Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy évvel idősebb csak, és 3x annyit volt sérült ezért nem játszott túl sokat. Mellesleg ő nem csatár. Ő inkább egy amolyan Ronaldinho poszthoz lehetne hasonlítani. Vagy 4-1-2-1-2 ben TK-s. Semmie esetre sem adnám el, maximum kölcsönbe.Danka00792 írta:Azért meg lehet érteni öt is, hogy el akar menni. Ha azt nézzük, hogy idösebb , mint Bojan, és mégis feleannyi lehetöséget kap, már nem olyan abszurd, hogy el akar menni.Varga Tamás írta:Szerintem, Gio az évad végén eligazol tőlünk. Egyik nap olvastam, hogy a Man. City érdeklődött iránta, amit az apja el is ismert. S, állítólag a Barca 7 millió euróért el is engedné. Én nem örülnék neki, sőt!
Mindenesetre én sem örülök neki, nekem szimpatikusabb mint Bojan.
Meg van, a Barca Fiatalok topic-ban!;)kapitány írta:azt kellene megválaszolni, hogy miért kellett eladni egy ilyen focistát, mint fabregas???
Ohh, nem mi adtuk el. Fabregas önszántából csatlakozott az Arsenal-hoz, mert nem volt kedve végigjárni a ranglétrát a Barca-ban.kapitány írta:azt kellene megválaszolni, hogy miért kellett eladni egy ilyen focistát, mint fabregas???
Folytassuk pü-ben, ez az "eszmecsere" nem ide valo.kapitány írta:én erre a reagálásra írtam, hogy szánalmas! a NAGY BARCA könyvből írjál már 2-3 névnél többet akik annyit tettek a barcelonáért, mint az említett játékosok!én nem tartozom a mindeki közé, mert én nem csak így fogok emlékezni rájuk!ronniera inkább úgy, hogy ő: A ZSENI!róla külön NAGY BARCA könyv kellene!
Csöppet rivális klub.. nem kétség h jó, de van szélsőnk, bár ha Ronnie m1 akkor kéne az is balra.. de nem kell sztem ennyi labdazsonglör.. meg sztem k!rva drága is lenne.barca99 írta:Lehet, hogy hülyeség, de mi van David Silvával? Ügyes gyerek, irányító és baltámadó poszton is bevethető. Tehát akár Ronaldinho, akár Deco posztjára jöhetne (bár nem tudom mennyit tud melózni Deco posztján). Spanyol, sztem a Valenciából nem lehetetlen elhozni...
ha roni elmenne és a helyére mindenféleképpen akarnak hozni valakit akkor ne Silvát hanem Capelt hozzák....de ezt úgyse mi döntjük elbarca99 írta:Lehet, hogy hülyeség, de mi van David Silvával? Ügyes gyerek, irányító és baltámadó poszton is bevethető. Tehát akár Ronaldinho, akár Deco posztjára jöhetne (bár nem tudom mennyit tud melózni Deco posztján). Spanyol, sztem a Valenciából nem lehetetlen elhozni...
Eddig is így állt fel a Barca igazából.. bár nem értelek, Xavi és Touré eddig sem a szélén védekezett, szűrt középen... és ha azt mondja az edző akkor Diego is visszam1 védekezni ennyi, ahogy megtette Deco is...FCB_gábor írta:Középen kivégeznének minket, mert Yaya és Xavi nem győzne szélen besegíteni Ronaldinhoéknak, miközben Diego helyén még egy fekvőrendőr is hatásosabb védekezést mutatna be.![]()
De kétségtelen, hogy jól mutatnak a nevek így egymás mellett.
hát ember ha te most úgy nézel egy focistát h miket nyert meg és úgy veszed meg akkor...FCB_gábor írta:Diego mit tett le az asztalra? Igazából még Fabregas sem vezette sokra csapatát, bár valóban jól nyomja az angol bajnokságban.MichaaBee írta:kellene Diego, vagy Fabregas, ők már letettek vmit az asztalra, és fiatalok is!
Nemrég lenyilatkozta hogy ő nem megy el idén a barcától. A goal.com on írták azt hiszem.Egyébként én sem örülnék neki ha elmenne szerintem nagy játékos lesz.Varga Tamás írta:Szerintem, Gio az évad végén eligazol tőlünk. Egyik nap olvastam, hogy a Man. City érdeklődött iránta, amit az apja el is ismert. S, állítólag a Barca 7 millió euróért el is engedné. Én nem örülnék neki, sőt!
A fiatal játékosoknál elsösorban szerintem nem azt kell nézni, hogy mit tettek le az asztalra, hanem azt, hogy mennyire tehetségesek és mennyire illenek bele a csapat játékába.FCB_gábor írta:Diego mit tett le az asztalra? Igazából még Fabregas sem vezette sokra csapatát, bár valóban jól nyomja az angol bajnokságban.MichaaBee írta:kellene Diego, vagy Fabregas, ők már letettek vmit az asztalra, és fiatalok is!
Diego mit tett le az asztalra? Igazából még Fabregas sem vezette sokra csapatát, bár valóban jól nyomja az angol bajnokságban.MichaaBee írta:kellene Diego, vagy Fabregas, ők már letettek vmit az asztalra, és fiatalok is!
sztem nem mindegy h Alves vagy Zambrotta!Alves jobb sokkal bár én őt nem igazán favorizálnám de ha megvennénk biztos nem lenne rossz vétel...az a bajom Alvessel h ő egy csatár vagy támadó középpályás aki jobbeket játszik(legalábbis a technikai tudására a rúgótechnikájára gondolok)...szóval én oylan jobbeket vennék aki elsődlegesen a védekező feladatokat látja el(számomra ez Ebué)...MichaaBee írta:nem azért mondom, de ez sztem komolyatalan, h új csatár kellene?!?! Messi, Eto'o, Henry, Bojan, Giovani! ez a minimum, akik jövőre itt lesznek! és még az sem biztos, h közülül egyszerre 3 lesz a pályán az edzőkérdés miatt!
kellene Diego, vagy Fabregas, ők már letettek vmit az asztalra, és fiatalok is! Deco helyére egyértelműen kell vki, sztem ők a legjobbak! vkpnak sztem Márquez kellene, és Thuram helyére meg Garayt ide kellene hozni! Zambrotta vagy Dani Alvés, egyre megy! sztem többet igazolni felesleges.
Azért meg lehet érteni öt is, hogy el akar menni. Ha azt nézzük, hogy idösebb , mint Bojan, és mégis feleannyi lehetöséget kap, már nem olyan abszurd, hogy el akar menni.Varga Tamás írta:Szerintem, Gio az évad végén eligazol tőlünk. Egyik nap olvastam, hogy a Man. City érdeklődött iránta, amit az apja el is ismert. S, állítólag a Barca 7 millió euróért el is engedné. Én nem örülnék neki, sőt!
Középen kivégeznének minket, mert Yaya és Xavi nem győzne szélen besegíteni Ronaldinhoéknak, miközben Diego helyén még egy fekvőrendőr is hatásosabb védekezést mutatna be.Wa2x_ írta:Na írok énis 1 kezdőt:
_____________Valdes_____________
Alves_____Puyol____Milito____Abidal
_________Xavi______Touré________
Messi_________Diego________Ronnie
___________Eto'o/Bojan___________
Sztem ez így hatásos!:D
Amint látom nem olvastad el figyelmesen azt, amit irtam, és te mégis lenézel és szánalmasnak nevezel. De most leirom mégegyszer, olvasd el figyelmesen és ha értelmezted és felfogdat, válaszolj, és indokold a rágalmaidat (!)kapitány írta:ne haragudj de szánalmas vagy!!! remélem ebben az évben is ronnie vagy deco dönti el a bl döntőt!akkor mit fogsz írni???akkor megint ők lesznek az istenek a te szemedben is!egyszerűen DIVAT SZURKOLÓ vagy!
2év ember, nem csináltak semmit.már lassan 2 éve nem csinálnak semmit, és hogyha pl te is ezt csinálnád a munkahelyeden, bármennyit tettél volnap már le az asztalra, se szó se beszéd kirugnának... de ök még itt vannak nem? 2 év haladék nem kevés én azt mondom, ideje tullépni, és nem a multban élni, légy objektív.
Teljesen igazad van de szerintem Yaya cseréjének tökéletes, és én sem egy 4 éves szerződést íratnék vele aláDanka00792 írta:Szerintem túl öreg. Mint Thuram-nál. A gyorsaságot nem mindgi egyensúlyozza a remek helyezkedés, és a tapasztalat. Persze, cserének jó, de nem bírnám hosszu távon elképzelni.gaborvermes írta:1.Egy vkp csere Tourénaktalán Makele olcsó és hatalmas munkabírású játékos bár egy kicsit öreg