Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.05. 13:41:13

albicelesteX írta:Ebből a szempontból már várom a nyár végét!(persze még most kezdődik aztán hagy szóljon,meg szép lassan teljen!)De szeretném már nagyon látni a végleges keretet,mert ezekből a sok találgatásoktól már herótom van!! :? Pl. itt vagy egy friss a sok közül sport.es!
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Ha másra nem, de legalább arra jó lesz ez az érdeklődés, hogy a Madrid ne vegye meg bagóért Di Maria-t. Szórják csak a pénzüket :)

Egyébként nagyon örülök, hogy állítólag már előrehaladott tárgyalásokat tettünk (elmundodeportivo.es) Gregory van der Wiel ügyében. Nekem nagyon szimpatikus, és eszméletlenül hasonlít nemcsak a játéka, hanem a mozgása is Dani Alves-ére :)
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 13:31:53

MessiFan írta:ÉN írtam a hsz-t. Nem mind1 hogy a Barca hivatalos oldaláról fordítom le vagy kitalálom.. :) Inkább pszt.
Korrekt forrás-megjelölés nélkül az információ megbízhatósága a nulla felé közelít. Tanuld meg, az életben sokszor szembesülsz még ezzel.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.06.05. 13:02:14

d írta:
MessiFan írta:Nem olvastátok mit írtam?
Jah hát ha TE írtad, akkor mindjárt más. ;)
ÉN írtam a hsz-t. Nem mind1 hogy a Barca hivatalos oldaláról fordítom le vagy kitalálom.. :) Inkább pszt.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.05. 12:48:29

kristop írta:
azzal mindenki tisztában van mind a Reálnál mind nálunk hogy 50 alatt nem hozható el
ha ez így lenne, akkor eleve teljesen felesleges is volt belekezdeni a tárgyalásokba. nehogymár ötven felett adjunk érte, ilyen 55 meg 60at.. nevetséges. nekem ez a mostani 35ös ajánlat volt ilyen oké szinten.

én tényleg bírom őt, meg szeretném ha egyszer nálunk játszana, de nem létszükséglet. már így is egy kiszabott allstar csapatunk van, minden poszton klasszis játékosokkal. igazából egy csere kiegészítő középályás kellene meg egy csere hátvéd talán. ennyi. meg ha Touré megy, akkor valaki helyette.
No valószínű pont ezért nem te vagy Pep segítője :D

Egyébként ha az emlékezetem nem csal egy 35m körüli ajánlatot már tavaly is elutasított az Arsenal. Így az idei történéseket is figyelembe véve ezt az ajánlatot nem is igazán értem. De szerencsére nem én vagyok az FC Barcelona elnöke :D Cesc-nek véleményem szerint ki kéne állnia a nyilvánosság elé a és elmondani mit is szeretne, de legalább az Arsenal vezetői elé, míg nekünk eközben a következő ajánlatunknak meg alulról kéne súrólnia a 45misit hogy komolyan vegyenek minket és legyen esélyünk elhozni szvsz.
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 12:46:22

MessiFan írta:Nem olvastátok mit írtam?
Jah hát ha TE írtad, akkor mindjárt más. ;)
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.06.05. 12:44:26

Nem olvastátok mit írtam? Torresről egy szó sincs! Ibra marad szóval ne is gondoljatok bele hogy jön a Spanyol! Egyenlőre Touré és Cesc helyzete a kérdés.
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.05. 12:41:25

azzal mindenki tisztában van mind a Reálnál mind nálunk hogy 50 alatt nem hozható el
ha ez így lenne, akkor eleve teljesen felesleges is volt belekezdeni a tárgyalásokba. nehogymár ötven felett adjunk érte, ilyen 55 meg 60at.. nevetséges. nekem ez a mostani 35ös ajánlat volt ilyen oké szinten.

én tényleg bírom őt, meg szeretném ha egyszer nálunk játszana, de nem létszükséglet. már így is egy kiszabott allstar csapatunk van, minden poszton klasszis játékosokkal. igazából egy csere kiegészítő középályás kellene meg egy csere hátvéd talán. ennyi. meg ha Touré megy, akkor valaki helyette.
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 12:31:40

kristop írta:az így megvan, hogy az Arsenal nem azt mondta, hogy ez az ajánlat kevés fiúk, hanem hogy nem, nem adjuk el, nem fogunk tárgyalásokat se kezdeni?
És azt gondolod, hogy nem tudnánk egy megfelelő összegről szóló faxot küldeni nekik, ami után mégis tárgyalóképesek lennének?
Gyerekek, ez üzlet, politika, itt még azt sem kell elhinni ha kérdeznek...
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.05. 12:29:58

kristop írta:szerencsére azért ennél tapasztaltabb emberek ülnek a vezetőségnél, hogy egy kósza hírre egyből emeljenek az ajánlatukon. azon nem gondolkoztatok, hogy talán pont ez a cél ezzel a hírrel, hogy Fabregas árát feljebbtornásszák?
Ez pontosan így van na de tudod h mi az amit ajánlani tudnak neki, ill. mi az amire ő nemet mond vagy rábólint? Kell nekünk ez a rizikó? Kicsit elbeszélünk egymás melett ne OFF-oljunk. 2-3 oldallal korábban bőven leírtam az álláspontom ha valakit érdekel. Én csak aggódom egy picit, lépni kéne Cesc ügyben mielőtt késő lesz. ON
neked is ezt tudom mondani. mi az hogy lépnünk? dobjunk ki az ablakon 10 - 20 milliót csakmert néhány naivabb drukker megijed?
LOL Nem azért fognak kidobni többet, már korábban is írtam h szinte biztos h jönni fog magasabb ajánlat a második véleményem szerint 42-45 de azzal mindenki tisztában van mind a Reálnál mind nálunk hogy 50 alatt nem hozható el. Amiről én beszélek az az hogy a túlzott magabiztossággal és alacsony ajánlatokkal lemaradhatunk róla, márpedig minden jel arr amutat hogy Pep nagyon szeretné a csapatban tudni Cesc-t. Millió és egy példa van arra hogy elhalásztak játékosokat. Nem azért kell emelni mert pár drukker becsokizik LOL Jót nevettem.
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.05. 12:26:08

A Real pedig akkor is növelheti Fabregas árát, ha Cesc nemet mondana nekik. Tesznek egy (hasraütés-szerűen:) 55 millió eurós ajánlatot, akkor mondhatja az Arsenal nyugodtan, hogy "tessék, más csapat hajlandó kiadni ennyit érte, akkor ti is adjatok ki".
az így megvan, hogy az Arsenal nem azt mondta, hogy ez az ajánlat kevés fiúk, hanem hogy nem, nem adjuk el, nem fogunk tárgyalásokat se kezdeni?
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 12:24:14

Itt most az van srácok, hogy ti fenntartás nélkül elfogadjátok, amit Fabregas nyilatkozik. Én nem azt mondom, hogy nem hiszem el, csak nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem azt mondja, ami éppen neki az előnyös. Lehetséges, ha nem jön össze neki a "Barcás a szívem" dolog, akkor másfelé néz, mert az Arsenal süllyedő hajó vele együtt is. Nem ismerjük őt, nem tudhatjuk.

A Real pedig akkor is növelheti Fabregas árát, ha Cesc nemet mondana nekik. Tesznek egy (hasraütés-szerűen:) 55 millió eurós ajánlatot, akkor mondhatja az Arsenal nyugodtan, hogy "tessék, más csapat hajlandó kiadni ennyit érte, akkor ti is adjatok ki".
albicelesteX
A Vadász

2010.06.05. 12:22:49

Ebből a szempontból már várom a nyár végét!(persze még most kezdődik aztán hagy szóljon,meg szép lassan teljen!)De szeretném már nagyon látni a végleges keretet,mert ezekből a sok találgatásoktól már herótom van!! :? Pl. itt vagy egy friss a sok közül sport.es!
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.05. 12:19:47

szerencsére azért ennél tapasztaltabb emberek ülnek a vezetőségnél, hogy egy kósza hírre egyből emeljenek az ajánlatukon. azon nem gondolkoztatok, hogy talán pont ez a cél ezzel a hírrel, hogy Fabregas árát feljebbtornásszák?
Ez pontosan így van na de tudod h mi az amit ajánlani tudnak neki, ill. mi az amire ő nemet mond vagy rábólint? Kell nekünk ez a rizikó? Kicsit elbeszélünk egymás melett ne OFF-oljunk. 2-3 oldallal korábban bőven leírtam az álláspontom ha valakit érdekel. Én csak aggódom egy picit, lépni kéne Cesc ügyben mielőtt késő lesz. ON
neked is ezt tudom mondani. mi az hogy lépnünk? dobjunk ki az ablakon 10 - 20 milliót csakmert néhány naivabb drukker megijed?
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.05. 12:16:10

Perec papa hiába tornázza az árat. Itt volt Roni esete,a City adott volna érte 30 millát is de ő nem akart oda menni,igy kénytelenek voltunk a Milan-nak adni kb. 15 milláért,ennyit a tornázásról. A tornázás csak akkor működik,ha a játékos mindkét csapatba menne,vagyis oda amelyikkel a csapata meg tud egyezni,de itt erről szó sincs.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.05. 12:15:27

Fernando írta:Az, hogy Cesc ott játszik ahol akar, és nem ott ahova vezénylik. Mit nem értesz ezen? Ha hívja a Real, megállapodik a klubbal, attól még a játékos-sal, illetve ügynökével ugyanúgy meg kell állapodni. Ha pedig nem akar Cesc akkor a 2-ből 1 pont nem fog teljesülni, így nem lehet a Real játékosa. Baromi egyszerű ez.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.05. 12:14:01

d írta:Ráadásul Fabregas pozícióját is erősíti, mert mondhatja azt, hogy ha nekünk nem kell eléggé, akkor még mindig van másik jó ajánlata...
Ha így állna hozzá, akkor az első kívánságom az lenne, hogy húzzon el Madridba.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 12:10:41

Már korábban is írtam, hogy a legfőbb érv Fabregas megszerzésére, hogy semmiképp ne legyen a Realé. Elhiszem, hogy Fabregasban erős a vonzódás Barcelona felé, de el tudom képzelni, hogy lenne az a pénz, amiért ő Madridba kerülne és ez nekünk nem lenne valami jó hír.
Másrészt a Madrid érdeklődése arra is irányulhat, hogy feljebb nyomják a játékos árát, hisz ha Perec papa azt mondja, hogy ő kiad ennyit meg ennyit, akkor - ha nekünk tényleg fontos a játékos - nekünk is feljebb kell tornászni az ajánlat összegét. Ráadásul Fabregas pozícióját is erősíti, mert mondhatja azt, hogy ha nekünk nem kell eléggé, akkor még mindig van másik jó ajánlata...
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.05. 12:10:29

Az, hogy Cesc ott játszik ahol akar, és nem ott ahova vezénylik. Mit nem értesz ezen? Ha hívja a Real, megállapodik a klubbal, attól még a játékos-sal, illetve ügynökével ugyanúgy meg kell állapodni. Ha pedig nem akar Cesc akkor a 2-ből 1 pont nem fog teljesülni, így nem lehet a Real játékosa. Baromi egyszerű ez.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.05. 12:08:57

Ebben mi volt a hülyeség áruld már el aranybogaram!
Fabregas kismilliószor elmondta már, hogy semmi pénzért nem menne a Realba, erre képes vagy komolyan venni Pérez ámokfutásait.
Hol élsz te?

Miskolc
Profi futball, pénz beszél kutya ugat! De nagyon szeretném ha igazad lenne teszem hozzá nagyon gyorsan
Nem véltelenül més que un club. Ha egy sajátnevelés magasabb fizuért képes lenne elmenni a Realba, akkor alapból oda való. :wink:

(Mielőtt madrid szurkerek felkapnák a vizet, elmondanám, hogy ez vica versa is igaz. :) )
Szerinem meg ne legyünk naívak!
Szerintem meg Te vagy most naív. :)
H a t t r i c k
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.05. 12:05:24

MichaaBee írta:
SuperMessi írta:Na tessék!

szombat, 10:53 - A Marca mai száma szerint a Real Madrid a játékos nyilatkozatai ellenére megpróbálhatja elcsábítani Cesc Fabregast, amennyiben nem sikerül Gerrardot szerződtetni.

Amíg Laporta arról beszél h mennyire korrektnek érzi Cescért a 35m és h nem érti az Arsenal miért nem enged, de közben Tourét nem engedi 35 alatt szintén a játékos akarata ellenére, eközben Perez le ne tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot az Arsenalnak. El se hiszem! Lépni kéne gyerekek de rettentő gyorsan!
Gondolkozz már, mielőtt minden hülyeséget írsz... Ennyi erővel adnak 200 millát Xaviért, akkor ő is egyből elmegy? Ez nem rabszolgapiac, itt van beleszólása az alanynak, jelenesetben a játékosnak. Ezen mi nem érthető? :roll:

Mellékesen hozzátenném, hogy teljesen egyetértek Laportával. Ha meg Cesc elmenne évi 15 méterért a Realba, akkor be se tegye hozzánk a lábát soha többé.
bence0514 írta:jön vagy nem jön?
Itt olyan mindenható emberek vannak, akik sokkal hamarabb megtudnak mindent, mint a legnagyobb hírügynökségek. Egyébként meg fórumon vagy, nem msnen.

Ebben mi volt a hülyeség áruld már el aranybogaram! Hol élsz te? Profi futball, pénz beszél kutya ugat! De nagyon szeretném ha igazad lenne teszem hozzá nagyon gyorsan

Az a helyzet sajnos hogy első körbe a klubok egyeznek meg, utána meg már csak és kizárólag a játékossal kell megegyezni. És az a legkevesebb sajnos. Reggelig sorolhatnánk a példákat főleg Perezzel kapcsolatban. Higyjétek el sajnos van az a pénz... És amiért aggódom az az hogy túl magabiztosak Laportáék ill. Rosellék Cesc ügyben közben amit ajánlanak érte az elég bagó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.06.05. 12:09:57-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.05. 12:04:00

Nem jön Torres.

Szerintem meglehetne olcsóbban is úszni Mascherano-t. Most ugye Benítez repült, nincs aki megvétózhatná az eladását, csak a klubbal kell megegyezni jóformán. Szerintem 30 körül el lehetne hozni. Az reális és korrekt. Nagyjából ennyiért fogunk szerintem Touré-től is megválni, tehát költségvetésben kb ugyanott vagyunk és akkor bőven jöhet még egy Fabregas 40-ért... (bár soknak tartom).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.05. 12:02:20

Fabregas miatt ne parázzatok,egyrészt ő nem fog a Real-ba menni az tuti,legalábbis idén tuti nem,jövőre legkésöbb meg már ugyis kiköt nálunk. A másik meg ha nem tárgyal az Arsenal az eladásáról akkor a Real-al sem fog,azt meg bem csinálják meg,hogy azzal akit Cesc szeretne nem tárgyalnak,azzal ahova nem menne meg tárgyalnak,ha meg tárgyalásra kerül a sor akkor meg úgyis megegyezünk velük. No para,Cesc idén vagy jövőre de tuti jönni fog :wink:
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.05. 12:02:20

barcaloki írta:Édes mindegy mennyi pénzt tesz le Perez bácsi, ha a játékos nem akar a Realba menni. Az arsenal hiába fogadja el az ajánlatot, ha Cesc kijelenti, hogy nem érdekli a királyiak ajánlata.
Szerinem meg ne legyünk naívak!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.05. 12:01:20

SuperMessi írta:Na tessék!

szombat, 10:53 - A Marca mai száma szerint a Real Madrid a játékos nyilatkozatai ellenére megpróbálhatja elcsábítani Cesc Fabregast, amennyiben nem sikerül Gerrardot szerződtetni.

Amíg Laporta arról beszél h mennyire korrektnek érzi Cescért a 35m és h nem érti az Arsenal miért nem enged, de közben Tourét nem engedi 35 alatt szintén a játékos akarata ellenére, eközben Perez le ne tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot az Arsenalnak. El se hiszem! Lépni kéne gyerekek de rettentő gyorsan!
Gondolkozz már, mielőtt minden hülyeséget írsz... Ennyi erővel adnak 200 millát Xaviért, akkor ő is egyből elmegy? Ez nem rabszolgapiac, itt van beleszólása az alanynak, jelenesetben a játékosnak. Ezen mi nem érthető? :roll:

Mellékesen hozzátenném, hogy teljesen egyetértek Laportával. Ha meg Cesc elmenne évi 15 méterért a Realba, akkor be se tegye hozzánk a lábát soha többé.
Itt olyan mindenható emberek vannak, akik sokkal hamarabb megtudnak mindent, mint a legnagyobb hírügynökségek. Egyébként meg fórumon vagy, nem msnen.
H a t t r i c k
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.05. 12:00:03

Honnan a rákból tudnánk mi azt? Gondolkodjunk már,s ne tegyünk fel értelmetlen kérdéseket,majd kiderül jön vagy sem,SZERINTEM nem!
Lezárt