24 meccsen kaptak 5 tizenegyest. Ezzel szemben a Barca kapott 2-t.
Ez persze nem feltétlenül a bírók miatt van, de azért elég érdekes, hogy az utóbbi 2 meccsen 3 tizit is befújtak a Realnak, míg a Barcát többnyire sújtják a bírói ítéletek
A madridistán épp az a szöveg, hogy titeket nyomnak, szóval...Kiváncsi vagyok mikor fogjátok észrevenni, hogy állandóan tévednek ide-oda, amoda...
Azt meg nem értem miért érdekes, ha befújnak három 11est két meccsen? Ha egy meccsen van 20 olyan helyzet, akkor 20 11est kell befújni. Ha meg egész szezonban nincs egy olyan helyzet sem, akkor egyet sem. A 11es nem oylan, ami x meccs után jár vagy x mennyiségű meccsen max y darabot lehet befújni...Mindig vicces olvasni olyan hozzászólásokat, hogy ebből meg abból a csapatból még soha nem kapott senki pirosat, bezzeg mi kaptunk már 5öt is a szezonban...
Higuainról pedig egy-két szó. Nagyon jó játékosnak tartom, a real egyik legnagyobb "fogása", de én azt vettem észre rajta, hogy igazán csak a gyengébb csapatok ellen villog, a BL-ben és a rangadókon nem igazán ficánkol. Lehet még kell a rutin, de ha ezen nem változtat sosem lesz belőle klasszis. Nem akarom a Real-szurkolókat bántani ezzel és ez csak az én véleményem, de ez nagyon szúrja a szemem.
Ja, hát erről sok vita van odaát is. eddig évről-évre fejlődik, jó esetben lesz ennek egy olyan szakasza is, amikor "megtanul" végre a rangadókon, komoly ellenfelek ellen is nagyot játszani. Bár egy valensia ellen már jól ment neki...
De még ha mindig is "kiscsapatos" csatár marad, azzal sincs hatalmas gond. Ha minden kiscsapatnak ver 2-öt, akkor nem lesz gond azokon a meccseken, a rangadókon meg majd villan más.