Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem tud labdát kezelni! De ma tényleg nem volt nagy számlionelmessi19 írta:Ezen a szinten megengedhetetlen szerintem, hogy valaki ennyire ne tudjon labdát kezelni.
Amúgy szörnyen játszik.
Talán mert - szinte - mindig megjátszható, leköti a védelem figyelmét és sokat mozog, ráadásul ezzel helyet is teremt.... Valladolid ellen ki tette meg????LG írta:Egyetértek, nálam is Ronaldinho volt a legjobb-öröm volt nézni a játékát. Henry....nem értem miért vagytok ugy oda tőle. A 100 százalékos zicerreiből 10-ből 1et berug, kb. aztán ő a király....Most is lőtt egy golt, aztán volt legalább 3x, h jonak tünő inditásra el sem indult, amikor meg kivezette a labdát....az röhej voltvarga tamás írta:Ivánnal nem tudok egyet érteni, hogy Henry-t nevezte meg a meccs legjobbjának. Tény, gólt lőtt, voltak jó megoldásai, de az egész meccset tekintve R10 És Iniesta sokkal jobb teljesítményt nyújtott. Szerintem.Én már Etoo visszatérését várom, akkor jobban fogom érezni magam
Egyetértek, nálam is Ronaldinho volt a legjobb-öröm volt nézni a játékát. Henry....nem értem miért vagytok ugy oda tőle. A 100 százalékos zicerreiből 10-ből 1et berug, kb. aztán ő a király....Most is lőtt egy golt, aztán volt legalább 3x, h jonak tünő inditásra el sem indult, amikor meg kivezette a labdát....az röhej voltvarga tamás írta:Ivánnal nem tudok egyet érteni, hogy Henry-t nevezte meg a meccs legjobbjának. Tény, gólt lőtt, voltak jó megoldásai, de az egész meccset tekintve R10 És Iniesta sokkal jobb teljesítményt nyújtott. Szerintem.
Szivesen látnám vhogy így őket:senzu írta:azért igen, Henry Iniestával játszik nagyon jól össze, Eto'o meg Ronaldinhoval, kiváncsi vagyok ha felépül Eto'o Rijkaard be meri-e vállalni hogy egyszerre pályán lesznek mindketten