Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondtam én hogy önző, de év elején inkább magábaqn oldta meg mint passzolt. Ez változhatott, de Henry rossz teljesitményét sem csak a Levante elleni meccs után emelik ki, hanem egész évet tekintve...Bodi írta:Sztem nem önző Messi,egyre jobbak a passzai is,Bojannak is mekkora labdát adott már 1 hete.
Henry rengeteg helyzetet kihagy,bár az utóbbi meccseken helyzetbe se nagyon kerül.
Meg kell még szoknia a környezetet,nem olyan egyszerű azért egy ilyen Barcaban játszani.
Én türelmes vagyok vele,fog ő még sok örömet okozni nekünk.
Úgy lett kérlek szépen, hogy nem volt mellette egy Messi, akinek eszébejutott hogy tud gólt lőni, és mindent egymaga kíván megoldani, passzolni pedig nem annyira hajlandó! A Realban nem volt ilyen játékos! Több labdával kéne tömni Messinek is, nem pedig uazt csinálni mindig, hogy becselezi magát és rárugja, mindegy milyen szögböl (oké nagyon jól csinálja, de akkor is önző kicsit)haze71 írta:Akkor hogy a bánatba lett gólkirály RVN tavaj?????????
RVN az RVN Titi meg Titi...RVN nem volt sérült, Titi meg még most sem 100%-os...haze71 írta:Akkor hogy a bánatba lett gólkirály RVN tavaj?????????Sergi írta:Én türelmes vagyok Titi felé, elvégre 8 évet lehúzott a csontdarálóban, most még azért teljesít halványabban mert kissé idegen a stílus...De sztem tavasztól végre ismét belelendül...
Erről beszéltem, hogy nem ízlett neki annyira, nem azt, hogy egy lyukas garast sem ért. Azért is rúgta össze a port Lajcsival...Rivaldo11 írta:A nagy Rivaldo az 1999-es év 60-70 százalékában a bal oldalon játszott. Legalább is onnan indult.grecki írta: És igen, nem a bal oldalra kellene száműzni. Az még a nagy Rivaldónak sem ízlett annyira...
Az év végén aranylabdás lett...
Más kérdés, hogy sokkal jobban szeretett irányítóként játszani, de csak megoldotta valahogy a bal oldalt...
Láttad idén játszani? Nagyon jó formában van.Oleguer írta:és mégis miért?
és mégis miért?Zozzy 5 írta:plusz Decot nem lehet kihagyni...Asys írta: mondjuk eltudnám képzelni a csapatot 4-4-2 vel is :
Victor
Zambi-Puyi-Mili-Abi
Messi-Xavi-Toure-Ini
Eto'o-Henry
egy probléma lenne ezzel hogy Messi-nek többet kellene védekeznie és távolabb lenne a kaputól és hogy nem épp fejelős befejezős csatáraink vannak!
plusz Decot nem lehet kihagyni...Asys írta: mondjuk eltudnám képzelni a csapatot 4-4-2 vel is :
Victor
Zambi-Puyi-Mili-Abi
Messi-Xavi-Toure-Ini
Eto'o-Henry
egy probléma lenne ezzel hogy Messi-nek többet kellene védekeznie és távolabb lenne a kaputól és hogy nem épp fejelős befejezős csatáraink vannak!
mondjuk eltudnám képzelni a csapatot 4-4-2 vel is :Zozzy 5 írta:Henry és Eto'o is jobb középen, kérdés, hogy ki fog egyáltalán játszani, ha Eto'o is felépül, és hol...Márpedig ha Rijkaard nem ülteti le Dinho-t, akkor valaki ki fog maradni...Asys írta: Lehet hogy nem lenne rossz Henry a bal oldalon főleg ha felépül Eto'o pajtás ő középen tudja a legjobbját nyújtani míg Titi bal oldalt Abidal-al azért ismerjük el nem gyöngus!
Egyetértek Zsoltival, ennél Ő sokkal többet tud.Rivaldinho írta:Nemtom hogy vagytok vele, nagyjából mindenki itt isteniíti ( jó, persze,azér ez túlzás, meg tisztelet a kivételenk) csak a véleményem az h a majdmegtolom és csakleszvalahogy.. taktika elég [auto_cenzúra].. jó párszor ejött, mer volt 1x 2x gólkirály.. de úgy nem nehéz, h 'megfenyegette':D (sz@r szó) az arsenalban a fiatalokat hogy ha jobb hejzetben is vannak passzolják neki (ezt nyilatkozta múltkor).... sazl egy meccsen 5ből 1x csakbejön, de akkoris.. nemteccik... ötlettelen, kreatívtlan... stbstb.. nem teccik a játéka, nem örülök h itt van.. jó, most azért örülök picit h Eto lesérült (nem ennek) és ittvan ő.. de akkoris...
A nagy Rivaldo az 1999-es év 60-70 százalékában a bal oldalon játszott. Legalább is onnan indult.grecki írta: És igen, nem a bal oldalra kellene száműzni. Az még a nagy Rivaldónak sem ízlett annyira...
Henry és Eto'o is jobb középen, kérdés, hogy ki fog egyáltalán játszani, ha Eto'o is felépül, és hol...Márpedig ha Rijkaard nem ülteti le Dinho-t, akkor valaki ki fog maradni...Asys írta: Lehet hogy nem lenne rossz Henry a bal oldalon főleg ha felépül Eto'o pajtás ő középen tudja a legjobbját nyújtani míg Titi bal oldalt Abidal-al azért ismerjük el nem gyöngus!
Lehet hogy nem lenne rossz Henry a bal oldalon főleg ha felépül Eto'o pajtás ő középen tudja a legjobbját nyújtani míg Titi bal oldalt Abidal-al azért ismerjük el nem gyöngus!grecki írta:Emlékezz vissza, hogy RVN mennyire szenvedett tavaly az első néhány hónapjában. Lőtt egy négyest (ha emlékeim nem csalnak) a Levanténak, azon kívül pedig csak lődörgött a pályán, és tizenegyesből meg bepattanókból volt eredményes. Tavasszal pedig csak úgy szórta a gólokat. Eddig Henry pályaíve rettentő mód emlékeztet az előző idény Ruudjáéra, de persze ez nem azt jelenti, hogy a francia lesz a Pichichi az év végén. Mi persze örülnénk neki.haze71 írta:Akkor hogy a bánatba lett gólkirály RVN tavaj?????????
Én is azt mondom, hogy legyünk még türelmesebbek vele, Eto'o pályára lépéséig úgyis megkérdőjelezhetetlen a kezdőcsapatbeli tagsága. Legalábbis szerintem. És igen, nem a bal oldalra kellene száműzni. Az még a nagy Rivaldónak sem ízlett annyira...
Emlékezz vissza, hogy RVN mennyire szenvedett tavaly az első néhány hónapjában. Lőtt egy négyest (ha emlékeim nem csalnak) a Levanténak, azon kívül pedig csak lődörgött a pályán, és tizenegyesből meg bepattanókból volt eredményes. Tavasszal pedig csak úgy szórta a gólokat. Eddig Henry pályaíve rettentő mód emlékeztet az előző idény Ruudjáéra, de persze ez nem azt jelenti, hogy a francia lesz a Pichichi az év végén. Mi persze örülnénk neki.haze71 írta:Akkor hogy a bánatba lett gólkirály RVN tavaj?????????