Itt lenne néhány kritika a látottak alapján. A pozitívumokra csak részben térnék ki (legtöbben úgyis csupán azt látták

), de azokat sem feledem.
Nem kívánom kipécézni, nem temetem, tisztában vagyok a találkozó barátságos mérkőzés mivoltával, azzal, hogy ez volt az első mérkőzése, és a kézsérülésével is, azonban ezt láttam ma (negatív értelemben) tőle, s nekem vele szemben egyébként is nagyobbak az elvárásaim.
Nos, azt gondoltam, hogy nem mutat majd túl nagy idegességet magán, még ha nyilván volt is benne némi bizsergés, ő nem az a fajta aki hagyja, hogy eluralkodjon rajta. Azonban ettől azért nagyobb harcosságot, küzdőszellemet vártam tőle. Amikor nem nála volt a labda, elég motiválatlannak, vagy kifogásként lehet mondani fáradtnak tűnt - azzal nem volt nagy gond, ha megjátszották, s kapu felé tudott fordulni. Erre leszek leginkább kíváncsi, később miként tud majd küzdeni a csapatért. Egyetlen momentumot láttam, amikor megpróbált bármiáron labdátszerezni ellenfelétől. Ezen a mérkőzésen belophatta volna magát egy kissé az én szívembe is, hogy az általam végtelenül nagyra tartott Joan Gamper emlékének címzett mérkőzésen, ami egyben az első mérkőzése, 110%-ot próbál nyújtani. Igaz a pályára lépése után technikai okokból lemaradtam 5-10 percről, illetve később a stream összeomlása miatt is azonban a többit már láthattam.
Amint volt helye megindult, ilyenkor volt szép passza is, és nem egyszer maradt magára, de azért volt, hogy kissé önző volt. Az igaz, hogy a City védelme jól zárt, míg a társak nem tudtak, vagy akartak folyamatosan rá játszani. Minden esetre statikus volt, a gyors összjátékoknál vagy lassú volt fejben, vagy megállt, s nem mozgott eléggé.
Hiába játszható meg könnyedén magasan, ha legalább ennyire nem lehet majd a földön.
Voltak olyan időszakok, amikor elsőként a beívelgetésekkel operált a gárda, nos remélem azzal együtt, hogy Ibrahimovics itt van, még nem lesz túlzott mértékú ennek a "fegyvernek" a használata, vagy erőltetése. Minden esetre úgy tűnt a játékstílus még bőven nem fekszik neki.
Három lehetőség van: valóban ideges volt, amit kétlek, vagy nem vette komolyan a meccset - amiért aztán végképp elutasító lennék vele szemben -, vagy még akármilyen klasszis, nagyon az út elején jár, s sokat kell még tanulnia, "szoknia", s jobban kell alkalmazkodnia. Ugye leginkább az átigazolása feltételeivel, illetve a személyiségével volt/van problémám, s ezekre ilyen hozzáállásal nem tud rácáfolni... lesz még ideje.
Összeségében nem volt nagy gond, leginkább a kevés mozgás és a minimális letámadás zavart.Azt viszontn em tudom modnani, hogy "csak így tovább..."