Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EnnyiFernando írta:Így legyen 5-ösöm a lottón. Tudtam, hogy lehasalnak a Madrid előtt... Ezek a hitvány féreg csapatok (Atma, Villarreal, Valencia) csak ellenünk tudnak vmit mutatni...
úgylegyen!!!Enrique írta:Ez egy jó meglátás, az első felével egyet is értek. Ha teret ad nekik az ellenfél, és jól kijön nekik a lépés, szinte lehetetlen megállítani őket.mess2009 írta:egy dolgot nem lehet(sajnos) elvitatni:
a Madrid villámgyors!!
már régen figyelem, az idény első felében többnyire csak az egyes játékosok külön-külön meglévő gyorsasága dominált, most láthattuk a csapatot is rendkívül korszerű szélvészgyors támadásokkal operálni.
őszintén megmondom, látva ezt a meccset rosszak az előérzeteim.....
Viszont, ami miatt kevésbé félek: ha nincs náluk a labda, hiába próbálnak futni. Mert a labda a Barcánál van/lesz.
Ez egy jó meglátás, az első felével egyet is értek. Ha teret ad nekik az ellenfél, és jól kijön nekik a lépés, szinte lehetetlen megállítani őket.mess2009 írta:egy dolgot nem lehet(sajnos) elvitatni:
a Madrid villámgyors!!
már régen figyelem, az idény első felében többnyire csak az egyes játékosok külön-külön meglévő gyorsasága dominált, most láthattuk a csapatot is rendkívül korszerű szélvészgyors támadásokkal operálni.
őszintén megmondom, látva ezt a meccset rosszak az előérzeteim.....
Ó hát akkor nagyon jó 2-1 re nyert a Villareal, mert mind a 2góljuk erősnek tűnt, ujra 5pont a difi, faxaElBartimaeus írta:, tehát a 6-ból csak 1 gól volt olyan gól, amitől azt lehet mondani, hogy tényleg elég erős a Madrid.
+3 téves les ítélet ami 1 az 1 lett volna a kapussal. tehát egal ha igy akarod látni2 olyan 11-st adtak meg, amit van, hogy mezőnyben sem fújnak be! 1 lesgólt lőttek,
2 olyan 11-st adtak meg, amit van, hogy mezőnyben sem fújnak be! 1 lesgólt lőttek, ebből a 3 gólból 2 mentálisan nagyon fontos pillanatban érkezett. Alapból 3 gól bőven eldönthet egy meccset, de ez még meg volt rakva egy kis csomaggal.Patrik17 írta:vicces vagy,vagy inkább szánalmas?Fernando írta:HA meg kiállnak, a bírók meg megnyerik nekik!
Asszem mesélhetnék neked a bírókról..tavalyi BL elődöntő..Messike óvása..stb.Ha ezek neked nem tűnnek fel akkor sajnálom a vita lényegtelen.
Amúgy a 2.tizi annyira nem votl tizi sőt szerintem nem votl az de elötte Ronaldotól elvettek egy szabályos gólt akkor egál.
Amúgy biztos lehetett benne mindenki hogyha most a Villareal megver minket 2:0ra két tizi góllal egyikőtök se pattogna itt a bírókról..de ha nyerünk szép játékkal,eredményes focival akkor már egyből a bíró...lefeküdtek nekik.Egy középcsapatot megvertünk 6:2re.
Nem lehet egyszer elismerned/netek hogy igen msot nyertek.de tudom nem mert csak mind a 6gól bírói segítség volt a másik kettő pedig goal of the century....
vicces vagy,vagy inkább szánalmas?Rinku írta:Fernando írta:HA meg kiállnak, a bírók meg megnyerik nekik!
az biztos, de a kapu elötti összeszokás kéne már végre, ma is a 2 kezemen nem tudom megszámolni hányszor ugrottak ki a 16os vonalán, és nem kaptak l.[auto_cenzúra] sem, hanem ment egy oldara passz.a Madrid villámgyors!!
Meg messze nem vagyunk azon a szinten, mind amit a Barca kepes jatszani.látva ezt a meccset rosszak az előérzeteim.....
Butasag.Épp ezaz, hogy ellenünk beállnak védekezni és full kontrára játszanak.
A Real ellen meg nem.
Esküszöm, ilyen lényegretörő hozzászólást már nagyon régen nem olvastam! 200%-ig egyetértek!Fernando írta:Így legyen 5-ösöm a lottón. Tudtam, hogy lehasalnak a Madrid előtt... Ezek a hitvány féreg csapatok (Atma, Villarreal, Valencia) csak ellenünk tudnak vmit mutatni...
csak abban az esetben,ha a Madrid is 1-0ra nyerne ellenünk,és a végén ugyanannyi pontunk lenne. minden más esetben az egymás elleni számítbence-barca írta: mer kitudja számítani fog-e a gólkülönbség...
sz.r volt a bíró, egész meccsen kompenzált hol ide hol oda mint egy kézimeccsen. ennek eredménye a 2. tiziJa.Nem azért kérdezetem.Csak láttam, hogy írta pár madridista.
Amúgy 2. tizenegyest akkor szokta befújni, ha nagyon egyértelmű.Ezek szerint ez közel nem volt az. Smile
De mondjuk tényleg mindegy.
Lehet hülyeség,de ha megnézed van benne valami.gergo9 írta:Ezt a hülyeséget felejtsük már elFernando írta:Így legyen 5-ösöm a lottón. Tudtam, hogy lehasalnak a Madrid előtt... Ezek a hitvány féreg csapatok (Atma, Villarreal, Valencia) csak ellenünk tudnak vmit mutatni...
naaaaaaaaaaaaaaa. azért ütöttétek őket ilyen 4-5 gólokkal.Atma
Ezt a hülyeséget felejtsük már elFernando írta:Így legyen 5-ösöm a lottón. Tudtam, hogy lehasalnak a Madrid előtt... Ezek a hitvány féreg csapatok (Atma, Villarreal, Valencia) csak ellenünk tudnak vmit mutatni...
Ez mondjuk igaz..ferninho írta:hát azért odarúgtak, de azért ha akart volna talpon marad... de előtte meg ment volna 1-1 be a kapusra és befújták lesnek ami nem volt az... de igazából tök mindegy....