2010.06.06. 09:14:24
Én van der Wiel-nek nagyon örülnék,azok alapján amiket irtok nem rossz játékos,s még sokat fejlődhet,mert nagyon fiatal. Az a 12 milla szerintem nem olyan egetverően sok,csak az a bökkenő,hogy Azpilicueta árát is ennyire taksálták,s ennél olcsóbb megoldást szeretnénk,szóval ha az ő ára is ennyi lesz akkor nem tudom mit reagálunk rá. Lehet akkor inkább Azpilicueta-t hozzuk,vagy pedig egyiket sem s keresünk egy olcsóbbat. De szerintem nem kellene annyira garasoskodni,10-12 milla Barca szinten nem annyira nagy összeg,s egy ügyes,tehetséges játékos jönne.
Alou Diarra személyében egy rutinos játékos jönne,egyértelműen azzal a céllal,hogy bővebb legyen a padunk,mert az ő érkezésével egyértelmű lenne (nem mintha eddig nem lett volna az),hogy Busquets lesz az első számú vkp,viszont Diarra jó helyettes lehet,nagyon felépitése van,s nem hiszem hogy puffogna ha nem lenne állandó kezdő,mert igy 29 éves korára végre egy igazi nagy csapatban szerepelhetne. Ja és ha jól forditom (bár ebbe nem vagyok biztos,mert elég alacsonynak tűnik,a kivásárlási árat nagyon magasra szokták tenni) akkor van egy 7.75 millios kivásárlási ára,ami nem sok.
Valamire nagyon spórolunk az tuti,lehet éppen Cesc-re.Mindenesetre az érdekes,hogy Laporta is,Rossell is,meg mindenki aki megszólal az ügyben 100 százalékig biztos benne,hogy jönni fog a nyáron.
Di Maria meg csak Ibra távozása esetén kerülne szóba. Egyébként ő Madridba szeretne menni,szóval ez kb. olyan lenne mint a Cesc ügy csak éppen forditva,hiába akarjuk mi ha ő a Real-ba menne.