezítláb focizott a betonon.

Fél év volt mire visszanőtt teljesen.

Én egyszer a fél lábkörmömet vesztettem el, gyakorlatilag 90 fokos szögbe felpöndörödött. Az fincsi volt, amikor sebészeten érzéstelenítés nélkül levágták.S.Agüero írta: Gondolom másnak is volt már ilyen esete, Ő tudhatja milyen rossz.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Én azt mondom hogy örülj neki hogy ez most történt, amikor jön a tél, és nem mondjuk tavasszal, amikor lehetne menni ki focizni. De biztos hogy nem lehet kellemes.S.Agüero írta:Áááá.
Tegnap játszok az udvarban, tök jó időben és rosszul léptem és az lábujjam így a lábam alá fordult és berepedt a körmöm is a lábujjamon és miközben járok a cipő így nyomja és nagyon fáj.
Tök rossz, most egy ideig nem nagyon futok meg focizok.
Még jó, h nem esett le a körmöm vagy törött el a lábujjam.![]()
Gondolom másnak is volt már ilyen esete, Ő tudhatja milyen rossz.
Minden esetre kitartás

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti