ElBartimaeus írta:
Arra a meccsre tisztám emlékszem, vagyis Ibra játékára. Egész meccsen nem csinált semmit, csak lelassította az összes támadást, volt időnk visszazárni, amikor hozzákerült a labda. És ezek után meg vágott egy olyan gólt.
Úgy hívják az ilyet, hogy világklasszis - egy mozdulatukkal eldöntenek meccseket.
ElBartimaeus írta:Az összes Ibra videó, meg miegymás azt mutatja meg, hogy Ibra nagyon jókat, szépeket tud mozdulni, de nekem sose (ritkán) nyújt olyan jó átlagot, mint amit szeretnék látni a Barcában. Gyorsulhat, de eddig nem ezt láttam tőle és az egészben ez zavar. Levegőben rendkívül gyorsan reagál és szépen oldja meg, de a földön "buta". Pep mester, lesz itt még dolgod rendesen, sztem.

Nem tudom, hogy mennyire aktívan követted figyelemmel a fociját, de egyrészt az Inter taktikájából következett az, hogy vagy egyedül kellett megoldania a szitut (és akkor rávágta 30 méterről is), vagy meg kellett várnia, amíg felér a csapat - ezért, amit te helytelenül "butának" nevezel, az taktikai erény, magyarul mondva.
Ettől függetlenül tényleg lesz dolga Pepnek, ebben egyetértünk, de Ibra földön legalább annyira intelligens, mint az "égben". És ezt sokszor megmutatta, de ahhoz kellenek játszótársak is, hogy megfelelően tudjon működni.