Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a dortmund ellen fociztam a pvsk színeiben még spanyolországban:D(nem kamu) és pont barcelonában voltunkszajko írta:Vale!
Ez megyei első osztály.
Focizhattam volna nagyobb csapatba is csak 10 évesen féltem elmenni máshova.De kitudja még focizhatok nagyobb csapatba csak félénk vagyok elmenni máshova.Ja és 15 éves vagyok.
Amúgy régen máshol fociztam a szomszéd városba és Paris Saint-Germannal,Malmövel,CSZKA Moszkvával,Kölnnel játszottunk például.
Én vagyok az IFI Csapatkapitánya tesószajko írta:[
Hehe, én Ebesen vagyok, kics a világmúltkor ott győzött a felnőttünk, az ifi viszont kikapott. Én sajnos nem tudtam játszani sérülés miatt, de ott ültem az ebesi padon. Te játszottál akkor?
Én vagyok az IFI Csapatkapitánya tesóZozzy 5 írta:Hehe, én Ebesen vagyok, kics a világszajko írta:Ma mutatkozom be 15 évesen a felnőtt csapatba igaz csak barátságos mérkőzésen.Kicsit félek,hisz csak az első meccsem a felnőttbe!:D
Tudom sokakat nem érdekel vagyis szinte senkit,de le kellett ezt ide írnom.
Kívánjatok szerencsét!múltkor ott győzött a felnőttünk, az ifi viszont kikapott. Én sajnos nem tudtam játszani sérülés miatt, de ott ültem az ebesi padon. Te játszottál akkor?
Azt hittem vagyunk vagy 2500-an elég kevesen fórumoznak.Rumig írta: 9798
Egyébként fórum tartalomjegyzék alján található meg ez az adat.
d.OR írta:hát ez jó sokRumig írta: 9798
Egyébként fórum tartalomjegyzék alján található meg ez az adat.![]()
ehhez képest borzasztó kevesen szoktak írni a fórumra...
Kb 500 madridista...Rumig írta:9798Puyol05 írta:nem tudja vki, hogy hány regisztrált tagot számlál az eurobarca.hu szurkolói oldal?engem érdekelne, hogy hányan vagyunk
hát ez jó sokRumig írta:9798Puyol05 írta:nem tudja vki, hogy hány regisztrált tagot számlál az eurobarca.hu szurkolói oldal?engem érdekelne, hogy hányan vagyunk
9798Puyol05 írta:nem tudja vki, hogy hány regisztrált tagot számlál az eurobarca.hu szurkolói oldal?engem érdekelne, hogy hányan vagyunk
Off:vale írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=205920
Nem tudom volt e már de nem semmi , kicsit meghökkentő.![]()
Hehe, én Ebesen vagyok, kics a világszajko írta:Ma mutatkozom be 15 évesen a felnőtt csapatba igaz csak barátságos mérkőzésen.Kicsit félek,hisz csak az első meccsem a felnőttbe!:D
Tudom sokakat nem érdekel vagyis szinte senkit,de le kellett ezt ide írnom.
Kívánjatok szerencsét!
Köszi!Polgáron játszom.palesz77 írta:
sok sikert(hol játszol?)