Mostanában felfedeztem,h télleg van valami ebben a globális felmelegedés dologban.Eddig nem foglalkoztatott és nem is zavart igazából de most egy "felfedezésre" jutottam...
Már egy ideje kb 3-4 éve nem emlékszem olyan hidegre amikor fázott volna az orrom meg az arcom

Mert az rendbe van,h most is vannak hidegek de egy sapka esetleg egy kesztyű és oké...viszont amikor gyerek voltam sokszor volt,h még az orrom is szétfagyott...ez már nincs.Mondjuk ez a része nem zavar a dolognak
Viszont a másik,h nincs hó az igen(ami nem feltétlenül függ össze a globális felmelegedés dologgal

csak felénk nincs).Én szeretem a havat.Amikor frankó fehér minden.Mondjuk utána a latyakot utálom de az most más kérdés.
Szóval már jó ideje nem volt huzamosabb ideig hó.Nem is emlékszem a híradóba mikor volt utoljára olyan hír,h a hó elzárt egy települést a külvilágtól...
Régen vagy 3-4 hétig egyfolytába lehetett szánkózni.Manapság meg egy napos havak vannak.Szerencsétlen unokaöcsém még csak 2 szer szánkózott életében azt már mingyár hat éves
Pedig itt a szomszédba van egy frankó domb...meg a Turulhoz is fel lehet menni szánkózni.Vagyis lehetne ha lenne hó.
Mondjuk én seggcsúszka párti vagyok...a szánkót annyira nem szeretem