Kiváncsi vagyok Puyol miért maradt ki... Lehet pihenteti?

http://www.elmundodeportivo.es/szajko írta:
Forrásod?
Egyébként Cáceres végre kezd megnézzük mit tud a srác,de remélem nem fog bakizni!Iniestának meg nagyon örülök,hogy megint a bal szélen lesz és Touré is végre a kezdőbe kap helyet,ha igaz,hogy ez lesz a kezdő![]()
![]()
Forrásod?Chris írta:itt a kezdő:
Valdés; Dani Alves, Cáceres, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Keita; Messi, Eto'o és Iniesta
érdekes lesz a meccs![]()
Ez nem olyan felállás mint a Gijón ellen????Csak Puyol hejett Cáceres van,Busquets hejett meg Touré VÉGRE.De hogy-hogy nem játszik Puyol???Chris írta:itt a kezdő:
Valdés; Dani Alves, Cáceres, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Keita; Messi, Eto'o és Iniesta
érdekes lesz a meccs![]()
Itt tudod nézni:Xzibit25 írta:SINCE 1899 írta:Ne haragudjatok,tudom nem ehez a topikhoz tartozik,de neten hol tudnám nézni a meccset? Mert dolgozok,és itt nincs sport1. Előre is köszönöm!
Én itt szoktam www.bwin.com/hu/liveBets.aspx az az egy baja h nincs videó csak szöveg,de elvileg ha regisztrálsz videó is van.
manuel írta:Nem hinném hogy most Touré kezd hiszen mindenportálon Keita neve szerepel.Danka00792 írta:remélem mostmár tényleg Touré kezd, sokkal jobb mint Keita.norbert55 írta:Én így:
---------------------------V.V.-------------------------
Alves-----------Puyol------------Piqué------------Abidal--------
---------------------------Touré---------------------------
------------------Xavi------------------Iniesta---------------------
Messi-----------------------Eto'o------------------Henry----------
SINCE 1899 írta:Ne haragudjatok,tudom nem ehez a topikhoz tartozik,de neten hol tudnám nézni a meccset? Mert dolgozok,és itt nincs sport1. Előre is köszönöm!
Nem jelenteném ki, hogy Keita lesz a kezdö addig, amíg nem jön hivatalos hír/amíg a pályán nem látom.manuel írta:Nem hinném hogy most Touré kezd hiszen mindenportálon Keita neve szerepel.
Nem hinném hogy most Touré kezd hiszen mindenportálon Keita neve szerepel.Danka00792 írta:remélem mostmár tényleg Touré kezd, sokkal jobb mint Keita.norbert55 írta:Én így:
Én Iniesa-t tenném Henry helyére, Iniesta helyére pedig Busquets-t. Nekem nagyon szimpi a srác, Iniesta pedig az elözö meccsen brillírozott, de ezt ugyis tudjátok. Szal szerintem Henry melegítse a padot, ha Eto'o-nak megint nem megy, akkor max bejöhetne helyette. A többi rendben van, remélem mostmár tényleg Touré kezd, sokkal jobb mint Keita.norbert55 írta:Én így:
vagy myp2p.eu. de itt is van link: www.fcbclub.extra.huBogi63 írta:Én úgy tudom sportklubon adjákSINCE 1899 írta:Ne haragudjatok,tudom nem ehez a topikhoz tartozik,de neten hol tudnám nézni a meccset? Mert dolgozok,és itt nincs sport1. Előre is köszönöm!Amúgy www.rojadirecta.com
Én úgy tudom sportklubon adjákSINCE 1899 írta:Ne haragudjatok,tudom nem ehez a topikhoz tartozik,de neten hol tudnám nézni a meccset? Mert dolgozok,és itt nincs sport1. Előre is köszönöm!
én má mondtam h nem igy de ez se rossz.norbert55 írta:Én így:
Ja én meg magamnak így:palesz77 írta:
Én lehetőséget adnék krkicnek a mai meccsen
nem rossz ötletpalesz77 írta:És mégegy merészebb, de nekem bejönne.
-------------Valdes
-----Puyol---Pique---Cáceres
Alves--------Touré
--Xavi---------------------Iniesta
--Messi------Eto'o------Bojan
Alves szabadon mozoghatna a jobboldalon, besegítve a védekezést, de nem lene olyan kötött, és nem kéne mindig teljesen visszamennie, többet segíthetné a támadásokat