varga tamás írta:Na, a sok Ronaldinho-ellenes drukkernek mondott hozzá nem értő ember örülhet, ha sikerül elüldözniük a klubtól a csapat legnagyobb, legjobb játékosát. Örömtüzeket gyújthattok, hallelújázhattok, örülhettek, hogy kiutáljátok a Barcelonából azt az embert, akinek az elmúlt évek sikereit nagyban köszönhetjük. Még büszkék is lehettek magatokra mind, akik ezért remegtek hónapok óta, és sportot űztök a gyalázásából, az utálatából, a szidalmazásából.
Én egyébként nem csodálkoznék a dolgon, hisz én sem lennék saját magam ellensége. Ki akar olyan közösséghez tartozni, amely azért él-hal, hogy fikázhassa, hogy utálja. Én is elkívánkoznék abból a csapatból, amelyik nem becsül meg.
Meg itt sokan el vannak billenve, meg vannak háborodva. Azt gondolják, hogy a 16 éves Bojan és a 19 éves dos Santos majd megnyeri nekünk a bajnokságot, és a BL-t. Ebbe kár bízni, még alkalmatlanok rá.
Ha elmegy, sokan magukba szállhatnak, és elgondolkozhatnak a továbbiakon. Ha Ő elmegy, azt hiszem a sikerek is vele mennek egy időre.
Mindegy, addig is utáljátok, gyűlöljétek, szidalmazzátok - ha ebben telik kedvetek.
Ja, biztos azért fog elmenni ha elmegy, mert ezen a magyarországi fórumon néhány embernek nem tetszett a hozzáállása. Ugyanmár...Ő ettől még vidáman elvan, és vidáman hozzá ugyan azt a szintet szinte meccsről meccsre, ami tőle nagyon kevés! Ez a fórum arra van, hogy mindenki leírja a véleményét, ettől még senki sem fog eligazolni.
A katalán sajtótól kapott kritikái éppen csak annyik, amennyik minimum kijárnak neki.
Én lennék az egyik legboldogabb, ha újra az lenne, aki. Nem hiszed el, mennyi vidit nézek róla és az igazi önmagáról. Csodálatos érzés látni, hogy mit is tud igazából.
De ha nem javul legalább egy olyan szintre, amivel nincs kétség a kezdőben lévő helyéről, akkor pad, utánna pedig ki tudja. Amíg csak lassítja és hátráltatja a játékunk, nincs miről beszélni...