Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varatrix
Director del Fútbol

2009.03.22. 17:32:17

A Real már vezet 1-0 ra!
Nem hagyják magukat.
Igazán kikaphatnának már a bajnokságba [-o<
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
mesca
Barça C

2009.03.20. 22:01:31

na a sorsolás alapján szerintem Mu-barca döntő lesz...
és remélem meg is nyeritek...
amúgy meg: http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=mesca
HALA MADRID...
Aprieto

2009.03.19. 23:21:13

A Bruno Alveses hír, tutifix. Már ezen pörögtök rögtön, de az hogy Ronaldo odamenjen az meg 10000%, hogy kacsa :)

Objektivitás rulez', ahogy a mai gyerekek monnyák...
IvánC
Madridista

2009.03.19. 22:55:52

Persze ez jogos, de mivel Perez indulása szinte biztosra vehető, így azért már lehet agyalni az ilyeneken.
Lehetni lehet, csak teljesen felesleges. Perez csendben dolgozik, mindig is már csak a kész dolgokkal jött elő. Aki meg a fél keret lecserélését várja az meg igyon inkább egy sört. Sokkal többet ér vele, mint ezeken gondolkozni.

Vedd kisebbre az aláírásképedet!
S.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.03.19. 18:26:20

Etooka írta:
socio66 írta:Na,jön a Pepe utód:
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 27057.html?
Ha annyi lesz és olyan lesz, mint elődje, felőlem... :lol:

pénzben már megfelel az elődjének :D
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.03.19. 18:16:41

socio66 írta:Na,jön a Pepe utód:
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 27057.html?
Ha annyi lesz és olyan lesz, mint elődje, felőlem... :lol:
.
Scumy
Jugador del Barça

2009.03.19. 17:09:48

Rivaldo11 írta:Na igen. Perez visszatér nyáron, mindenki vegye tudomásul, hogy az lesz, amit ő akar. Perez a mindenható. Odavisz, megvesz mindenkit, állítólag már Platinivel is megegyezett, jövőre nem lesz Bl, mert megkapják, perez megvette azt is. Messit, Samut, és D.Alvest csak azért nem, mert nem akarja, különben odavihetné. Európa nagy klubjainak első emberei széttárt kézzel jelzik: megjött a mindenható perez, nincs mit tenni, bele kell törődni hogy elvisz mindenkit. :lol:
Jó reggelt.
Így születnek a Legendák :!: Perez a labdarúgás Chuck Norris-a 8) ! Sőt, mihelyst lesz klónozás, egyből feltölti a Real-t 11 Chuckkal Perez atyánk, akkor lesz nemulass :twisted:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.19. 16:41:20

Mental_Theo írta:Hát már egy ilyen kezdővel is ütőképes csapat lenne a Madridból.

Casillas - Sergio R, Pepe, Garay, Marcelo - Lass - Xabi Alonso, Snejder - Robben, C.Ronaldo - Ibrahimovic

és a padon Van der Vaart ha jó formában van, meg Huntelaar azért veszélyes.
De ha a Barca megvenné esetleg Silvát meg Villát,nem lenne mitől félni:)
Valdes - Alves, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Silva, Eto'o, Messi

és akkor lenne kivel cserélgetni Villát, Krkicset, bár az az érzésem hogy Henry megy és inkább Fabregas érkezik..
Lefogadom,hogy Silva illetve Villa azért jönnének ide,hogy legyen őket kivel cserélgetni. Sőt megkockáztatom,hogy egyik sem fog jönni.
Fabregas úgy szintén. Ki helyére tennéd a kezdőbe? Henry? :)

A Real kerete meg,amit írtál. Attól,hogy Ronaldo-Ibra ,2 beképzelt csatár nem tudom,hogy milyen hatással lennének egymásra,illetve a középpálya úgy lenne rossz,ahogy....
Alonsot meg Benitez(ha marad) biztos el fogja adni
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.19. 16:33:53

Na igen. Perez visszatér nyáron, mindenki vegye tudomásul, hogy az lesz, amit ő akar. Perez a mindenható. Odavisz, megvesz mindenkit, állítólag már Platinivel is megegyezett, jövőre nem lesz Bl, mert megkapják, perez megvette azt is. Messit, Samut, és D.Alvest csak azért nem, mert nem akarja, különben odavihetné. Európa nagy klubjainak első emberei széttárt kézzel jelzik: megjött a mindenható perez, nincs mit tenni, bele kell törődni hogy elvisz mindenkit. :lol:
Jó reggelt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.19. 16:03:58

Kaká, a régi álom, Ronaldo, aki "100%, hogy jön", Alonso, Villa, Navarro/Lahm. Csak ennyi? :lol: Érdekes igazolások, aztán meglátjuk, hogy lesz-e ebből valami.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.03.19. 13:59:43

Fecooo írta:olvasd újra, ott írja utána, h rinyáldó is, tehát nem a Barca-ra gondolt, mikor a "hozzátok"-ot írta :D
Jaa, oks. Azt hittem Madridista, és a Barcára gondolt. Akkor bocsi. :oops:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.03.19. 13:56:17

Danka00792 írta:
menczel írta:meg kell hagyni van ráció abban amit mondtál. Villa sztem 90% hogy megy hozzátok (nekünk nem kell, Valencia meg csődben)
Nekünk sem kell, mivel 100% hogy Eto'o maradni fog, és nem férne be sehova.
tudtommal Menczel a "mi oldalunkon van" :D

olvasd újra, ott írja utána, h rinyáldó is, tehát nem a Barca-ra gondolt, mikor a "hozzátok"-ot írta :D
Danka00792
Director del Fútbol

2009.03.19. 13:54:13

menczel írta:meg kell hagyni van ráció abban amit mondtál. Villa sztem 90% hogy megy hozzátok (nekünk nem kell, Valencia meg csődben)
Nekünk sem kell, mivel 100% hogy Eto'o maradni fog, és nem férne be sehova.
fly20

2009.03.19. 13:19:04

Majd, ha megtörténtek az átigazolások, akkor írkáljatok, messze vannak még ezek.
Persze ez jogos, de mivel Perez indulása szinte biztosra vehető, így azért már lehet agyalni az ilyeneken.
szajko
Director del Fútbol

2009.03.19. 13:11:48

Majd, ha megtörténtek az átigazolások, akkor írkáljatok, messze vannak még ezek. :?
menczel
Entrenador del Barça

2009.03.19. 13:08:35

meg kell hagyni van ráció abban amit mondtál. Villa sztem 90% hogy megy hozzátok (nekünk nem kell, Valencia meg csődben) és ha Perez lesz akkor valószínűleg megy CR is. 100 milliós kiadásért lehetne egy jó kezdőcsapatotok, ami sztem majdnem egyenlő erős lenne a mi kezdőnkkel (persze hozzánk meg érkezik sztem egy szélső -Ribery-Silva- és egy balbekk-Lahm- amivel azért meglenne a fórunk).
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.03.19. 13:08:06

Hát már egy ilyen kezdővel is ütőképes csapat lenne a Madridból.

Casillas - Sergio R, Pepe, Garay, Marcelo - Lass - Xabi Alonso, Snejder - Robben, C.Ronaldo - Ibrahimovic

és a padon Van der Vaart ha jó formában van, meg Huntelaar azért veszélyes.
De ha a Barca megvenné esetleg Silvát meg Villát,nem lenne mitől félni:)
Valdes - Alves, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Silva, Eto'o, Messi

és akkor lenne kivel cserélgetni Villát, Krkicset, bár az az érzésem hogy Henry megy és inkább Fabregas érkezik..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
fly20

2009.03.19. 12:11:49

Mint már korábban írtam, szerintem a kezdőben legalább 6, de inkább 7 poszton is változtatni kell-mindössze Casillas, Ramos, Gago, és L.Diarra maradna kezdő a jelenlegi csapatból
Ezzel nem értek egyet.
Marcelo aki a brazil válogatottban is bizonyított párszor simán jó lenne a balhátvéd posztra, főleg hogy 2 szürő kp-al állunk fel, kell a támadó felfogású szélső hátvéd.
Gago helyére kéne egy ügysebb középpályás, Alonso sztem simán megszerezhető lenne, nemis olyan drágán.
Ramos-Pepe-Canna/Garay-Marcelo
-----------Lass--Alonso

HA érkezne egy kiváló csatár és egy klasszis szélső, akkor már ezerszer jobbak lehetnénk.
Azzal nemis számolok, hogy egy 3. klasszis érkezzen, mert sztem ennyi nem jön egy nyár alatt, de pereznél mondjuk nem lehet tudni.
Nah szval:
Robben-------------------C.R
------Huntelaar--Villa/Zlatan vagy vki más

Garay már a miénk.
Ezen felül ez 3 igazolás lenne, ebből 2 klasszis.(Nem pedig 7 poszt.)
Most nem azért de ez korántsem lehetetlen főleg, hogy Perez lesz az elnök.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.19. 11:31:06

A Calderon-Mijatovis kettős egész egyszerűen átformálta a madrid arculatát. Egy rakkolós-hajtós csapattá tette azt a realt, amelyre a technikás támadófutball volt jellemző. Középszerű emberkék( akikre jelen esetben azt kell érteni: csupán jó futballisták, ám nem klasszisok)foglalják el a kulcspozíciókat. Mint már korábban írtam, szerintem a kezdőben legalább 6, de inkább 7 poszton is változtatni kell-mindössze Casillas, Ramos, Gago, és L.Diarra maradna kezdő a jelenlegi csapatból- ha igazi Real Madridot-amely stílusban, és eredményességben is méltó lehet a hagyományokra-szeretne Perez.
Különösen nehéz dolga lesz, ha azt is nézzük, nekünk milyen csapatunk van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
fly20

2009.03.19. 11:25:35

Pontosan. Ami meg a választásokat illeti: hiba lenne Perezt újra megválaztani. Eleve ilyen visszatérések nem szoktak sikeresek lenni. Perezzel anno szép sikereket is ért el a Madrid, de hosszútávon nem jártak jól vele. Meg a klubb megitélésén is nagyon sokat rontott, a galaktikus éra óta sokan megutálták a Madridot.
Pereznek egy óriási hibája volt, nem figyelt a védekező részlegre, eladta Makalelét,(Cambiassót) aki(k)nek nem találták meg a megfelelő utódjá(ait)t.
Ezt a baklövést nem tudta helyrehozni és bele is bukott.
A védelmünkel jelenleg nincsen gond, +vannak kiváló védekező középpályásaink is, már csak 1-2 klasszis támadó hiányzik, illetve egy megfelelő nyári felkészülés, mert láthattuk a pool mennyivel gyorsabb volt nálunk.
Erre Perez a legalkalmasabb, ő tud hozni fiatal tehetségeket is(Robinho,Ramos), de klasszisokat is(nemsorolom).
Biztos vagyok benne, hogy Perez visszaállítja a klub régi hírnevét.
Nem azt mondom, hogy ő a tökéletes elnök, de a többi jelölt, illetve Calderon mellett magasan a legjobb(cikk a madridistán).
Vagy sztetek akkor ki lenne jó a csapat élére(mert azt látom hogy nem perez, nah de akkor ki)???

Perez kiváló üzletember, anyagilag nem lesz problémánk, ez is borítékolható.
Csak a legjobb emberekkel fogja körülvenni magát(fenn a cikk a madridistán)(pl Mijatovic helyett, akit mindenki utál érkezik Zizu, aki óriási tiszteletnek örvend)...
A nagyágyúkat, akiket eddig beígért eltudta hozni, szval nem a levegőbe beszél ellenben Calderonnal.
Ha tanult a hibáiból(sokan azt hiszik az volt a hiba, hogy a sok sztárt összevásárolta, de fent leírtam hogy mi volt a bibi, ez végülis már meg is van oldva), márpedig miért ne tanult volna, akkor tökéletes elnöke lehet a madridnak.
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.03.19. 09:03:24

egyszerűen sokan nem szeretjük a madridot. ennyi a lekicsinylés :) .
ja és szerintem drenthe szerintem igen is kiemelkedő tudású játékos, ugyan úgy ahogy vdv, sneijder is, bár az utóbbival nincs is sok gond. bárhova mennének ezek a playerek, maradandót alkotnának.. szvsz. csak vmi nem műxik, hála a jó Istennek.
:D
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.03.19. 08:58:21

flzoli írta:Mondjuk azt a dolgot nem igazán értem, hogy most mire fel is megy a lekicsinylés madridi irányba felőletek (tisztelet a kivételnek).

Tény, hogy nagyon gyengék vagyunk idén, és Mija + Calderon ámokfutása után mindenki tűkön ülve várja Perez érkezését. És bármennyire is el van tájolva 1-2 ember, szerintem a Real kerete még mindig nagyon erős, csak éppen 1 kis +-t kéne belevinni.

Egyébként pedig 1 félelmem van veletek kapcsolatban a jövőre nézve. Ha ne adj isten sikerülne Lahm-ot leigazolni a baloldalra, akkor senki se menti már meg az ellenfelek szélsőit az örökös hátrafutkorászástól. Szerintetek van rá reális esély vagy csak marad továbbra is a rémálmom?:D
nem tudok és nem is akarok mindenki nevében beszélni, de a magam álláspontját megoszthatom veled:

a "lekicsinylés" nem a legmegfelelőbb szó... a probléma a real-nál nem elsősorban a pályán van jelen (persze közvetve igen...)
a calderon-pedja kettős "ámokfutása" középszerű csapattá tette a real-t (Raúl-t borzalmasan sajnálom emiatt, az egyik kedvenc játékosom mégha Barca-s vagyok is...)
egy Real Madrid nem állhat fel ilyen Drenthe-félékkel, meg nem mutathat olyan játékot, mint egy olasz közép-kiscsapat... erre a legjobb példa az El Classico...(mondjuk Ramos védelmére legyen mondva, akkor érkezett és a védekezés katasztrófális volt abban az időben, először azt kellett rendbe tennie...)
a lényeg az, hogy sztem a "lekicsinylés" (utánad szabadon)elsősorban a vezetőség miatt vált lehetővé, mert mindent és (majdnem) mindenkit feláldoztak cr leigazolása érdekében... a tavalyi és tavalyi előtti bajnoki címhez (sztem) legjobban hozzájáruló játékost cserealapnak akarták felhasználni, ami háát...inkább nem mondok semmit, megértem Robinho távozásának okát...
a magam részéről úgy gondolom a spanyol bajnokságnak KELL egy erős Real, ahogy kellett volna korábban( az elmúlt két évben) egy erősebb Barca is...
még annyit zárásképpen, h sztem Perez-zel nem fogtok jól járni...
flzoli
Barça C

2009.03.18. 22:39:16

Mondjuk azt a dolgot nem igazán értem, hogy most mire fel is megy a lekicsinylés madridi irányba felőletek (tisztelet a kivételnek).

Tény, hogy nagyon gyengék vagyunk idén, és Mija + Calderon ámokfutása után mindenki tűkön ülve várja Perez érkezését. És bármennyire is el van tájolva 1-2 ember, szerintem a Real kerete még mindig nagyon erős, csak éppen 1 kis +-t kéne belevinni.

Egyébként pedig 1 félelmem van veletek kapcsolatban a jövőre nézve. Ha ne adj isten sikerülne Lahm-ot leigazolni a baloldalra, akkor senki se menti már meg az ellenfelek szélsőit az örökös hátrafutkorászástól. Szerintetek van rá reális esély vagy csak marad továbbra is a rémálmom?:D
A világválságra való tekintettel az energiaköltégek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén...

_/ Viva la REAL /_
flzoli
Barça C

2009.03.18. 22:30:05

Tiszteletem emberek!

Már egy jó ideje nézegetem az fórumozgatásotokat, mert sose árthat tudni milyen állasponton van épp a nagy ellenfél. Az infromácíó hatalom mint tudjuk:)

Hamár úgy alakult, hogy sajnos a Real-t kicsapták a BL-ből így most már nektek szurkolok, hogy végre ne egy arab vagy orosz pénzből verbúvált banda nyerje meg a legrangosabb európai kupát. Szóval mindent bele!
(És ezt most nem könnyű kimondani :wink: )
A világválságra való tekintettel az energiaköltégek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén...

_/ Viva la REAL /_
Lezárt