Szerintem is mer Giuly most nagyon jool nyomja nem kéne kimaradnia még Henry miatt sem!!!retek írta:Ha jönne Henry- akkopr Reikaardnak tutkó új kezdő után kellene néznie...
Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Ebbe a csapatba Komapany kell!!!
Szerintem Puyollal jól megértenék egymást. És még most olcsóbban megkapnánk, mint egy "nevesebb" védöt. Nagy jövő elött áll.
Szerintem Puyollal jól megértenék egymást. És még most olcsóbban megkapnánk, mint egy "nevesebb" védöt. Nagy jövő elött áll.
Ez nem teljesen igaz...Vito írta:Henry 2007-ig az Arsenalé!
úgyhogy fizetni kéne
Mert ha már csak 1 év van hátra a szerzőséséből, akkor a FIFA új szabálya értelmében Henry eljöhet az Arsenalból ha akar..., csak az 1 éves fizetésének megfelelő összeget kell kifizetni érte az Arsenalnak...
Vagy valami ilyesmi az új szabály, ha jól értelmezem....

-
- Llegenda del Barça
anri idejövetele csak egy felvetés, amolyan "mi lenne, ha". egyáltalán nem biztos, sőt. mindenesetre az arzenál jelen pillanatban [auto_cenzúra], esélyük sincs a bajnoki címre, h a bl-t már ne is mondjam, ráadásul már az üzengetés is elkezdődött. nekem már az idény kezdete óta úgy tűnik, h elég nagy heróttal nyomja, függetlenül attól, h ő a csk. tudva azt, h ő a laporta plátói lieblingje, még akár az is előfordulhatna, h télen beruház rá. nem létszükséglet, pont csatárposzton nem szorulnánk emberekre, de előfordulhat. egyébként az a véleményem, h ha nem is feltétlenül ide, de vhova rövid időn belül le fog tiplizni az anri, nem várják ki a szerződése végét.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
redlions írta:Csak Messi nem csatár.Maxi írta:Tudom, hogy én voltam az egyik legnagyobb felhajtója annak a dolognak, hogy Henry jöjjön hozzánk de azóta változott a véleményem!Most már nem kell, inkább Messinek kell majd helyet szorítani!És egy jó védő kell!

Forca Barca
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csak Messi nem csatár.Maxi írta:Tudom, hogy én voltam az egyik legnagyobb felhajtója annak a dolognak, hogy Henry jöjjön hozzánk de azóta változott a véleményem!Most már nem kell, inkább Messinek kell majd helyet szorítani!És egy jó védő kell!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Entrenador del Barça
Tudom, hogy én voltam az egyik legnagyobb felhajtója annak a dolognak, hogy Henry jöjjön hozzánk de azóta változott a véleményem!Most már nem kell, inkább Messinek kell majd helyet szorítani!És egy jó védő kell!
Forca Barca
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha egyszer megtörténe, hogy Henry hozzánk kerülne, akkor szvsz Eto'o helyett játszana. Ilyen klasszisokkal a háta mögött, mint Ronaldinho vagy Deco, meg se állna 35-40 gólig.Rapika írta:Nem a pénzköltésről van szó,hiszen ha nem hosszabbítingyen jöhetne!
De!
Sztem nem kéne átállni 2 csatáros gamere sem,Henry is befutna középre a szélről,mondjuk Giuly helyén!
By red
-
- Llegenda del Barça
a fene tudja Henry-t?!
persze jó lenne, ha itt játszana, márcsak azért is, hogy nehogy egy konkurensehez menjen, DE:
-Frank sztem még így sem állna át két csatárra
-ki helyett játszana
-Messi hogy kapna játéklehetőséget
inkább a védelemre kellene költeni! -tegnap néztem a "lúzer"-Intert! hááát?!
nem lenne könnyű áttörni a védelmüket és akkor még ott vana a Milan, Juve, Cselzi, stb... a mienk ahhoz képest egy kicsit vicc!
szal jól mondta a sms-ező!: "ilyen védelemmel nehéz lesz BL-t nyerni...sőt"

persze jó lenne, ha itt játszana, márcsak azért is, hogy nehogy egy konkurensehez menjen, DE:
-Frank sztem még így sem állna át két csatárra

-ki helyett játszana

-Messi hogy kapna játéklehetőséget

inkább a védelemre kellene költeni! -tegnap néztem a "lúzer"-Intert! hááát?!
nem lenne könnyű áttörni a védelmüket és akkor még ott vana a Milan, Juve, Cselzi, stb... a mienk ahhoz képest egy kicsit vicc!
szal jól mondta a sms-ező!: "ilyen védelemmel nehéz lesz BL-t nyerni...sőt"
- laci18
- Jugador d'estrella
Stam már öreg de amugy jó lenne.
Szerintem a télen Edmilsont el kellene cserélni egy jobb középső védőre azért nem kell Edmilson mert ma-holnap 30 éves, igaz van még 3-4 jó éve de jöhetne vmi fiatal zseni. Én Gabrit is eladnám és helyette egy Cichinho félét és Belletti jó lesz a kispadon. Silyinhoval ugyanez a helyzet 30 körül van és nem nagy szám helyette jöhetne egy profi balszélső és Gio meg padozhat. Én ezt gondolom, biztos sokan megharagszanak hogy ilyen radikálisan gondolkodom de gondoljatok bele... Motta, Oleguer, Damia inkább maradjon mert fiatalok és még fejlődnek. Ja és év végén én Gio-t is elküldeném mert visszajön Navarro és lehetne ő a csere a fantasztikus bal védőnk mellett akit a télen veszünk.
Szerintem a télen Edmilsont el kellene cserélni egy jobb középső védőre azért nem kell Edmilson mert ma-holnap 30 éves, igaz van még 3-4 jó éve de jöhetne vmi fiatal zseni. Én Gabrit is eladnám és helyette egy Cichinho félét és Belletti jó lesz a kispadon. Silyinhoval ugyanez a helyzet 30 körül van és nem nagy szám helyette jöhetne egy profi balszélső és Gio meg padozhat. Én ezt gondolom, biztos sokan megharagszanak hogy ilyen radikálisan gondolkodom de gondoljatok bele... Motta, Oleguer, Damia inkább maradjon mert fiatalok és még fejlődnek. Ja és év végén én Gio-t is elküldeném mert visszajön Navarro és lehetne ő a csere a fantasztikus bal védőnk mellett akit a télen veszünk.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem nekünk nem csatárt, hanem egy jobboldali védőt vagy jobb középvédőt kéne vennünk!
És én szemény szerint a Milanos Stam-ot látnám szívesen, most úgy is gond van ott hogy nem kerül be állandó kezdőnek ezért bizonytalankodik kicsit, de ő egy igazi szikla elférne a Barcába hátul, és szerintem nem lene annyira megfizethetetlen! Mit gondoltok csak egy 5let
És én szemény szerint a Milanos Stam-ot látnám szívesen, most úgy is gond van ott hogy nem kerül be állandó kezdőnek ezért bizonytalankodik kicsit, de ő egy igazi szikla elférne a Barcába hátul, és szerintem nem lene annyira megfizethetetlen! Mit gondoltok csak egy 5let
Váci Reménység SE
-
- Llegenda del Barça
nem akarok feleslegesen okoskodni, de biztos vagyok benne, h télen letiplizik anri londonból és szerintem laporta kibulizza, h idejöjjön. már a vieira is üzengetett torinóból, h ha meg akarják tartani a gyereket, akkor több jó zsugást kéne vennie az arzenálnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Hallottátok h HENRY lehet nem hosszabítja meg a szerződését az Arsenallal.....
áááá, nagyon zsír lenne ha lecsapnánk rá időben....
((sőt, még a hivatalos oldalán szóba is hozták a barcaval)) LINK
áááá, nagyon zsír lenne ha lecsapnánk rá időben....

igazVincenzo Iaquinta
nemzetisége:
olasz
5/0
születési hely:
Crotone
ideje:
1979.11.29.
pozíció: jobbszélső
magassága: 186 cm
súlya: 77 kg
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Iaquinta 26 lex novemberben asszem! Egyébként teljesen mindegy mert Ő se meg Anelka se jáccot volna többet mint Maxi, úgyhogy teljesen mindegy!!! 

-
- Director del Fútbol
Ő se játszana többet,mint Maxi!Taibi írta:Úgyis mondhatnánk, hogy túl sok pénzt kértek Iaqiunta-ért.Mr. Master írta:Maxi se váltotta meg a világot... Iaqiunta lehet, h jobb lett volna, csak sokat kukacoskodtak a vezetők Udinében..
Úgyis mondhatnánk, hogy túl sok pénzt kértek Iaqiunta-ért.Mr. Master írta:Maxi se váltotta meg a világot... Iaqiunta lehet, h jobb lett volna, csak sokat kukacoskodtak a vezetők Udinében..

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Maxi se váltotta meg a világot... Iaqiunta lehet, h jobb lett volna, csak sokat kukacoskodtak a vezetők Udinében..
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
tavaly akartuk év közben, de végül Maxi jöttKitfisto írta:Mikoir vennénk meg?Én még Di Nataléről hallottam az Udinéséből hogy idejönne.Badi írta:Udinese, fiatal (23 kb), csatár.....
azért ez elég alap
Arról nem volt szó hogy megveszik....
Csak a játékos vágyik oda...
ja de,,tavaly úgy volt hogy megveszik..
Csak a játékos vágyik oda...
ja de,,tavaly úgy volt hogy megveszik..