Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem volt látványos az eset, Pirez hozzáért a bokájához, amitől kcisit hülyén ért földet a lába. Talán talpon tudiott volna maradni, ha nagyon akar, de kontaktus volt a lábak között, szóval...Nem az a 100%os 11es, de bőven megadható volt.Kamu volt?
Kamu volt?ferninho írta:újabb 11-es![]()
hát vhogy mostanában elég [auto_cenzúra] játszik magához képest is de inkább azért kezdő mert sérült Guti meg VDV is csak most épült fel.Lampiao írta: Egyébként egy kérdés! Granero eddig mgbízhatóan bépült a csapatba? Úgy értem valószínűsíthető a maradása? Mert egész jó játékosnak írták le azok akikkel beszéltem.
Nekem az kellene,amikor a madridi szurkolók megtapsolják Ronaldinho-t!Colos írta:Na ez engem is nagyon érdekelne! Igazából nem sok reményt fűzök hozzá, mert már én is kérdeztem a "videók" topikban. Amúgy az áprilisi meccsnek itt a linkje, de gondolom, Te a novemberire gondoltál.Hunter91 írta:A 2005-ös Real Madrid-Barcelona meccs megvan valakinek?
Honnan tudnám megszerezni?
Bírom ezeket a spanyol csapatokat.Rúgnak egy gólt,és ennek annyira örülnek hogy adnak egyet a másik csapatnak egyből.levproff írta:4-2.levproff írta:3-2.
ferninho írta:a TV-ben mutatták felvonalazva és köze nem volt a leshez
2-1vargaakos írta:2-0 a 21.percben. Kb ez is eldőlt.
Cr szabadrúgásból és Kaka 11es-ből a gólszerzők.
Na ez engem is nagyon érdekelne! Igazából nem sok reményt fűzök hozzá, mert már én is kérdeztem a "videók" topikban. Amúgy az áprilisi meccsnek itt a linkje, de gondolom, Te a novemberire gondoltál.Hunter91 írta:A 2005-ös Real Madrid-Barcelona meccs megvan valakinek?
Honnan tudnám megszerezni?
az elmúlt pár évtizedben az angol válogatott vicc volt és az angol focit nem a szépségéért szokták szeretni, de mégis, most már tudnak szépen is játszani, pedig ugyan ez a keret volt szinte a 2008as EB-re is lényegébe csak az edző személye változott....daffy írta:capello az angol válogatottal sem játszat szép játékot,a juvéval sem tette és a rómával sem,ilyen a stílusa,csúf,de eredményes
capello az angol válogatottal sem játszat szép játékot,a juvéval sem tette és a rómával sem,ilyen a stílusa,csúf,de eredményesszbalint88 írta: Amit Capellotól Te is és a vezetőségetek is várt, az lehetetlen. Az a keret egyszerűen alkalmatlan volt a szép és eredményes játékra egyszerre. Cap.nak 1 éve volt rá, hogy összeszedje őket, és ez sikerült is neki, csapatot formált, akik küzdenek egymásért. Meggyőződésem, hogy ha hagyják dolgozni, és a vezetőség értelmesebb embereket hoz neki, akkor jött volna a szép játék is. De mondom, abból a keretből 1 év alatt lehetetlen volt ilyesmit várni. Mindenesetre én nagyon örültem az újbóli eltávolításának...
Amit Capellotól Te is és a vezetőségetek is várt, az lehetetlen. Az a keret egyszerűen alkalmatlan volt a szép és eredményes játékra egyszerre. Cap.nak 1 éve volt rá, hogy összeszedje őket, és ez sikerült is neki, csapatot formált, akik küzdenek egymásért. Meggyőződésem, hogy ha hagyják dolgozni, és a vezetőség értelmesebb embereket hoz neki, akkor jött volna a szép játék is. De mondom, abból a keretből 1 év alatt lehetetlen volt ilyesmit várni. Mindenesetre én nagyon örültem az újbóli eltávolításának...daffy írta:Capello óriási edző,ehhez kétség sem fér,DE...A helyzet az,hogy a Real Madridnak nem csak trófeákat kell nyerni,hanem szépen játszani. Már-már fontosabb az,hogy cirkuszt lásson a nép,mint az h a gladiátoruk győzzön. Persze a szép és élvezhető játékkal valamilyen szinten azért az eredmények is jönnének(persze van kivétel: Arsenal). Capello egyik csapata sem játszott/játszik szép játékot,amivel önmagában nincs gond,hiszen eredményesek,de ezt Madridban nem engedhette meg magának.Hogy miért? Ezt nem megválaszolni kell,hanem elfogadni.Egy ilyen klub,nem sok van a világon,de ez van,tovább kell lépni,mert aki nem érti az megérteni sosem fogja. Ezért el is hullott az olasz kétszer.LG írta:Az az igazság, h Capello sztem a világ legjobb edzője, aki mindig kihozza maximumot az éppen aktuális csapataiból. Akárhol is volt, munkáját mindig a sikerek jellemezték. Mint ahogy mondtam, sztem neki köszönheti a RM az utolsó két bajnoki címét, még akkor is, h a 2.-nál már nem ő volt az edző, mert a csapaton az ő munkája látszott.
Amikor átvette az angolokat, akkor egy lúzerválogatott volt, amely nem jutott ki az Ebre, azóta meg agyonvernek mindenkit, aki az útjukba kerül.
Az a véleményem,hogy a jelen küzdelmei és a siralmas játék részben még mindig köszönhető az előző elnökségnek.Annyi szemetet összehordtak a klubba,hogy az bődületes. Elvette a játékosok eszét a fehér mez és azt hiszik nem kell küzdeni,majd valaki más játszik helyettük,csak azért mert sztárokkal vannak körülvéve. Nem megbántani akarom a játékosokat,de van egy szint,mint minden csapatban,csak itt magasabb. A keretből ezt többen nem érik el,köztük: Gago,M. Diarra,Arbeloa,Drenthe,Granero és ez még csak a legalja. Tudom hogy nem lehet a keretet 11 Ronaldoból összerakni,de biztos van olyan aki képességekben nem marad el és meghalna a fehér mezért. És ez az ami nagyon kevés játékosban fedezhető fel,a küzdés. Akár ki lesz az edző,még ha Pellegrini marad is,a minimum amit elvárok,hogy mindenki szántsa fel a pályát és az utolsó lehelletig fusson. Eddig csak Ramos,Ronaldo és olykor VDV,meg persze Raúl volt az aki küzdött.Nem hiszem el,hogy évi pár millió euróért nincs valaki,aki jobban hajt és játszik,mint mondjuk Granero. Nagyon sok a probléma és jelenleg nem látok senkit,aki meg tudná oldani őket és az alagút rossz végén látszik a fény![]()
bocs ha hosszú lett