Hmm?

Ez is nagyon tetszik! A hiba csak annyi benne, h a stadionok üresekdavidvilla77 írta: Én is megpróbálkoztam
Olyannyira jó, hogy nemsokára háttérként fog díszelegni
szerintem vagy átlátszó háttérrel csinálta, vagy olyan színűre csinálta meg a hátteret mint amilyen itt a fórumon a háttér.messideco írta:Az avádat hogy tudod ilyen színűre "gyártani"?Katalán88 írta:Új aláíráskép (lent).
1000 éve nem nyúltam a PS-hez.
FtcSikiHun! sajnos nem találok Thiago-s rendert.
Én is megpróbálkoztambence-barca írta:Szeretnék kérni egy siget, örülnék, ha valaki elvállalná
A sig a felénél függőlegesen legyen elválasztva, egyik oldalán a Barca címer háttérben a Camp Nou, másik oldalán meg a Marseille címere háttérben a Velodrome. A címerek olyan közepes méretűek legyenek
Előre is köszönöm annak, aki elvállalja!
Nagyon köszönöööm!!!sjay írta:bence-barca írta: Ha egy kicsit le tudnád kicsinyíteni a címereket és világosítani a háttért nagyon megköszönném
Am nagyon jó, köszi!
szerk.: kb a felükre kéne lekicsinyíteni őket
Valahogy így?:D
UgyeMessithebest írta:A sigek is tetszenek,de: nekem az tetszik amit ki tettél a siged mellé![]()
![]()
nagyon ötletes
![]()
bence-barca írta: Ha egy kicsit le tudnád kicsinyíteni a címereket és világosítani a háttért nagyon megköszönném
Am nagyon jó, köszi!
szerk.: kb a felükre kéne lekicsinyíteni őket
Ha egy kicsit le tudnád kicsinyíteni a címereket és világosítani a háttért nagyon megköszönnémsjay írta:Megpróbálkoztam a kéréseddel, ez sült ki belőle:bence-barca írta:Szeretnék kérni egy siget, örülnék, ha valaki elvállalná
A sig a felénél függőlegesen legyen elválasztva, egyik oldalán a Barca címer háttérben a Camp Nou, másik oldalán meg a Marseille címere háttérben a Velodrome. A címerek olyan közepes méretűek legyenek
![]()
A sigek is tetszenek,de: nekem az tetszik amit ki tettél a siged melléMessiFan írta:Új sig:
V1:
V2:
V3:
V4:
![]()
Megpróbálkoztam a kéréseddel, ez sült ki belőle:bence-barca írta:Szeretnék kérni egy siget, örülnék, ha valaki elvállalná
Semmi gondKatalán88 írta: FtcSikiHun! sajnos nem találok Thiago-s rendert.
Be tudnád linkelni ennek a képnek a méretezés előtti változatát?:D Csinálnék belőle siget#Neymar# írta:
v2. nagyon üt! KösziRataccess írta:Dehogynem, már el is készült
v1.
v2.