Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.20. 20:17:37

Nekem se eszeveszett gyors, de tudok várni. :)
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.11.20. 20:13:05

Nekem gyors,mint mindig.. 8)
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.20. 19:56:23

Z. Iván írta:Hát jelentkezzenek mások is, ha ez a gondjuk, nekem nem lassú a fórum egyáltalán.
Nekem sem...lehet nem az oldal a hibás hanem a szolgáltatód, vagy nemtudom... :?
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.11.20. 19:51:54

Hát jelentkezzenek mások is, ha ez a gondjuk, nekem nem lassú a fórum egyáltalán.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.20. 19:47:12

Mit tudtok tenni annak érdekében, hogy a fórum töltési sebessége a csigáéról a lajhár sebességére gyorsuljon :?: Egyszerűen idegbajt kapok, hogy a topic-váltások között eltelik 0,5-1 perc - jó esetben, vagy kiírja, hogy időtúllépés miatt a kapcsolat megszakadt, ill. Critical error következett be. Ja, és nem a számítógépemmel vagy az internet-kapcsolatommal van a baj, hiszen a többi oldalak gond nélkül, pár másodperces várakozással megjelenek. Ez a probléma már több napja boldogít, és kezd telelenni a hócipőm. +Ehhez jön még, hogy belépni a fórumra csak 2-3-ik alkalommal enged - miért van ez?
Érdeklődve várom a megfejtéseket :cry:
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.11.19. 18:20:12

Azért a fanyalgóknak azt is észre kéne venniük ám,hogy ezek az emberek akik elvállalják a cikkek fordítását/írását (mint pl grecki) drága szabadidejük y energiájuk fexik benne................és ha arra gondolok hogy egyeseknek szinte mindig készenlétben kell állniuk,ha a helyzet+ a hírtelen jött a történések megkívánják AZÉRT IS, HOGY A(Z) (EURO) BARCÁSOK KEDVÉRE TEGYENEK : MINDEN ELISMERÉS ÉS KÖSZÖNET AZ ÖVÉKÉ!
Csak így tovább-mást nem tudok mondani... :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
noname
Llegenda del Barça

2007.11.19. 08:51:53

A "tutyimutyiság" nem csak arra vonatkozott h bambul a padon, hanem leginkább arra h vereség után se volt képes arra h összeszedje a csapatot, miután [auto_cenzúra] ment a játék, igenis keménynek kellett volna lenni, de ő akkor is csak bambult. :roll:
A Fifa egy szégyen
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.19. 08:51:29

Szó sincs arról, hogy gond lenne, ha nem tetszene. Mindig voltak és mindig is lesznek olyan írások, amelyek nem nyerhetik el mindenki tetszését. Ez ezzel jár. Még egyszer mondom, én nem haragszom, amiért ezt szóvátetted. Szóltam érte? Szerintem összesen arról van szó, hogy még mindig nem érted, hogy miről írtam...

Ha pedig egy aktualitással kapcsolatos "újságírói véleményre" csak legyinteni tudsz, akkor azt ajánlom, ne olvass újságot, ne olvass internetes portálokat. Mert abban is biztos vagyok, hogy ameddig világ a világ, minden egyes írott (legyen az papír alapú vagy virtuális) médiumban találkozol valakinek AZ AKTUÁLIS HíRREL KAPCSOLATOS némileg szubjektv, de a földtől el nem rugaszkodott magánvéleményével. Ez is egy ilyen volt! Részemről a téma lezárva!
kvanduk
Barça C

2007.11.19. 06:52:00

Egyszer már bocsánatot kértem, újra megteszem, mert látom hatalams problémát okoz ha valakinek nem tetszik egy írás. Bár én úgy gondolom a ha a Barcelona csapatáról szeretnék híreket megtudni akkor talán jogos elvárásom lehet (lehet,hogy nem), hogy azok tényleg hírek legyenek. mindenről lehet véleményt írni és annak pont az a lényege, hogy SAJÁT. Ebben az esetben legfeljebb legyint az ember, vagy végig sem olvassa ha nem érdekli -bár engem szokott érdekelni mások véleménye- de egy saját véleményt kiemelt hírként kezelve felrakni egy oldalra? nem tudom? Egyébként Rijkaard a BL döntőn ugyanilyen bamba volt sőt Madridban 3-0-nál is. és ha az a jó edző aki üvölt akkor zavarják el Fergussont, Wengert, Hitzfeldet, Ancelottit, Benitezt, Lippit stb. Ebben a harminc egynéhány évben amit a labdarúgásban eltöltöttem még nem igen láttam üvöltöző edzőt aki sokáig a toppon tudott volna maradni. és bárki lesz edző soha nem fog egyetlen csapat sem megnyerni minden mérkőzést amin pályára lép soha sem fog minden alkalommal brilirozni. ez egy ilyen játék tetszik nem tetszik. én akkor is barca szurkoló voltam mikor hatodikak voltak a bajnokságban akkor is az leszek ha megint azok lesznek.
jani
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.11.18. 22:31:45

kvanduk írta: Rafa nyilatkozta minapság :"Nem tesz kivételt. nincs olyan a keretben akivel nem láttam volna még üvölteni. következetes éa senkivel sem kivételez" talán Ő egy picit jobban belát a csapat öltözőjébe.
Ezt garantáltan nem nyilatkozta Márquez. Bár valamelyik bugyuta kommentátor valahonnan tényleg előszedett egyszer egy ilyen nyilatkozatot. Rijkaard soha életében nem ordítozott a játékosaival a Barcánál. SOHA! Biztos forrásból tudom, mert amikor szeptemberben interjút készítettem J. C. Unzuéval (a kapusedzővel), utána beszélgettem vele. S többek között Rijkaard habitusa is szóba került, nem az a fajta edző, aki fölemelné a hangját. Ez nem föltétlen negatívum, nézőpont kérdése, de az biztos, hogy nem ordibál senkivel.
Rivaldinho írta: Nekem ez annyia blog szagú volt, mért nem oda tetted be, ha ez úgymond "magánvélemény" nem pedig "hír". Mert Iván is azt írta h nem szurolói oldal, de ha nem szurkolói oldal, akkor nem véleméynt kéne közölni mondjuk hanem tényket, ennyierővel énis írhatok arról hogy mi lenne ha Détári lenne az edző...
...Mert a híreknek olyan tartalmuk van amivel nem egyetérteni kell, mivel azokban tények vannak, ebben valahogy mást éreztem, bár persze nem értek azér annyira hozzá, csak elmondtam éni sitt a véleményemet :wink:
Ebben részben igazad van, a blog és egy véleményt tartalmazó cikk között vékony a határvonal. De van egy alapvető újságírói közmondás féle. "A hír szent, a vélemény szabad." Le lehet írni a véleményt, csak nem olyan eltúlzott formában, mint a blog esetében. Ez az írás pedig inkább egy helyzet boncolgatása volt, a lényege egy szituáció elemzése, nem pedig bárkinek is a minősítése magánvélemény alapján. Ehhez még olvasni is alig kell tudni, egyértelmű.
Blest
Jugador d'estrella

2007.11.18. 21:12:16

Teljesen egyetértek a cikkel amit írtál grecki, és amit írtál az nem szentírás az a saját véleménye..bár lehet (jobban) kikellene hangsúlyozni ezt
Zozzy 5 írta:Grecki, a cikked megint a topfocin díszeleg :roll: :D
híres leszel ember!bááár ilyen oldalon inkább ne legyél az :roll: :?
Szerk.: ahogy nézem sehogysem leszel az, legalábbis topfocikán, mivelhogy az író nevét lefelejtették :shock: :D
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.18. 21:04:41

sztem is korrekt a cikk. az egyáltalán nem baj, ha az író a saját véleményét adja elő egy szituról, sőt! (pláne, ha ez a vélemény egyben több ezer más embernek is a véleménye). különben is ez egy olyan szitu, amiről grecki írt, amely reális lehetőségként áll fenn a barca életében, szal nem is olyan túlságosan meredek fikció.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.18. 20:41:07

Akkor utoljára.

Jani, azt ajánlom, olvasd el még egyszer. Soha egy szóval nem írtam azt, hogy mindent megnyerünk, ha Mourinho lesz az edző. Meg szép játék, stb. Vagy, ha te ezt így láttad, kérlek idézz.

Rijkaard SZERINTEM pedig igenis tutyimutyi alak, aki képtelen kemény kézzel rendet tenni a fejekben. (Eto'o hisztije, Dinho külön edzései, súlyfölöslege, a mérkőzések közötti bamba képe, a tanácstalansága. Mit vársz a játékosoktól, hogyan pörögjenek, ha kinéznek a vezérükre, és ezt látják?) Márquez meg mondhat amit akar kifelé, én meg látom a meccseken. Akkor miért nem üvölt? stb.)

Riva, akkor az eddigi cikkeimmel miért nem volt bajod? Azok is 1-1-től egyig magánvélemények voltak.

Érzékeny pontra tapintottam, ennyi. Ivánnak sem - és pár emberen kívül érdekes módon senkinek nem - volt vele baja. Sőt.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.18. 20:18:26

grecki írta: Mégis mi volt benne csúsztatás? Mi volt benne felháborító? Ez az én saját, szubjektív véleményem (mint az eddigi írásaim) volt Mourinhóval kapcsolatosan. Fikáztam benne Rijkaardot? Nem. Kritizáltam? Igen, némileg. Jogos volt? Szerintem igen.
Csúsztatás nem volt benne... Én nekem szerkezetielg tesztett.. A tartalom már annyira nem.. Nekem ez annyia blog szagú volt, mért nem oda tetted be, ha ez úgymond "magánvélemény" nem pedig "hír". Mert Iván is azt írta h nem szurolói oldal, de ha nem szurkolói oldal, akkor nem véleméynt kéne közölni mondjuk hanem tényket, ennyierővel énis írhatok arról hogy mi lenne ha Détári lenne az edző :arrow: összeveszne mindenkivel, és körülbelül mínusz 20 percel a szerződés aláírása előtt ki is rúgnák.. szal bajom nem volt vele, vagyis nem lett volna ha blog-ba írod ba, mert ez a Te Véleményed!, de amúgy sem volt rossz, csak én nem a hírekhez kéne betenni..
Mert a híreknek olyan tartalmuk van amivel nem egyetérteni kell, mivel azokban tények vannak, ebben valahogy mást éreztem, bár persze nem értek azér annyira hozzá, csak elmondtam éni sitt a véleményemet :wink: písz
kvanduk
Barça C

2007.11.18. 20:06:11

Nem akarok senkit meggyőzni az igazamról. Szerintem "TUTYIMUTYINAK" nevezni valakit az fikázás és nem kritika. főleg magyarországról fikázni a Barca edzőjét. Rafa nyilatkozta minapság :"Nem tesz kivételt. nincs olyan a keretben akivel nem láttam volna még üvölteni. következetes éa senkivel sem kivételez" talán Ő egy picit jobban belát a csapat öltözőjébe. csusztatásnak pedig azt nevezem ha fikciókat "trófeákat nyer, mindenki pazarul fog játszani stb." tényekként írok. ha ez nem csusztatás akkor jós vagy és megírhatnád a lottó nyerő számait csak nekem privát. Egyébbként nem értrem azt az idili képet a Murinho érkezésével kialakulna. mert az eddigi munkássága ezt nem támasztja alá. sem a Porto sem a Chelsee nem az a csapat volt akinek a játékától a tíz újunkat nyalogattuk volna. Szerintem ennek a tuyimutyi Franknek kicsit többet tapsoltak az elmúlt négy évben. persze ez is csak egy szubjektív vélemény. szerintem sokkal nagyobb gond jelenleg az, hogy a sikerek időszakában csak Ronaldinho kapott szabad kezet labdavesztés után és Gully valamint Eto'o is aktívan támadott vissza, most viszont két olyan csatár játszik plusszban aki szintén nem az agresszív védő munkájukról híresek. sajnos ezt még szerkezetileg nem sikerül idegenben megoldani.
jani
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.18. 20:05:47

Grecki, a cikked megint a topfocin díszeleg :roll: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.11.18. 20:09:41-kor.
kvbence
Barça C

2007.11.18. 19:33:50

Nem tudom tőlem akárkit oda ültethetnek a kis padra. ÉN Ancellotinak örülnék a legjobban de ha Mourinhot oda ültetik nem nézem meg a meccseket mert a Mourinhó féle foci egy ronda, vissza, állos, [auto_cenzúra], bunkó, PATKÁNY foci. Két éven kersztül mindenki azt mondta arra az emberre, hogy bunkó patkány és tudjátok azután az elcsalt BL mérkőzés után nem szabad oda ültetni. Elég szép győzelmet arathatott volna a Nou Campban a Chelsea felett a Barca (ha nem is szépet 2 - 1-es végeredmény lehetett volna) ha jól fúj a bíró és nem Mourinhóval beszéli meg a döntéseit. Ezt az embert akarjátok a padra, komolyan?
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.18. 12:31:23

Érdekes cikk annyi szent, pár dologban én sem értek egyet, például abban hogy nem lehet tudni előre ha Mourinho lenne az edző, akkor mindenkiből a 100%-ot hozná ki, ez a cikkben tényként van leírva, de ebben a topikban láttam hogy csak Grecki magánvéleménye. Mivel szólásszabadság van, ha így látja, oké. Nekem az fontosabb hogy ne legyünk olyan ellenszenves csapat, mint a Chelsea, ami nagyrészben Mourinho alakításainak köszönhető. Ez fontosabb mint az eredmények! (nálam)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.17. 18:06:20

varga tamás írta:(és ez nem benyalás, hanem igaz vélemény)
Úgy látom, nagyon benned maradtak a múltkoriak. így hideg fejjel belátom, kissé elvetettem a sulykot, tényleg volt benne(m) kivetnivaló. De amit mondtam, fenntartom, továbbra is ez a véleményem, túlzásba viszed a kirohanásaidat és néha lehetnél következetesebb. Még akkor is, ha bunkó voltam, amiért elnézésedet is kérem.
varga tamás írta:Hideg fejjel és meleg szívvel kell dönteni. S ez a döntés - szerintem - nem lehet más, mint Rijkaard elbocsátása, és Mourinho kispadra ültetése. Én támogatom.
Greckinek pedig gratulálok az újabb kiváló írásához :!:
Mégha egyet is értek ezzel, ismét szeretném hangsúlyozni, hogy nem erről szólt a cikk. Én csak eljátszottam azzal a gondolattal, hogy Mourinho a Barca edzője (mint ahogyan azt az újságok felhozták), és megpróbáltam logikusan végiggondolni az eshetőségeket.
Az elismerést pedig köszönöm!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.17. 17:44:43

Grecki cikke sokunk véleményével egybecseng. A cikk hangvétele korrekt, megállapításai teljes mértékben helytállóak. A szubjektivitást pedig bőven übereli az objektív szellem, a tárgyilagos kérdésekre adott pozitív válasz. A feltett kérdések helytállóak, a dilemmái a mi dilemmáink. Szépség vs eredményesség? Szimpatizmus vs kevesebb divatdrukker? Jófiúság vs keménykéz? Barát vs keménykező vezetőedző? Középút nincs - és jelen esetben ez utóbbiakra nagyobb szüksége van a klubnak és a szurkolótáborának egyaránt. Mourinho nekem sem a szívem csücske, de ez nem elsősorban s zépségről, a nyájas nyilatkozatokról szól, haenm a klubunk idei és jövőbeni szerepléséről. Hideg fejjel és meleg szívvel kell dönteni. S ez a döntés - szerintem - nem lehet más, mint Rijkaard elbocsátása, és Mourinho kispadra ültetése. Én támogatom.
Greckinek pedig gratulálok az újabb kiváló írásához :!: (és ez nem benyalás, hanem igaz vélemény)
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.11.17. 16:56:59

kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
Nem az az igazi szurkoló, aki elvakultan bízik a csapatban, hanem aki látja a hibákat is!
Már régóta téma Frank, és sok jót nem lehet róla mondani.Miuátn a keménykezűbb Ten Cate elment, ellustultak a játékosok.Ez a cikk nem csak egy szubjekt1v vélemény, hanem sokunk véleménye!
A Fifa egy szégyen
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.11.17. 16:54:33

kvanduk írta:Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot.
Grecki írásában kétségtelenül van magánvélemény, de ez hozzá tartozik az újságíráshoz. Nem tetszhet mindenkinek. De semmi valótlan nincs benne, nem állít be feltételezéseket tényként, mivel az egész szituáció és téma bizonytalan.

Az oldal pedig a tényeket közli. Sokadszor írom már le, hogy nem szurkolói oldal az Eurobarca, itt nem a szurkolók lelki világát igyekszünk stabilan tartani, hanem akármilyen tragédia történik a csapatnál, azt reálisan közöljük. Szóval ha neked nem elég pozitív az írások hangvétele, az azért van, mert nem szórakozhattál túlságosan az utóbbi meccseken sem. Ilyen egyszerű. És itt nem arról van szó, hogy mindenki elpártol a játékosok vagy edző mellől, csupán a tények olyan írásokat kényszerítenek ki belőlünk, amilyeneket.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.11.17. 16:36:48

kvanduk írta: láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
Az Angliában volt. Az egy kis csapat volt amelyiknél benne volt a pakliban. Jah és tudod: A Barca több mint egy klub! :wink:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
doki
Entrenador del Barça

2007.11.17. 16:29:23

kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.

Szerintem Grecki sokunk véleményét fogalmazta meg nagyon összeszedetten. :wink:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.11.17. 14:40:53

Probléma: Egyre lassabban jön be az oldal,aminek okát nem tudom.Más oldalak a megszokott sebességgel jönnek be,a szeretett eurobarca,ami fontosabb a többinél,pedig egyre lassabban.Ötlet? :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt