Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd Nedved megit sz****ja oket!Rapika írta:Az a helyzet,h talán jobb kenne a juvéval játszani...Eszter21 írta:Hát a Juve sem sokkal jobb...Rapika írta: Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...
Egy gyerek nekik szurkol,akit utálok mint a 'mit is' ? és nagyon örülnék,ha kiütné a Barca...![]()
Bár ha a következő körben történne ez meg...![]()
A Chelsea szerintem jobb ellenfél. Én nagyon utálom a Juve játékát...Rapika írta:Az a helyzet,h talán jobb kenne a juvéval játszani...Eszter21 írta:Hát a Juve sem sokkal jobb...Rapika írta: Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...
Egy gyerek nekik szurkol,akit utálok mint a 'mit is' ? és nagyon örülnék,ha kiütné a Barca...![]()
Bár ha a következő körben történne ez meg...![]()
Az a helyzet,h talán jobb kenne a juvéval játszani...Eszter21 írta:Hát a Juve sem sokkal jobb...Rapika írta:Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...Zsolti írta:Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.
Hát a Juve sem sokkal jobb...Rapika írta:Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...Zsolti írta:Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.Rapika írta: Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!
Csak nehogy a végén minket izzasztjon meg!Rapika írta:Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!real_funghi írta:Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.
Amúgy most már belõlünk sem vesz ki semmit a spanyol kupa (sajnos).
Nekünk van 50-50%,a reálnak én 25-75öt adok a juve ellen.Rapika írta:Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...Zsolti írta:Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.Rapika írta: Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!
Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...Zsolti írta:Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.Rapika írta:Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!real_funghi írta:Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.
Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.Rapika írta:Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!real_funghi írta:Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.
Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!real_funghi írta:Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.
Dusan Galis!!!Zsolti írta:Vannak nála jobb eddzők...
Igy jobb! Camacho is jo edzo volt!boggabor írta:Egy bisztos, hogy jo edzo es szerintem jovore is o lesz az edzo akar milyen szarok lesznek max kirugja a fel csapatot es Beckhamel kezdi majd es hozza majd a brazil tehetseggeketZsolti írta:Sztem elég vicces ahogíy mindíg telefonál valakivel.....jókat szoktam rajta derülni....Rapika írta: Az jó lenne,mert az azt jelentené,h a madrid rosszul játszott...
Egy bisztos, hogy jo edzo es szerintem jovore is o lesz az edzo akar milyen szarok lesznek max kirugja a fel csapatot es Beckhamel kezdi majd es hozza majd a brazil tehetsegeketZsolti írta:Sztem elég vicces ahogíy mindíg telefonál valakivel.....jókat szoktam rajta derülni....Rapika írta:Az jó lenne,mert az azt jelentené,h a madrid rosszul játszott...Stike írta:szerintetek Luxemburo meddig marad a helyén szerintem a nyarat már nem a margit vezetőedszője ként él meg
Sztem elég vicces ahogíy mindíg telefonál valakivel.....jókat szoktam rajta derülni....Rapika írta:Az jó lenne,mert az azt jelentené,h a madrid rosszul játszott...Stike írta:szerintetek Luxemburo meddig marad a helyén szerintem a nyarat már nem a margit vezetőedszője ként él meg
Nem is kell,h a bajnokságban kikapjanak!Enrique írta:Azért sztem így is szép teljesítmény tőlük ez az 1-1!!
De a lényeg tényleg a veretlenség!!