Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
20másodpercenkéntSlither írta:Én percenként törölgetek...
Egy másik...gombosmario18 írta:Mi a ....t keres itt 1 chelseas....halli haver,sztem te eltévedtél,EZ ITT NEM A TE HELYED XD
Ma megmutatjuk a kib.....londoniaknak,h ki is az az FC BARCELONA,porbatiporjuk öket,aztán majd sirva futhatnak anyucihoz,mint a REAL:D
de nagyon gyorsan mehetne...Slither írta:Amúgy is van kismillió szabálysértése...mehet a bann.
Elgurult a gyógyszerbarca19 írta:hát te chelseás tripák szted ha az nem antifoci akkor mi volt mi???????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 emberrel védekeztetek.......!!!!!!!!!!
gyökerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hu de felrántottál most remélem kiestek ellenünk most csak azért is!!!!!!!!hnap ugyanitt találkozunk aztán meglátjuk kinek lesz nagy szája!!!!!![]()
![]()
gogo barca
Caesarka írta:Te amúgy ki a francnak képzeled magad? Idejössz pofátlanul (madridistaként ráadásul) és osztod az eszet a fórumon! Húzzál vissza a madridistára a sok degenerált nyomorék közé! Neked kéne bújkálnod és nem felvágni a hatalmas real madriddal! Csoda, hogy di Stefano nem rokkant még bele abba a sz@rba, amit ti fociznak hívtok!Realista24 írta:Akkor évekig bújdostál igaz?![]()
Mehet a ban,egyáltalán nem tud viselkedni.barca007 írta:SZARHÁZI A MANUTD EZT SZTEM MINDENKI TUDJA! FORCA BARCA! A TEGNAPI MÉRKÖZÉSEN MÉG SEMMI NEM DÖLTEL GONDOLOK A MANUTD-ARSENAL MÉRKÖZÉSRE...!!!
gajeraro írta:Te idióta nem húzom le az a szánalmas ízét,de küllőmben megérdemelné,h lehúzzam meg bármit megérdemelne!!!
Mert nem vagyok akkor monitorfejű mint Te az nem azt jelenti,h 1ből tudok mindent!
Kérdés volt!!!
NEKED JÁR A TAPS!!!
OFF: vége!!!
Mehet az 1 hét szabi.barca007 írta:Hát ez a {MaRgIt} egy [auto_cenzúra] csapat nem is értem hogy mire vannak olyan nagyra szarházziak ez van visca el katalonia!!!!MESSI A LEGJOBB!!!!!
Az a legbosszantóbb hogy Csongorét is törölni akartam,de ki kellett mennemlionelmessi19 írta:Még egy Tim, és megy, csak írja be aki rá akad. 1 hét kezdetnek..
Kezdem unni a hülyeségeit..Stelios írta:És igen! socio hozzászólását töröltétek, Perreroét meg bennhagytátok! Szép volt! Nem semmi, hogy ez a barom szó nélkül beugathat mindenkinek.
Ezt is töröljétek már pls.